Mooie lichte oorbellen, snel bezorgd

Eerst via mail gevraagd of de oorbellen enigzins licht van gewicht zijn, omdat ik voorheen oorbellen heb besteld die erg zwaar zijn en daardoor dus nooit draag. Goed geholpen door Isabel en draag nu al een aantal dagen met veel plezier mijn nieuwe 'statement hoops'. Bedankt! Groetjes Kirsten

super

ik had de avond ( laat) ervoor besteld en de dag erna al gelijk in huis! super

Super snel verzonden en goede kwaliteit voor deze prijs!

Super snelle levering en goede kwaliteit voor een zacht prijsje. Hopelijk blijft het lang mooi maar het ziet er goed uit op eerste oog.

Duidelijke site en goede prijzen voor prachtige sieraden. Verkleuren niet en mooi verpakt. Ook super snelle verzending!! Ben er erg blij mee :)

PERFECT!

super goed

Superleuk spul, mooie prijs

Deze sieraden zijn superleuk! Kwaliteit is goed, afwerking netjes. Bestellen gaat makkelijk. Website is overzichtelijk. Ik mis alleen de optie wishlist/verlanglijstje. Verder een aanrader!

Super fijn

De bestelling kwam binnen 2 dagen binnen. Goede kwaliteit.

Mooie oorbellen en makkelijk in te doen!

De oorringetjes hebben een heel fijn kliksysteem waardoor je ze makkelijk in doet en dicht klikt. Daarnaast staan ze ook nog eens heel mooi

Heel erg fijn en erg klant vriendelijk

Ik had mijn bestelling geplaatst en 3 zilveren armbandjes en ik zag dat ik daar gratis gouden oorbellen bij zou krijgen ik had bij de opmerkingen gevraagd of ik ze misschien in het zilver kon krijgen omdat ik niet van gouden sieraden hou. En toen ik mijn bestelling binnen kreeg zat er een schattig zilver ringetje bij in van plaats de gouden oorbellen. Erg tevreden met de service was ook snel geleverd!

Prachtige sieraden en goede kwaliteit

Het is een goede site met snelle bezorg tijd en goede kwaliteit sieraden ook om het te laten inpakken is mooi.

Fijne online store

Snelle levering en prima prijs/kwaliteit verhouding. Tot nu toe erg tevreden.

Snelle levering en mooie kwaliteit sieraden

Fijn

Hele leuke sieraden

Leuk bedrijf tot je sieraad kapot is

Ketting van amper een half jaar kapot. Steentje/diamantje los gelaten. Het bedrijf doet er niks aan want er is een beleid van 8 weken garantie. Ronduit slecht

Hele fijne sieraden

Hele fijne sieraden en snelle en goede service

Vele goede ervaringen, laatste keer niet

Ik heb al een aantal keren besteld, heel tevreden, goede kwaliteit, echt aanrader, maar laatste keer 2 ringen besteld, zag er heeeel goedkoop uit, heb ik retour gestuurd, maar al de andere sieraden ben ik heel tevreden over,

Exact als op de foto en super kwaliteit!

Ik bestel sinds tijdens eigenlijk alleen nog maar hier. Je krijgt altijd korting voor je volgende bestelling, heel snel verstuurd en netjes verpakt. Dan nog het aller belangrijkste, het product is altijd precies als op de foto geweest! Hiernaast zijn er mega vaak kortingen en super goede voorbeeld foto's. Ook sommige kortingen wanneer je een set koopt bijvoorbeeld!

Goede kwaliteit en goede service

Ik heb wel vaker meerdere artikelen besteld. De foto's zijn duidelijk. Fijn dat veel artikelen in zowel de goudkleurige als zilverkleurige versie beschikbaar zijn. Geen last van verkleuringen. De verzending gaat snel en netjes ingepakt.

Aanrader!

Mooie sieraden en snel en netjes bezorgd. Ik ga zeker vaker bestellen!

Super bedrijf en producten

Helemaal top

Goede producten, met goede kwaliteit en goedkope prijzen

Helemaal top

Snelle levering, mooie sieraden die niet verkleuren!

Mooie sieraden

De sieraden van Finaste zijn echt super mooi, ze kunnen tegen water dus dat is super fijn, ze zijn ook niet duur en het is een goede kwaliteit. Als je opzoek bent naar sieraden zou ik zeker een kijkje nemen bij Finaste!

Snelle levering & goed product

Het lag de volgende dag al in de brievenbus! En de kwaliteit is echt topp ♡

Heel fijne juwelen!

Het was makkelijk om de producten te bestellen. Alles verliep zoals ik het wenste. De oorbellen zijn heel snel geleverd en waren in uitstekende staat. Ik heb ze al eenmaal gedragen en vond ze heel fijn + heb heel veel complimenten gekregen!

Buskesdries 3

6673DP Andelst