Heel erg blij met mijn 3 paar nieuwe oorbellen. En ook nog eens mooi mogen ontvangen in doosjes.

Heeeele leuke en van goede kwaliteit sieraden!

Snelle levering, goede kwaliteit en mooi gegraveerd. Ook hele goede prijzen!

Snelle service, mooi verpakt geleverd

Snel geleverd, mooi verpakt in aparte doosjes

Super blij mee.! Mooie ketting voor mijzelf met de initialen van mijn kinderen en een stoere armband voor vaderdag..! (Ssstt ;) )

Mooie sieraden

De sieraden zijn erg mooi en van goede kwaliteit. Ze zien er ook precies uit als op de webshop.

2 armbandjes besteld waarvan 1 graveren. Volgende dag in huis en zeer tevreden met de kwaliteit

Altijd positief verrast!

3 jaar geleden kreeg een een gepersonaliseerd armbandje van mijn vriend. Ik heb deze nu al 3 jaar lang elke dag om en ben er nogsteeds super blij mee!! Echt hele goede kwaliteit en ook super veel leuke sieraden zo heb ik ook heel veel ringetjes van finaste en ook nog een ketting. Echt super tevreden (;

Heel erg mooi. Ziet er hele goede kwaliteit en duur uit. Zelfs vanuit België besteld is het heel snel en goed geleverd. Ook de inpakking was heel mooi.

Vrijdag mijn juwelen besteld en de dag erna al geleverd. Allemaal zorgvuldig verpakt en één voor één superleuke juwelen. Ik kreeg ook een gratis armbandje bij mijn bestelling. De cute kaartjes in de doos zijn ook altijd heel leuk.

Altijd tevreden!

Mijn eerste bestelling is al ongeveer 4 jaar geleden en de armband is nooit geoxideerd of kapot gegaan (ook al werd hij elke dag gedragen). De kwaliteit is echt goed en de prijzen zijn zeker betaalbaar. De beschrijvingen zijn ook altijd oprecht (bvb als oorbellen zwaar aanvoelen). Het is echt een perfecte site voor cadeautjes voor je geliefden of voor juwelen voor jezelf. Zeer tevreden over al mijn aankopen, nog nooit iets moeten terugsturen :)

Snel geleverd en mooie producten

Super webshop! Mooie kwaliteit, prachtige ontwerpen en snelle levering.

Ik heb voor Moederdag voor 3 personen een gegraveerde ketting gemaakt en ik was echt tevreden over het resultaat dat ik zelf daarna ook veel ben gaan bestellen en zeker van plan ben hier vanaf nu vaker mijn sieraden te bestellen!

Amazing!

Voor mij was dit de eerste bestelling bij Finaste! De bestelde artikelen had ik keurig verpakt en supersnel in huis. Omdat er 20% korting was had ik 3 armbandjes uitgezocht en ik kreeg er een 4e gratis. Superleuk! Op het formulier stond een zilverkleurige aangegeven en dit vond ik een beetje jammer omdat ik alles in goudkleur had. Bij het openen van mijn bestelling zag ik dat er een goudkleurige was ingepakt in plaats van de zilveren ! Echt complimenten voor het meedenken hierin! Nu draag ik 4 armbandjes met heel veel plezier. Dank jullie wel

Super mooie sieraden!

Ik heb van de week besteld en ze waren nog mooier dan verwacht! Ik krijg veel comlimentjes over mijn sieraden. Ze hebben ook altijd leuke deals echt een aanrader!

Geweldige ketting met snelle verzending

Mijn ketting is goed omschreven en werd heel snel verzonden! Ik ben er heel blij mee!!!

Prima, snelle levering.

Snelle levertijd!

Super , feestje om te bezoeken

Het is de tweede keer dat ik bij Finaste wat bestel. Nu voor mijn lieve schoondochter die gelukkig ook zo weg is van sieraden. En hoe het binnenkomt, zo leuk ! Echt een kadootje met aandacht ingepakt. Love it

Fijne webshop en snelle levering.

Gewoon weg geweldig.

Ik heb besteld wat ik erg graag wou en het was hier super snel. De kwaliteit was echt meer dan boven het gemiddelde voor de prijs die je hier maar betaald. Ik draag mijn juweeltjes sinds ze er zijn elke dag. Ik ben FAN en zal dus nog VAAK bestellen. Doe hetzelfde zou ik zeggen, je gaat niet teleurgesteld zijn.

Mooie originele producten!

De producten zijn zo als verwacht en snel geleverd!

Mooie prijs kwaliteit

De sieraden zijn echt van goede kwaliteit! En leuk dat ze te personaliseren zijn! De verzending is ook onwijs snel, volgende dag in de brievenbus, helemaal blij mee, bedankt!

Precies zoals omschreven . Mooi product. Snelle levering en keurige levering!

Fantastisch snelle levering en mooie verpakking love it!

Mijn ervaring was perfect niks te klagen en zeer tevreden

snel binnen

leuke sieraden en ook goedkoop

Buskesdries 3

6673DP Andelst