Top service!

Goede en snelle service! En mooie sieraden

snelle levering en goeie kwaliteit

Ik had mijn pakketje echt super snel, mooi verpakt! Ringen zelf zijn super mooi en goeie kwaliteit

Leuk verpakt. Zorgvuldig

Stevige doos, daarin een sieradendoosje met het enkelbandje. Alles was duidelijk omschreven en zichtbaar

Amazing!

Ik heb een erg goede ervaring van begin tot eind. De site werkt goed, het afrekenen ging prima. Zelfs het pakketje was te leuk om open te maken, leuk ingepakt met nog een briefje als bedankje. Enorm blij mee! Ik had hier al vaker besteld, dit ga ik ook zeker blijven doen! AMAZING!

leuk iets onder verwachting

de ketting was erg mooi maar naar mijn mening was die wel veel lomper dan dat die online er uit zag.

Geweldig!

Snel geleverd, mooie kwaliteit van de oorbellen voor een goede prijs!

Echt fantastisch! Snelle levering en goede kwaliteit!

Ik heb al een paar keer bij Finaste besteld en ze stellen nooit teleur. Super mooie sieraden, snelle levering, goede kwaliteit en niet te duur. Zeker om aan te raden!!

Hele fijne verkoop en prachtige sieraden:)

Hoi Ik had sieraden besteld en ze waren heel erg mooi en ook nog eens een snelle verzending Top!

Snel en mooi

Bestelling was binnen een dag op bestemming en het was netjes verpakt. Ben heel tevreden met mijn nieuwe sieraden. Staan mooi.

Echt super blij mee!

Als moederdag cadeautje heb ik een ketting bij jullie besteld met mijn initiaal en die van mijn moeder. De kwaliteit is super goed en mama is er zo blij mee! Heel erg bedankt!!

Heel mooieee

Heeeel goooeedd super

Moederdag cadeau

Mooie sieraden en heel snel levering. Bedankt

Geweldig!

Ik heb een gouden ketting besteld, kwam de dag erna al binnen. Super mooie en afgewerkte ketting en de perfecte lengte ook!

Leuke gebruiksvriendelijke website

Leuke webshop met mooie sieraden en handige foto's met voorbeelden hoe t te allemaal te combineren en te dragen is.

Mooie sieraden van goede kwaliteit!

Snelle levering en mooie sieraden in een leuk doosje

Resultaat overtreft de verwachtingen.

Ik liet een juweel maken met 2 vingerafdrukken van de ouders van een vriendin voor haar verjaardag. Ze was ontroerd van blijdschap. De kwaliteit was top alsook de snelheid van service. Bedankt!

Maakt elke outfit beter

Ik draag mijn sieraden altijd en ze verkleuren niet. Geweldig! Krijg altijd heel veel complimentjes over de sieraden! Heel blij met elke bestelling!

Top levering en kwaliteit

Snelle levering , mooie kwaliteit van de sieraden.

Super goed

Ik ben altijd blij met jullie sieraden super mooi ook groetjes chantal

Dit was mijn eerste keer dat ik besteld heb van deze site en het is echt top! De sieraden waren super mooi en een zeer goeie kwaliteit ook. Ik ga hier zeker vaker van bestellen, mooie sieraden van goeie kwaliteit voor een goeie prijs. Erg tevreden.

Leuk armbandje voor vriendin gekocht;)

Super bedankt voor het leuke armbandje en voor mn bloemetjes ring!! Helemaal netjes in een sieradendoosje. Voor zo'n prijs is dat meestal niet te verwachten. Bedankt, dit was precies wat ik zocht!!

Heel erg tevreden over mijn bestellingen.

Zeer goede ervaring. Steeds snelle levering. Topproducten.

Items zijn geweldig mooi

Wat een mooie sieraden verkopen ze hier! En geweldig dat die gemaakt zijn van roestvrij staal en dus niet verkleuren!! Ik heb in het verleden veel besteld op andere websites maar nu ik deze winkel heb ontdekt denk ik er niet meer aan Ik blijf hier + klantenservice antwoordt snel als je een vraag hebt + wordt snel geleverd

Super goede kwaliteit en snelle levering!

Mooie kleur sieraden

Stralend

Altijd super mooie juweeltjes van bij jullie beetje verslavend hopelijk mag ik eens kans maken om iets te winnen want ik straal elke dag met jullie juweeltjes

Buskesdries 3

6673DP Andelst