Hele goede sieraden

Makkelijke site met goede sieraden die niet verkleuren en eruit zien zoals de foto’s.

Zou ik zeker nog eens doen!

Mijn ervaring met Finaste was zéér aangenaam. Ik voelde me op mijn gemak met mijn bestelling en moest me om niks zorgen maken. De betaling gebeurde vlotjes en het kwam zeer snel aan. De prijzen komen ook goed overeen met de kwaliteit. Ik raad het iedereen aan om bij Finaste te kopen!

Ik heb een cadeautje besteld voor mijn zusje als cadeautje voor het behalen van haar diploma. Echt mega mooie opties en leuke verschillende enkelbandjes op de website gezien! Goed geslaagd en het bestellen ging makkelijk. Het was ook de volgende dag al in huis, dus dat was top! :)

Uitstekende ervaring!

Bij mijn 2de armbandje wat ik bestelde had ik aangestreept dat het ingepakt zou worden. Dit was helaas niet gebeurd. Was niet heel erg; ik heb het zelf van een mooi papiertje voorzien!

Super snel en goed bezorgd!

Ik had hem besteld en hij was al super snel binnen en de ketting zag er mooi uit net als op de foto, super!

Goede kwaliteit en snelle levering

Producten komen overeen met de foto’s en worden netjes en zoals beschreven verpakt. Snelle levering.

Super goed

Super snelle bezorging en de sieraden die ik kocht heb zij ook super mooi en fijn

Snel en goede kwaliteit

Snel geleverd, mooi verpakt en sieraden van goede kwaliteit. ook precies zoals op de foto!

Amazing Quality

I bought two necklaces and a pair of earrings. They look very nice and the price is also very fair. In addition I appreciate a lot that the jewelry is waterproof so it doesn’t get green or black with time.

Past door de brievenbus

Fijn dat het pakje door de brievenbus past. Mooie collectie met top sieraden van super kwaliteit! Ook de sets zijn heel handig, zodat je niet zelf hoeft te mixen en matchen.

Fijne website met veel keuze aan sieraden. Snelle bezorging en super goede prijs-kwaliteit verhouding. Ik draag al een aantal jaren sieraden van Finaste en ze blijven mooi!

Mega mooie sieraden

Live it

Ik wil meer bestellen!

Eerste keer besteld. 2 mooie kettingen en 4 ringetjes + een enkelbandje. Perfect klein verpakt zodat het door de brievenbus kan. (heel milieu vriendelijk ook) Netjes allemaal in een verpakking of een doosje. Kleine overzichtelijke pakbon en een mooi kaartje erbij. Ook zaten de schattigste kleine oorbellen er al een cadeautje bij. Heel erg tevreden!

Hele mooie sieraden, en snelle levering!

Ze leveren erg snel met goede kwaliteit! Als er iets mis is reageren ze gelijk op je mail en helpen je erg goed! De sieraden verkleuren niet en ben er altijd erg blij mee !!

super goed

sieraden werden snel geleverd, verkleuren niet en zijn precies zoals op de foto

Duidelijk

Producten zijn zoals wordt omschreven. Zien er super mooi uit en de sieraden zijn verzorgd ingepakt. Snelle levering

The quality of the products, the packaging are greatx

This is my first order with Finaste I didnt know what to expect but the quality of the products are better than in the website. I strongly recommend them

Geweldig en snel!

+ betaalbaar

De bestelling was heel snel in huis en wat een super mooie kwaliteit erg blij mee. Weer een mooie aanvulling op de andere sieraden die ik al van Finaste had. En het blijft ook echt mooi verkleurd niet.

Aanrader!

Top heeel blij mee draag ‘m elke dag sinds dat ik mijn armband heb ontvangen wil nu meerdere bestellen

Langere wimpers

Langere wimpers met de fantastische wimperserum! Ook snel geleverd.

Echt superfijne armband

Ik vind dit armbandje die ik heb gekocht echt superfijn! Vooral een groot compliment voor hoe de maten van jullie sieraden zijn gemaakt! Want ik heb zelf een heel dun polsje en pas bijna geen armbanden en deze dus wel!! Echt superblij met deze aankoop. Ook de armband zelf is echt naar wens en supermooi! Leuk om met andere armbanden te matchen. Ik zal later zeker nog wat bestellen.

Fijne ervaring.

Snelle levering, mooie betaalbare sieraden die niet verkleuren.

Mooie en kwalitatief goede producten

Ik ben blij dat ik deze site ontdekt heb. Ik kan altijd wel een leuk en betaalbaar kadootje vinden. Ook voor mijzelf al leuke enkelbandjes gekocht

Super mooie sieraden en snelle levering!

Hele mooie sieraden voor een hele mooie prijs en ook nog eens een hele snelle levering!

Buskesdries 3

6673DP Andelst