Snel, mooi en te betalen

Of het mooi blijft weet ik nog niet . Maar het zijn mooie sieraden. Netjes verpakt en snel verzonden. Retourneren is niet gratis. Dit ter info.

Super leuke keuze altijd bij jullie! 1e bestelling, maar ben erg tevreden. Was echt heel leuk verpakt en de sieraden zelf zaten netjes in een doosje of zakje! Erg blij mee, en dan voor die prijs!!

Altijd goede kwaliteit voor een leuke prijs!

Ik vind het altijd een hele makkelijke en duidelijke site. Het zijn goede sieraden voor een hele leuke prijs namelijk niet te duur voor goede kwaliteitssieraden. Ik heb hier al vaker dingen gekocht en het stelt me nooit teleur. Ik raad finaste ook altijd aan bij vriendinnen, omdat ik heel erg blij ben dat ik deze leuke sieraden heb ontdekt!

Snel verstuurd, snel aangekomen, goed verpakt en goede kwaliteit

Sieraden zijn geweldig en goede prijzen!

De prijzen zijn zo goedkoop en je krijgt goede kwaliteit, levering was uitstekend binnen 48 uur was het binnen!

Goede, snelle service. Mooi product.

De oorringen waren een geschenk. De ontvanger is er heel blij mee. Ik koos voor de cadeauverpakking. Deze was heel mooi. Hartelijk dank!

Super leuke sieraden!

Heel veel plezier van mijn nieuwe armbandje en ketting.

Super snelle levering voor mooie sieraden.

Leuke betaalbare sieraden en super snelle verzending. Hier ga ik zeker vaker bestellen.

Heel fijn, mooie producten en snelle levering

Heel fijn, mooie producten en snelle levering.

Mooi

Mooie kwaliteit ketting!

heel goed

Ik vond het wel vervelend dat ik mijn pakketje te laat heb ontvangen. Maar de juwelen zijn van zo een goede kwaliteit en zo betaalbaar! Mijn ear cuffs van andere bedrijven vielen altijd direct uit. Maar niet die van jullie.

Super goede en fijne producten!

Alles verliep zoals gezegd werd. Pakketje in 1 dag binnen en de producten zagen er goed uit. Ik had veel sieraden uit de sample sale en ik ben helemaal blij! De sieraden verkleuren niet en zijn gewoon erg mooi. (Ook een hele leuke verjaardags tip).

Snel bezorgd en mooie armband

Het bestellen ging gemakkelijk, kreeg de armband snel bezorgd en hij is heel mooi!!

Snel ontvangen en beste aankoop

Ik had mijn pakketje gelijk de dag na de bestelling ontvangen en ben er super blij mee. De oorbellen zijn precies zoals op de foto, de goede kleur en ze zijn niet zwaar. Super tevreden!

Super!!

Bij Finaste shoppen is top! De site werkt goed en het is super snel binnen. Heel fijn :)

Mooie sieraden,

Mooie sieraden. Ook fijn dat er grotere ring maten zijn

Geweldig!

Hele snelle levering en super goede kwaliteit!!! super blij met mijn ketting !

Snelle levering, mooi sieraad!!

Snel binnen en mooi product.

Ik bestelde een kettinkje. Het product was netjes op tijd binnen. De ketting was van goede kwaliteit. Webshop doet precies wat beloofd wordt.:)

Goede kwaliteit

Mooi verpakt, sieraden zien er goed uit

Prachtige oorbellen

Hele mooie oorbellen. Snelle levering. Ik zocht allang naar mooie stainless steel oorbellen i.v.m. allergie. Hier ga ik zeker vaker bestellen!

Snelle levering, en prachtige sieraden, ik ben zeer tevreden

Hele goede ervaringen.

Meerdere keren besteld, mooie sieraden voor een goede prijs. De sieraden blijven mooi ook als je ze altijd om hebt. De ringen zijn alleen niet betrouwbaar, de ene keer zijn ze te groot en de andere keer te klein, ondanks dat ik steeds dezelfde maat bestel. Dat is het enige minpuntje,

Super fantastisch

Hij oogt super classy en was mooi verpakt precies hoe het hoort als je het kado geeft

Ring kapot bij aankomst

De ring die ik had gekocht met een pareltje was eraf toen ik het kreeg Ik wilde er een melding van maken maar het retourneren kost ook geld dus heb ik het er maar bij gelaten Erg iel ringetje. Zou het niet nog eens bestellen Armbandje was wel goed

Buskesdries 3

6673DP Andelst