Ben zeer tevreden over mijn bestelling. De ketting die ik heb besteld is mooier als op de foto. Bestelling was ook snel aangekomen, Ook hielden jullie mij vaak op de hoogte van mijn bestelling.

Ontzettend positief!

Ik heb al meerdere keren hier iets besteld en het is altijd van goede kwaliteit en wordt zeer snel verzonden en geleverd. Echt top!

Super goed!

Er is heel veel keus en er zijn leuke acties. De sieraden zijn van goeie kwaliteit en je kan ze leuk combineren. Al met al een leuke webshop!

Finastisch!

Sinds ik onlangs Finaste ontdekte, heb ik al vier bestellingen gedaan. Ik heb mijn zus, moeder en vriendinnen ook enthousiast gemaakt! De sieraden zijn geweldig, elke bestelling is snel binnen en het is een feest om ze te dragen!

Mooie ketting

Mooie juwelen en snelle levering

Topervaring

Super blij met mn spullen!

Geweldig mooie sierraden

Voor de geboorte van onze zoon had ik een ketting en armband met initialen erin gegraveerd laten maken voor mijn vrouw. Ze zijn prachtig, echt een hele mooie kwaliteit! Echt een aanrader

Top sieraden!!

Super leuke letter oorbelletjes, fijn klein formaat en leuk lettertype. En hele gave ketting met initiaal. Mooi kwaliteit materiaal, voelt stevig.

Heel verzorgd verpakt en snel geleverd

Heel mooi en verzorgd verpakt met leuke doosjes en snelle levering met duidelijke mails wanneer je het pakketje kan verwachten

Fantastisch!!

Sieraden zien er fantastisch uit. Verkleuren niet. En had het de volgende dag al binnen na het bestellen. Raad het iedereen aan om hier te bestellen. Ben erg tevreden!!

Prachtige sieraden

Netjes verpakt, snel bezorgd! Kortom: een echte aanrader!

Fantastische sieraden en deals, echt een feestje elke keer weer!

Er staan goede deals op de website en de prijzen zijn erg goed. De betalingen waren snel en de levering was snel. Het pakketje was feestelijk ingepakt en het voelde echt als een cadeautje! Alle sieraden zijn van goede kwaliteit.

Echt top!

Echt super snelle levering! Ik was eerst ook bang dat de oorbellen misschien wel heer zwaar zouden zijn, maar dat is gelukkig echt totaal niet het geval! Echt heel blij met de sieraden.

Altijd snel geleverd en goede service als er een probleem is!

Uitstekend!

De gepersonaliseerde ring die ik heb besteld is erg kostbaar voor mij. Hij was direct binnen 1 dag binnen en ben enorm blij met de vingerafdruk die erop staat.

Super goed

Goeie service en snel bezorgd!

Erg mooi en zo snel geleverd

Was erg fijn. Zeer snel geleverd en erg mooi

Super kwaliteit voor een normale prijs!

Ik bestelde 2 kettingen bij finaste. Toen ik ze aankreeg was ik verbaasd door de goede kwaliteit. De prijs is redelijk en je krijgt er super kwaliteit voor terug. Ik koop vanaf nu al mijn juwelen bij finaste.

Kwaliteit voor een leuke prijs!

Meerdere keren heb ik een armbandje besteld met initialen. Deze heb ik gegeven als kraamcadeautje. Valt iedere keer weer super in de smaak! De veelal verfijnde sieraden zijn voor iedereen geschikt. Daarnaast blijven ze lang mooi :)

Prachtige oorbellen !

leuke ervaring

Bij mijn vorige bestelling heb ik een defecte ring gekregen maar hier hebben ze zeer goed gehandeld ik had de keuze voor een nieuwe ring of een cadeaubon. Hierbij heb ik de cadeaubon gekozen. ik heb al vaak bij finaste besteld. Ik ben hier dan ook zeer tevreden over. Mijn sierraden verkleuren ook niet. zeer content

Niks op aan te merken!

Site werkt perfect, afrekenen eenvoudig en de verzending was super snel. Top!

snelle goede levering

Snelle levering alleen duurt lang voordat je je geld terug krijgt met retourneren

Snel en makkelijk

Niks on over te klagen Leuke sieraden snelle levering

Buskesdries 3

6673DP Andelst