Hele mooie sieraden, goede klanten service

Heb hier al 3 keer iets besteld! Sieraden zijn mooi. Een keer een verkleurd item ontvangen: gemaild en meteen reactie! Nieuw sieraad opgestuurd gekregen! Top service!

Top materiaal

Snel geleverd en materiaal is super! Lange tijd tevreden mee voor z’n prijsje

Mooi en snelle levering

Top prijs en heel snel binnen. Blij mee!

Suuuperrrr

Zoo fijne mooie sieraden, betaalbaar en super goede kwaliteit, verkleuren niet mooie kleur goud niet dat goedkope kleur goud gewoon helemaal topp!!

Snel binnen en goede kwaliteit

Was snel binnen en mooi ingepakt, ook goede kwaliteit

Heel goed ,en alles mooi verpakt.grtjs

Snelle levering en mooie sieraden!

De sieraden van Finaste blijven altijd prachtig hoe vaak je ze ook draagt! Leuk betaalbaar en ook leuk om cadeau te doen.

Hele mooie sieraden ben er erg blij mee!

Super mooie sieraden met een mega goede kwaliteit!

De sieraden zijn uniek en betaalbaar. Ik bestel steeds opnieuw, omdat er zo veel leuks op de site vinden is!

Super leukk

Ik heb dit cadeau voor mijn moeder gekocht. Ze vond dit super mooi. Echt een aanrader!

Goede en snelle service!!

Heel blij met mij aankoop, goede kwaliteit!

Mooie sieraden snelle service

De oorbellen kwamen erg snel , waren goed verpakt in een doosje. Ze zijn precies zo mooi als ze op het plaatje stonden en van goede kwaliteit.

Mooi gegraveerd en snel geleverd!

Mooie armband voor Moederdag besteld. Snel ontvangen en goede kwaliteit

Prachtige sieraden en zoveel keus. Levering ook super snel!

Verkleurd niet

Laatste tijd vaker oorbellen gehad en ook al langer die van finaste en die verkleuren niet!

hele goeie ervaring met FINASTE

De bestelling verliep heel goed en heel snel. In de middag de bestelling geplaatst en die zelfde dag nog verzonden. De volgende dag had ik het al in huis. Het product is ook heel mooi gemaakt en een perfect cadeau van mijn zusje en mij voor moederdag.

Snelle levering en mooie juwelen exact zoals op de foto vermeld staat ik ga hier zeker vaker bestellen!

Super bedrijfje!!

Absoluut een goede ervaring met dit sieradenbedrijf! Vanaf het moment dat ik hun collectie ontdekte, was ik verliefd op de sieraden. Wat het nog beter maakt, is dat ze regelmatig geweldige promoties hebben, zoals een kans om €50 shopgeld te winnen! Een bedrijf dat niet alleen super leuke producten levert, maar ook hun klanten verwent met mooie verrassingen. Ik kan niet wachten om meer te bestellen en dat zal ik ook zeker doen! ;)

Uitstekend!

Snelle levering. Snel antwoord van Klantenservice

Amazingg

Finaste is echt mn favo sieradenmerk. Ze hebben mooie, diverse sieraden en ook nog voor een goede prijs. Ik ben helemaal tevreden!

Geweldig!

Snelle levering en een super leuk armbandje

Tof

Hele mooie sieraden die goed blijven ook onder de douche. Geen verkleuring! Super blij mee!

Mooie sieraden

Snelle levering mooie sieraden!! Mooi verpakt

Mijn oorbellen gaan nietgoed dicht waardoor de hartjes eruit zijn gevallen.

Ik heb 1 paar oorbellen besteld, de rode hartjes aan gouden ringen. Ze waren perfect voor mij, ik vond ze oprecht super mooi. Ik heb ze in totaal 1 nacht en 1 dag gedragen en in die periode zijn beide ringetjes herhaaldelijk opengegaan waardoor ik beide hartjes kwijt ben geraakt (ja ik heb goed aangedrukt, ze konden niet meer vast/dicht zitten). Ik heb nu dus nog alleen gouden ring oorbellen zonder hartjes. Heel jammer want ik vond ze erg mooi en ik keer er naar uit ze veel te dragen.

Leuke en originele sieraden!

Mooie sieraden, die er stevig uitzien. Je kunt de armbandjes strak om de pols vastmaken, wat ik zelf heel fijn vindt! Ik zou hier zeker nog eens sieraden kopen!

Buskesdries 3

6673DP Andelst