Heel goed!

Snelle verzending en mooi verpakt, goede kwaliteit sieraden

THIS JEWELRY MAKES ME FEEL GLAMOROUS

Ik voelde mij dankzij de producten die had besteld heel vrouwelijk en glamorous. Na mijn eerste bestelling volgde al snel de tweede en heb nu al weer veel favoriete items in me mandje geplaatst. De levering was super snel, ik had in de avond laat besteld en de volgende dag was het al in huis. Super mooi en met zorg ingepakt.

Mooie oorbellen voor leuke prijs!

Erg leuke oorbellen. Omdat het stainless steel is geen irritatie.

Weer geslaagd!

Weer geslaagd! Voor een leuke set voor weinig geld!

Mooie ear cuff. Zeer snelle levering. Super mooi verpakt!

Mooi sieraad

Ik ben er erg blij! Het ziet er goed uit. Ook was er een snelle levering.

Ik heb twee kettingen besteld en ze zijn van zeer goede kwaliteit en super mooi. Ze zijn zorgvuldig verpakt in mooie dozen en er is een klein cadeautje bijgevoegd.

Goede sieraden!

Goed kwaliteit sieraden en snelle verzending!

Een aanrader!

Ik heb een set oorbellen gekocht met een ring en een gepersonaliseerde armband. Echt een hele goede kwaliteit, ik raad iedereen deze webshop aan!!! Erg mooi verzonden en alles in een mooi doosje.

Prachtige sieraden en dat voor die prijzen

Ik heb enkelbandjes besteld en eerlijk gezegd dacht ik Nou voor dat geld ik weet het niet ,nou in 1woord prachtig degelijk en wat heel belangrijk is het word niet lelijk ook niet als je er mee zwemt of onder de douche Dan heb ik al veel en veel duurdere gehad die heel snel lelijk werden Finaste zeker een aanrader waar je tenminste voor een hele mooie prijs nog iets heel moois kan kopen voor een kado of lekker ook voor jezelf top

Echt hele mooie sieraden mijn moeder was heel blij met haar cadeautje super bedankt nogmaals !!

Mooi product, stijlvol ingepakt, snelle levering.

Prima ik zal een volgende keer zeker weer hier bestellen.

super

echt super goede kwaliteit van de juwelen ook mooi afgewerkt en gaat lang mee echt super goed

Snel zonder problemen

Ik heb bij hun besteld en was al snel bezorgd zonder enig gedoe

Prachtig

Ik heb al meerdere keren wat bij jullie besteld. Zo al de adventskalender, en laats 4 prachtige ringen. Ik ben zo enthousiast over de kwaliteit van de sieraden, vooral ook als je naar de prijs kijkt! Echt top!

Super schnell und sehr schön

Hab drei gravierte Armbänder am Vortag bestellt, die dann direkt am nächsten Tag mittags ankamen. Die Gravur sieht toll aus.

Prachtige armbanden voor super leuke prijzen!

Super blij met mijn nieuwe armbanden, na 1 bestelling geplaatst en besteld te hebben. Een armband met de bloem van mijn geboorte jaar. Werd ik zo enthousiast dat ik nog meer leuke armbanden heb besteld voor super leuke prijzen! Ik kom zeker terug bij Finaste!

Vind het een enorm fijne ( online winkel ) Al mijn siraden komen er vandaan! En waterproef zo blij mee

Een uitstekende aankoop met snelle en betrouwbare service

Ik ben zeer tevreden met mijn aankoop bij FINASTE. De producten waren van goeie kwaliteit en werden snel geleverd. Ik zal zeker opnieuw bij FINASTE kopen en raad het anderen ten zeerste aan.!!

Prachtig

Goede en snelle service en mooie kwaliteit kun je met een gerust hart bestellen

Fantastisch!

Fantastisch bedrijf. Mooi en snel verzonden. Zeer tevreden!

Hele snelle levering en goede kwaliteit

Bestelt in het weekend maandag gelijk binnen goede kwaliteit

Snelle bezorg tijd en leuk ingepakt

Hele goede winkel en goede verzending

Heel goede kwaliteit sieraden!

Ik ben heel blij met mijn aankoop bij Finaste! De kwaliteit was heel goed! De levering was ook al de volgende dag! Heel snel. De enige wat minder leuk was, is dat mijn post in een verkeerde postvak geplaatst werd door PostNL. Maar voor de rest is het zeker een aanrader!

Ketting besteld die ik al heel lang wou, snel binnen en in handig doosje zat het die herbruikbaar is. Handig voor op vakantie. Heel blij mee en heel leuk kettinkje

Buskesdries 3

6673DP Andelst