Altijd super goede kwaliteit en snel geleverd!

Al meerdere keren besteld bij Finaste en telkens weer erg blij met de snelle levering en zeer zeker ook met de goede prijs/kwaliteitsverhouding van de producten. Producten blijven ook nog eens erg lang mooi dus helemaal top!

Erg blij met FINASTE!

Ik ben erg tevreden over FINASTE, De producten waren snel geleverd en ook van goede kwaliteit.

Prachtig sieraden voor een vriendelijke prijs.

Ik ben erg blij met de sieraden ik gekocht heb. Ze zijn erg mooi en betaalbaar.

Goede kwaliteit sieraden

Hele lichte oorbellen die er goed uitzien, mooi verpakt en snel verstuurd.

Goede uitgebreide duidelijke website. Krijgt wen kadootje boven een bepaald bedrag. Uitgebreide collectie en snelle levering!

Hele mooie oorbellen

Mooie oorbellen, netjes verpakt en snel bezorgd!

Hele snelle levering! Mooi en leuk verpakt!

Geweldige mooie sieraden topkwaliteit en service!

Dit was mijn eerste bestelling bij Finaste en wat een prachtige sieraden! Ik had meteen al een grote bestelling gedaan en de armbandjes zijn van topkwaliteit, mooie goude kleur, stevig, en ook een armbandje laten personaliseren/ graveren, ook dat was heel mooi gedaan! Had ook nog een halsketting besteld en ook deze is prachtig! Het zat allemaal super netjes verpakt in luxe sieradendoosjes. Het is ook echt betaalbaar! Kwaliteit en prijs is ook top! Ik ben er helemaal blij mee en weet wel waar ik voortaan mijn sieraden moet kopen!

Het is een geweldige site

Het wordt optijd bezorgd en is eerlijk over de tijden wanneer u besteld.

Mooie sieraden zoals op de website snelle levering mooi verpakt

Ik heb nu al een paar keer besteld bij Finaste en het is me altijd goed bevallen. De bestellingen komen snel binnen, en gepersonaliseerde siraden liggen ook super snel op de mat! Ik weet zeker dat ik in de toekomst nog veel vaker bij Finaste zal bestellen.

Super blij met de sieraden en de verpakking!!

Kwalitatief mooie sieraden verpakt in sieraden doosjes. Snelle verzending! Heel mooi om cadeau te geven!! Ik ben erg blij met mijn bestelling!

Prachtige sieraden

Ontzettend mooie producten zal zeker iedereen adviseren om hier sieraden aan te schaffen..net zo mooi als op de site.

Aanrader!

Altijd erg blij met de sieraden van finaste, ze blijven lang mooi en verkleuren niet

Soepel zonder problemen

Leuke producten, met een goede prijs kwaliteit verhouding. Het bestellen ging ook erg makkelijk, en kreeg mijn pakketje op de datum die gepland was.

Heel mooi

Ontvangen zoals omschreven en de oorbellen zien er erg luxe uit

Top service, verkleurd niet, gaat lang mee.

Mega leuk kettinkje! Verkleurd niet en gaat lang mee. Past bij elke outfit ⭐️⭐️!

Net verpakt en snelle levering

Moest last minute nog een cadeautje kopen voor mijn zusje haar verjaardag. Had een gegraveerde ketting 2 dagen voor haar verjaardag besteld en ze was zelfs nog de dag voor haar verjaardag aangekomen! Ze is er echt superblij mee!

Gorgeous

Heel blij met de gegraveerde ketting, volgende dag ontvangen!

Hele mooie collectie!

Heb een prachtig kettinkje gekocht wat in het echt net zo mooi is als op de foto. Ben er super blij mee!

zeer goed

Altijd enorm snel geleverd en mega leuke sieraden!

Netjes verpakt,en snel verzonden

Heel netjes verpakt en snel verzonden. Het is ook precies zoals omschreven.

Aanrader!

Mijn bestelling had ik meteen de volgende dag binnen. Oorbellen zaten in een mooi en handig doosje en er zat een kortingscode bij voor de volgende bestelling. Ik zal zeker nog een hier bestellen!

Heel snel en klantvriendelijk

Ik kreeg de bestelling de volgende dag al. Ondanks het feit dat er een oorbel verkeerd was bezorgd, ben ik toch meer dan tevreden. Er werd snel gereageerd en voor het ongemak mocht ik de verkeerde oorbellen houden!

Buskesdries 3

6673DP Andelst