Mooie kwaliteit en supersnelle levering

Wat een fantastisch mooi armbandje! Mijn dochter had tijdens de vakantie een armbandje gekocht en dit was helaas kwijtgeraakt. Ik vond bij Finaste een zelfde soort en heb dit als verrassing besteld. Ze is er reuze blij mee.

Goede webshop met goede sieraden

Ik heb een verstelbare ring bestelt. Werd snel geleverd en was zeer mooi. Het sieraad is van goede kwaliteit.

Goede kwaliteit Hedendaagse juwelen Veel keuze Ik beveel het u aan

Hele mooie sieraden

Mooie sieraden gauw in huis en als er wat is wordt je goed geholpen

Goede kwaliteit

De bestelling werd snel geleverd en de producten zijn van goede kwaliteit. Heel erg blij met de aankoop!!

Dagelijks dragende sieraden

Ik draag ze dagelijks en heb geen verkleuring of kapotte sieraden. Het zijn super goede cadeaus en je word er altijd vrolijk van.

mooiste sieraden

altijd blij met mijn bestellingen

Mooi design

Mooi fijn armbandje met mooie afwerking!

Super snelle verzending!

Online oorringetjes besteld, ze waren de volgende dag al binnen en ze zien er prachtig uit!!

communicatie kan wat sneller

Lichte teleurstelling nadat de gekozen afbeelding niet gegraveerd kon worden maar wel aangeboden werd op de website en ik ook uiteindelijk het artikel daardoor te laat binnen had. Verder wel een leuke armband.

Weet ik niet

Ik heb net mail gekregen dat het door brievenbus is bezorgd.. maar helaas...niets in de brievenbus.. Positief dat jullie het wel gelijk hadden Verzonden. Helaas is post nl afschuwelijk..

Goede kwaliteit voor goede prijs

Uitgebreid aanbod en heel goedkoop voor goede kwaliteit.

Snel, kwaliteit met jarenlang plezier voor jong en oud!

Ik bestel al 4 jaar op rij de adventskalender en hij stelt me nooit teleur. Meer dan de helft van mijn hele juwelen collectie komt van finaste en dat verbaast me niks. Er zijn zoveel mooie unieke stuks beschikbaar en de kwaliteit is ook echt top. Finaste is mijn go to voor nieuwe juwelen!

Goede kwaliteit sieraden!

De kwaliteit van de sieraden is top. Levering eigenlijk altijd de volgende dag, zelfs bij sieraden die gegraveerd moeten worden. Mooi verpakt én het kan door de brievenbus! Niets dan lof over Finaste!

Prachtige sieraden!

Ik shop nu al een paar jaar bij finaste en ben groot fan. De sieraden zien er niet alleen mooi uit maar zijn ook van stainless steel waardoor ze niet verkleuren. Ik heb nu een aantal armbanden al een jaar om en ze zien er als nieuw uit! Echt een aanrader

Super leuke sieraden!

Leuke sieraden voor een leuke prijs. Super snel geleverd.

Mooie sieraden En blijf ook mooi Ik ben er erg blij mee en prijzen van de sieraden zijn top

Super mooi sieraad!

Mijn bestelling was meteen dezelfde dag verzonden. Helaas was postnl niet zo snel en moest ik toch 3 dagen op mijn pakketje wachten. Maar toen ik deze vanmiddag openmaakte, was alles weer goed. Wat een prachtige ketting! Helemaal zoals ik had verwacht. Super van Finaste :-)

Mooie sieraden van goede kwaliteit, erg tevreden mee!

heel goed!

hele leuke sieraden

Perfect!

Goeie kwaliteit sieraden, snel verzonden.

Mooie sieraden met n goede kwaliteit voor n mooie prijs!

Snelle en goede kwaliteit

Leuk aanbod van sieraden op de website. Sieraden werden snel geleverd en blijven erg mooi!

Top sieraden

Snelle levering en hele mooie sieraden die niet verkleuren

Ik heb al een paar keer besteld bij finaste, en elke keer was top. Ik heb een ringetje besteld die is prachtig en de adventskalender van vorig jaar beviel mij zo erg dat ik hem dit jaar al weer heb gekocht. Ook al is het een pre-order ik kijk er naar uit om hem weer open te maken!

Buskesdries 3

6673DP Andelst