Goede sieraden voor een leuke prijs

De ring van de sample sale die ik besteld heb bevat wat beschadigingen, maar dat kan gebeuren bij een sample sale item. Verder goede kwaliteit en blij met de aankopen!

Mooi!

Via de website heb ik 2 goudkleurige enkelbandjes (incl graveren) besteld. Snelle levering, mooie kwaliteit! Heel chique. Ik bestel hier weer in de toekomst.

Mooie sieraden

Paar keer besteld veel cadeau gegeven iedereen happy!!

Top sieraden!!!

Hele mooie sieraden die niet verkleuren goed van kwaliteit zijn!!! Altijd super tevreden ik zou iedereen aanraden om hier te bestellen.

Lievelings sieraden site

De sité waar ik alleen nog maar mijn sieraden bestel. Altijd goede deals en prachtige sieraden. Makkelijk te combineren met elkaar en leuke setjes vaak te vinden.

Goede en snelle verzending

De oorbellen zijn heel mooi en snel verzonden.

Prachtig!

Heel mooi, goede kwaliteit en snel geleverd

Goeie, mooie sieraden!

Mooie stevige sieraden. Goeie kwaliteit en verkleuren niet!

Fijne webshop met uitgebreid assortiment voor jong en oud

Prima! Goede service. Goed bereikbaar. Leuke acties en natuurlijk een uitgebreid assortiment voor alle leeftijden.

Wauw echt super

Zeer mooie kwaliteit van sieraden ik had gegraveerde juwelen laten maken en de dag zelf waren ze al opgestuurd super service

Gewoon geweldig!

Een super lief kettinkje, precies zoals op de afbeelding! ( gebeurt bij sommigen ook niet altijd). Super leuk verpakt en wil zeker nog wat bestellen!

Originele sieraden voor een goede prijs

Van deze webshop krijg je bijna keuzestress, zoveel mooie sieraden! Uiteindelijk geslaagd met een bloemetjes armband en ketting én nog 2 andere kettingen. Snel thuisbezorgd en mooi ingepakt.

Snelle en goede levering

Producten zijn snel verzonden na het plaatsen van de bestelling. Komt netjes op tijd binnen en is mooi verpakt.

Heel blij!

Dankjewel voor het prachtige sieraad. Snelle verzending en goede communicatie.

Niet wat ik had verwacht

Goede levering, de armbandjes waren roder van goudkleur dan verwacht.

Super mooie sieraden en vandaag besteld morgen in huis echt geweldig. Ik ben een vaste klant! Groetjes Osha

Goede kwaliteit heel blij mee!

Heb paar weken geleden een x aantal sieraden besteld, deze draag ik nu bijna elke dag. De sieraden zijn van goede kwaliteit en verkleuren helemaal niet. Ook was mijn bestelling binnen 2 dagen al bezorgd. Heel blij mee en zeker een aanrader!

Super snelle levering en goeie sieraden

Hetzelfde als hierboven

Snelle levering goede kwalit

Betaalbare en mooie sierade

Ik heb mijn bruidsjuwelen hier besteld, super blij en tevreden. En absoluut betaalbaar

Leukste kettinkje wat ik heb gekocht!

Ik zag het kettinkje op insta voorbij komen en wilde het meteen bestellen. Nu heb ik er heel blij mee!!!

Perfect in orde

Ik heb al meerdere keren iets bij Finaste gekocht, en ben steeds tevreden met mijn ervaring. De producten zijn prachtig en de verzending gebeurt zeer snel.

Mooie ketting. Wel jammer dat ik lang hebben moeten wachten op mijn bestelling. Maar wel leuk en mooi ingepakt.

Heel gemakkelijk en snel

Ik vind het een hele fijne website om van te bestellen omdat het snel word geleverd en gewoon makkelijk is om te bestellen

TOP!

Ik bestelde een paar gouden oorbellen. Mijn bestelling kwam na 2 dagen aan en ziet er top uit. De oorbellen zijn van goede kwaliteit en zeer mooi afgewerkt!!

Buskesdries 3

6673DP Andelst