Perfect.

Ik heb al meerdere keren bij Finaste besteld. Altijd super snelle levering en prachtige sieraden va goede kwaliteit. De prijzen zijn ook een enorm pluspunt. Ik ben heel tevreden over alles wat ik van Finaste heb ontvangen en ook mijn moeder en zussen zijn fan van Finaste.

Ik ben erg blij met Finaste Ze hebben mooie sieraden voor een lage prijs en kleur echt!!! Ik krijg er ook complimenten over Degelijk materiaal en ze gaan lang mee Dank je wel Finaste

Geweldig!

Super leuke sieraden en veelkleuriger niet! Was ook nog eens de volgende dag in huis! Ik ga er zeker nog een keer bestellen!

Snelle bezorging, en producten altijd in perfecte staat!

vriendelijk geholpen er was een probleem maar dat lag aan PostNL

Tevreden

Ik was in de veronderstelling dat ik een initiaal oorbel had besteld ook gezien de prijs maar kreeg gewoon netjes een paar. Zeker het geld waard will shop again

Geweldige sieraden!

Prachtige sieraden en een enorm snelle verzending, I love it!

Fantastisch!

Altijd top!

Prachtige sieraden voor een mooie prijs

Voor onze dochters sieraden besteld, die er echt prachtig uitzien en dat voor een goede prijs. Bij één armband was er een klein defect in de sluiting; er werd snel gereageerd op de mail en een nieuw product toegestuurd. Echt top service!

Heel mooie juweeltjes snel aan huis geleverd

Ik zocht al een tijdje naar een specifiek armbandje. Een vriendin van mij raadde Finaste aan om eens te bekijken. De armbandjes zijn zo mooi dat ik er ineens 2 kocht en oorbelletjes erbij. Levering ging ook super vlot. Heel tevreden!

Ik ben heel erg blij met de sieraden van finaste

Goede kwaliteit, lage prijs en snelle verzending. Echt top.

Heel tevreden over Finaste

Top sieraden voor een leuke prijs

Goede kwaliteit

Mij pakketje kwam erg snel binnen met een zeer goede kwaliteit. Erg tevreden mee!

Vlotte service

Website is overzichtelijk, bestelling geplaats en vlotte service. Zelfs bij vragen via de mail. Top kwaliteit en mooie prijzen voor prachtige sieraden.

Erg tevreden

Mooie sieraden die ook erg mooi blijven. Heb sommige sieraden al erg lang en ze blijven mooi, ik heb ze dag en nacht om. Ik mis de keus in rosegold. Bij mijn laatste bestelling miste een onderdeel van de oorbellen dit is super snel nagestuurd. Erg tevreden over de klantenservice.

Super snelle levering en goede kwaliteit!!!

Als je iets besteld komt het de volgende dat in een keurig verpakt doosje binnen! Echt top!

Fijne webshop

Keurig nette snelle verzending Netjes verpakt Leuke sieraden

Ben helemaal weg van deze site

Echt prachtige sieraden en absoluut niet duur! Ane kunt er echt van alles kopen en het goede kwaliteit. Ook persoonlijke cadeaus zijn er onwijs leuk om te halen, ik heb al best vaak een bestelling doen en dat blijf ik ook zeker doen

Super mooie siraden

Ik zal het iedereen aanraden. Blijven mooi en wat je ziet is wat je krijgt.

Helemaal leuk!!

Snel binnen en leuk ingepakt!!

Duidelijke, goedwerkende webshop met mooie sierraden, snel bezorgd.

Het bestellen van de, in mijn geval, armbanden was erg eenvoudig. De filterfunctie werkte goed en na het bestellen waren er duidelijke mails en een snelle bezorging. Perfect!

Goede kwaliteit en sieraden verkleuren niet

De sieraden blijven goud maakt niet uit wat je ermee doet, de prijzen zijn goedkoop vergeleken met de kwaliteit

Snelle levering, goede kwaliteit en prima service!

Ik bestel al jaren bij Finaste en ben nog steeds super tevreden! Artikelen worden snel en zorgvuldig geleverd en alle sieraden blijven mooi. Er is 1x iets mis gegaan met graveren van sieraden maar ook dan is de service echt uitstekend en wordt je meteen goed en snel geholpen. Dus wanneer ik 6 sterren kon geven dan deed ik dat!

Goeie service snel verstuurd aanrader

Werd meteen dezelfde dag verstuurd en kwam leuk ingepakt binnen, zeker een aanrader!

Buskesdries 3

6673DP Andelst