Ik heb mijn nieuwe sieraden merk gevonden!

Ik ben heel blij met de sieraden van FINASTE. Het ziet er allemaal goed uit. De kleur goud is ook perfect. (Niet te geel) En ook de service is TOP! Ik had net een kleine tegenvaller met een ring en had daarover gemaild. Ik kreeg binnen no time reactie en ze lossen het op! Echt een aanrader om hier te shoppen! Mijn volgende sieraden bestelling is zeker weer bij FINASTE ♡

Leuke aanbiedingen en prima service!

Leuke aanbiedingen en prima service!

Oorbellen besteld. Volgende dag al geleverd. Mooi verpakt in vloeipapier. Oorbellen waren precies zoals afgebeeld. Ben er super blij mee. Goede service en mooie oorbellen. Dus neem ik aan dat andere producten precies dezelfde kwaliteit zijn. Zeker aan te raden !!!

Helemaal top!

Prachtige sieraden die mooi blijven van kleur, zelfs waterbestendig. Goede prijs en ook nog eens de volgende dag in huis, en dat terwijl de website erg druk was. 100% tevreden!

Heel hebberig word je van deze website. Er is zoveel leuks en de kwaliteit is uitstekend.

Snelle levering, mooie producten

Overzichtelijke website, snelle levering en mooie producten! Erg blij mee!

Prachtige, kwalitatieve sieraden

De sieraden van Finaste zijn kwalitatief altijd erg goed. Daarnaast zijn ze tijdloos en erg mooi. Snelle levering en een goede klantenservice. Ik zou finaste zeker aanbevelen!

Mooie sieraden. Snelle levering.

Sieraden besteld. Dag erna gelijk in huis. Heel erg blij ermee. Zien er goed uit!

Fantastisch, goede kwaliteit voor een goede prijs!

Ik vind de sieraden erg mooi en ze gaan lang mee! En dat voor een goede prijs, want er zijn vaak kortingen! Verzending is snel en het is mooi verpakt. Altijd leuk voor jezelf of als cadeautje!

Hele snelle verzending en bezorging, en super mooie sieraden, dik tevreden!

Hele fijne ervaring. Super snelle levering en mooi en goed verpakt als een cadeautje. Ik heb de sieraden altijd om en ze blijven mooi en zitten fijn. Echt top, zeker om vaker te bestellen!

Werk naar behoren ben er zeer te vrede mee. Ook de verzending. Was zeer snel.

TOP!

Snelle levering en goede kwaliteit!

Helemaal gelukkig!!

Ik ben ontzettend blij met mijn bestelling! Jullie sieraden zijn altijd zo leuk Ik ben verkocht♡♡ Snelle levering en goede kwaliteit!

Onhandige site ook niet alles zoals verwacht.

Ik had oa een ring besteld deze zag er anders uit dan in het echt. Verpakking van 65 ct was een plastic zakje met een sticker.

Goed en snelle levering

Heel tevreden

Super snelle service en goeie kwaliteit! Ik ben erg tevreden!

Goeie ervaring met Finaste! Snelle en goeie service!

Heel goed!

Ik had het als een kadootje gegeven aan mijn vader en hij was er super blij mee en t is goede kwaliteit je kan er ook mee douchen enz want is stainless steel!

Très bonne expérience

Tout s’est bien passé, la livraison a juste pris 1 jour de plus que promis. Sinon le colis et l’emballage étaient nickel

Mooie sieraden!

Top juwelen, snelle levering, enige nadeel is dat je altijd terug iets moois ziet om te kopen :p

Kwaliteitsvolle juwelen die stralen.

Ik heb onlangs enkele armbanden voor mijn vriendin gekocht, ze is er enorm blij mee. Ze verkleuren niet, stralen in de zon en trekt iedereen aan.

De sieraden zijn van topkwaliteit en je bestelling wordt binnen paar werkdagen bezorgd.

Ik heb voor het eerst mijn aankoop gedaan. Ik vond het heel fijn dat jullie ook sleutelhangers hebben waarop gegraveerd kan worden. Ik heb het namelijk voor mijn vaders verjaardag gekocht en hij vond het heel mooi. De prijzen vallen erg mee en mijn bestelling werd heel snel bezorgd.

Snelle levering en mooie sieraden

De sieraden waren erg snel geleverd. Ze zijn van goeie kwaliteit. Ik ben er heel erg tevreden mee!!

Top spullen snelle levering

Goede prijs kwaliteit verhouding snel geleverd en veel keuze al teveel besteld haha

Buskesdries 3

6673DP Andelst