Perfecte snelle levering, bestelde artikel fantastisch.

Lijkt erg mooi op de website maar slechte kwaliteit

Ik heb een ketting en oorbellen gekocht, de ketting kriebelt heel erg en de oorbellen ook. Ze voelen erg goedkoop. Alleen van ver zien ze er mooi uit, erg jammer.

Nu al,2x een armband besteld en de levering is snel en goed en als je vragen heb en je stuurt eenmaal heb je ook gelijk antwoord . Ik zal hier best nog wel een keer wat bestellen

Ik hou van finaste!!<3

Ik heb ringen besteld bij finaste en de meeste ringen van andere winkels zijn altijd te groot maar die van finaste passen fantastisch en ze waren super snel binnen bedankt!!

Mooi en zeer comfortabel)

super mooie sieraden

het enige merk dat mooi blijft! Nooit meer wat anders!

Geweldige service

Supersnel geleverd (volgende dag) in een doosje dat door de brievenbus past. Kettinkje was nog mooier dan op de foto en zat in een sieradendoosje verpakt. Heel blij met het product en de service.

Heel erg makkelijk en fijn

Ik vond het een hele overzichtelijke site met super veel mooie sieraden en het was ook heel makkelijk om te bestellen en het kwam snel binnen en de ketting is van super goede kwaliteit

gewoon geweldig

Mooie juwelen super kwaliteit en super service

Bestelling gaat snel.

Bestellen gaat zelf erg soepel en komt heel snel binnen.

Super leuke sieraden!

Echt onwijs leuke sieraden, goede kwaliteit en ook een snelle levering! super tevreden mee

Mooi product

Ketting besteld en snel ontvangen. Precies de ketting die ik al lange tijd zocht. Blij mee.

Heel goed!

Snelle verzending en mooi verpakt, goede kwaliteit sieraden

THIS JEWELRY MAKES ME FEEL GLAMOROUS

Ik voelde mij dankzij de producten die had besteld heel vrouwelijk en glamorous. Na mijn eerste bestelling volgde al snel de tweede en heb nu al weer veel favoriete items in me mandje geplaatst. De levering was super snel, ik had in de avond laat besteld en de volgende dag was het al in huis. Super mooi en met zorg ingepakt.

Mooie oorbellen voor leuke prijs!

Erg leuke oorbellen. Omdat het stainless steel is geen irritatie.

Weer geslaagd!

Weer geslaagd! Voor een leuke set voor weinig geld!

Mooie ear cuff. Zeer snelle levering. Super mooi verpakt!

Mooi sieraad

Ik ben er erg blij! Het ziet er goed uit. Ook was er een snelle levering.

Ik heb twee kettingen besteld en ze zijn van zeer goede kwaliteit en super mooi. Ze zijn zorgvuldig verpakt in mooie dozen en er is een klein cadeautje bijgevoegd.

Goede sieraden!

Goed kwaliteit sieraden en snelle verzending!

Een aanrader!

Ik heb een set oorbellen gekocht met een ring en een gepersonaliseerde armband. Echt een hele goede kwaliteit, ik raad iedereen deze webshop aan!!! Erg mooi verzonden en alles in een mooi doosje.

Prachtige sieraden en dat voor die prijzen

Ik heb enkelbandjes besteld en eerlijk gezegd dacht ik Nou voor dat geld ik weet het niet ,nou in 1woord prachtig degelijk en wat heel belangrijk is het word niet lelijk ook niet als je er mee zwemt of onder de douche Dan heb ik al veel en veel duurdere gehad die heel snel lelijk werden Finaste zeker een aanrader waar je tenminste voor een hele mooie prijs nog iets heel moois kan kopen voor een kado of lekker ook voor jezelf top

Echt hele mooie sieraden mijn moeder was heel blij met haar cadeautje super bedankt nogmaals !!

Mooi product, stijlvol ingepakt, snelle levering.

Prima ik zal een volgende keer zeker weer hier bestellen.

super

echt super goede kwaliteit van de juwelen ook mooi afgewerkt en gaat lang mee echt super goed

Buskesdries 3

6673DP Andelst