Zeer snelle levering. Top.

Zeker een aanrader!

Goede kwaliteit, snelle service

Ketting draag ik dag en nacht en sport en douche ermee, verkleurt niet. Geen zware kwaliteit, maar dat kun je niet verwachten, draagt dus licht en dat is prettig met de oorbellen. Prima prijs voor zeer goede kwaliteit.

Mooie oorbellen met snelle levering

Snel geleverd, oorbellen blijven mooi en er zat leuk doosje bij. Blij mee.

Sublieme sieraden van goede kwaliteit!

Ik geniet intens van de sieraden van Finaste! Aqua prijsverhouding en kwaliteit is het echt de moeite waard. De klantvriendelijk is hoog en er is sprake van een snelle levering.

Prachtige sieraden en snelle verzending!

Was binnen 2 werkdagen bezorgd en super leuk verpakt! De sieraden zijn mooi shinyyy. Ben vooral erg blij met de gouden ketting met zee-bedels.

Ik heb voor het eerst bij FINASTE besteld omdat ik op zoek was naar een leuke ketting voor mijn vriendin, omdat we 5 jaar samen zijn, en dus wou ik als cadeau een mooie ketting met onze initialen erop. Het was snelle levering en ze is er ontzettend blij mee, het is een leuk en mooi cadeau!

Ik ben super tevreden met mijn nieuwe mooie juweeltje. Maakt mijn outfit 10x mooier. Ik voel me ook heel zelfverzekerd er mee! Dankuwel !!

Snelle verzending en super mooie verpakking

Armband kwam de dag erna al binnen, en super mooi ingepakt!!

Heel leuk

De sieraden zijn heel mooi, en de levering was snel!

Altijd mooie sieraden!

Snelle levering en het is netjes verpakt.

Snel in huis!

Super mooie kwaliteit, alleen jammer dat de shiny monica oorbellen niet dicht gaan. (Eigenlijk al kapot voor gebruik)

Goede snelle service

Super blij met mijn bestelling, snel geleverd en precies zoals ik in gedachten had!

Beste sieradenbedrijf ooit.

Ik koop al heel lang sieraden bij finaste. Het begon bij altijd voor kerst of verjaardagen wat vragen van finaste. Nu koop ik altijd zelf ook en ga ik naar geen enkel ander bedrijf. De levering is snel, de sieraden zijn altijd super leuk en het verkleurt ook niet! Echt super.

GEWELDIGG!

heb een gegraveerd armbandje besteld en zelf die was na 2 dagen al binnen

Erg professioneel & goed!

Het kettinkje dat ik had besteld kwam erg snel binnen & wat leuk verpakt met een opbergdoosje :)

Fantastisch!!’ De kwaliteit is echt 10/10

Ik ben echt verliefd

Leuke kettingen, super snel geleverd. Zeer tevreden

Hele snelle verzending en mooie producten. Blij mee!

Hele fijne sieraden

Heel leuk bedrijf, vooral de samenwerkingen

Super goed! heel blij mee

Ik ben super blij met mijn sieraden, het is goede kwaliteit en er is veel keuze

Snelle levering en netjes verpakt.

Oorbellen in goede staat en snelle levering

Ik ben erg tevreden met de oorbellen, ze waren redelijk snel aangekomen en er was geen kras op hen te bekennen.

Artikelen snel ontvangen. Mooie producten en een mooi cadeau erbij.

Top produkt

Heb zilverkleurige kettingen en armband gekocht. Uit de sample sale.....zagen er precies zo uit als op de foto's. En voor mij erg belangrijk....ze verkleuren niet. Helemaal geweldig dus ....zeker voir die prijs

Buskesdries 3

6673DP Andelst