Geweldig en zeer goede kwaliteit

Snelle levering leuk verpakt en goede kwaliteit

Aanrader!

Fijn werkende shop, leuke kortingen en acties met gratis product bijvoorbeeld. Ik had mijn twijfels over de kwaliteit toen ik het cadeau kreeg maar draag de armband al bijna 2 jaar zonder verkleuringen dus nu zelf ook een bestelling geplaatst. Bestelling was snel geleverd door de brievenbus + leuk en feestelijk ingepakt!

Ik had mijn bestelling geplaatst en kreeg een gratis armband erbij, en dat was echt een leuk armbandje, niet een stom armbandje waar je niks aan hebt. Verder kreeg ik 35 minuten na het plaatsen van mijn bestelling al een mailtje dat mijn pakketje verzonden is, ik denk dat ik nog nooit ergens heb ervaren dat iets zo snel verstuurd wordt. PostNL had tijdens de levering wel wat vertraging, maar dat ligt verder niet bij FINASTE. Producten zien er ook top uit en van goede kwaliteit! Heel erg blij mee, en ik kom zeker nog eens terug.

Heel erg snel geholpen en goede prijs

Jullie hebben de sieraden dat ik echt wou als duurt niet lang om hem te posten :)

Enorm mooie en kwalitatief goede sieraden voor elke gelegenheid!

Ik vind de sieraden enorm mooi. Ze verkleuren niet tot nauwelijks dus gaan lekker lang mee. De levering is enorm snel en de sieraden zijn enorm verschillend waardoor het goed te combineren is voor verschillende gelegenheden!

Heel goed en mooi

Ik kan altijd wat vinden op de site voor een goede prijs, ook geven ze leuke kortingscodes bij je pakketjes die niet binnen 3 dagen verlopen.

Snelle levering en leuk verpakt

Hele leuke sieraden makkelijk besteld en snel binnen

Alles naar wens!

Niks op aan te merken, erg blij met mijn gekochte items! Kopen vrijwel altijd cadeaus voor vriendinnen via finaste en nooit klachten gehad!

Heel blij mee

Snelle levering, alles goed verpakt en ben heel blij met mijn aankoop. Ziet eruit als op de foto.

Ik heb een armbandje gekocht voor mijn vriendin en hij is zoo mooi en super goed. Verkleurd ook zeker niet. Echt een aanrader

Alles was goed gegraveerd hoe ik het had gevraagd kwam netjes aan ook wat ik had aangegeven in cadeau verpakking waren ze niet vergeten en alles was optijd binnen l. Het wat top service

Leuke sieraden

Wat een leuke sieraden! De keuze is reuze en heerlijk betaalbaar! Ik zou zeggen shoppen maar!

Goed optijd geleverd en leuk ingepakt Goede kwaliteit van juwelen heel blij mee

❤️ it!

Hele mooie ketting met gravering. Snel geleverd ook! Ik ben er super blij mee en zal zeker vaker bestellen!

Fijne sieraden voor een mooi prijsje!

Een armbandje helaas verloren doordat de sluiting niet goed was. Maar verder erg tevreden over de prijs kwaliteit verhouding !

Erg mooie sieraden en topkwaliteit!

Ik bestel meer bij Finaste, ook voor cadeautjes en de monstercollectie altijd leuk om een paar dingen bij te doen voor weinig geld. Kwaliteit is echt goed ten opzichte van de prijs! Leuke site en eenvoudig te bedienen. Alles snel in huis en netjes verpakt met zorg!

Leuke en goede sieraden

Enige winkel waar ik armbandjes kan kopen die klein genoeg zijn voor m’n polsen. Zo fijn! Ook de rest van de sieraden

Ontzettend mooie sieraden, snelle verzending en goede service!

Echt helemaal top

Alles is top, ziet er goed uit kwaliteit is goed!

Mooie ketting. Heel fijn afgewerkt!

Mooie ringen en armbanden! Goed kwaliteit. Heel erg blij mee.

Goede kwaliteit en snelle levering

Geweldig mooi!!!

Mooi bedelketting besteld en was een pre-order dus ik wist dat ik deze na 22-5 zou krijgen...en ik kreeg hem op de 22e zelf... helemaal blij...hij staat mooi en draag hem elke dag en krijg ook veel complimentjes erover. Ik bestel zeker vaker!!!

Fantastisch!

Altijd super blij als ik de juwelen van Finaste mag ontvangen. Super kwaliteit, verkleuren niet en gaan niet af. Prijskwaliteit zeker top. De gepersonaliseerde juwelen gewoon fantastisch. Zo verliefd! Ik zou Finaste aan iedereen aanraden!

Enthousiast

Altijd snelle levering, netjes verpakt. Lijkt altijd op een cadeautje. En de extra's die er in worden gedaan, zoals mijn laatste bestelling. Er zat een tas bij, dat stond ook in mijn bestelling, maar ook nog een ring. En dat was en een blije verrassing.

Buskesdries 3

6673DP Andelst