Makkelijke en duidelijke shop experience

Alles is duidelijk aan geven op de website, de verzending is ook nog is snel. Als je een cadeau nodig hebt op het laatste moment komt ik zeker hier terug.

Goede kwaliteit en snelle levering mijn vriendin was dol blij toen ze het kreeg.

Echt hele mooie kwaliteit en heb mijn beste vriendin heel erg blij kunnen maken met jullie sieraden!

Ik heb een super mooi armbandje gehaald met de initialen van mij en mijn beste vriendin. Wij zijn er super blij mee. Als je een cadeau nodig hebt, is Finaste echt een aanrader. Ze hebben echt prachtige sieraden!!

Snel geleverd goede service

Goede kwaliteit, gaat lang mee en op tijd geleverd

Meerdere malen besteld op Finaste, alle keren uitstekend. Netjes ingepakt, goede kwaliteit, producten gaan lang mee en blijven mooi. Levertijd is ideaal.

De mooiste niet verkleurende sieraden!

Normaal vind ik het erg lastig om nou echt leuke zilveren sieraden te vinden. Veel is alleen leuk in goud, maar ik ben verliefd op de zilveren sieraden die FINASTE te bieden heeft. Ook heel erg leuk om even te neuzen in de sample sale, wat een goede aanbiedingen zijn dat! De verzending is ook echt super, de volgende dag al binnen. Had namelijk last minute nog een leuk cadeau nodig dus erg blij dat ik via hier nog een leuk cadeau kon vinden.

Arm bandje in 2 dagen dragen kapot

Ik had een bedelarmbandje gehaald alleen tot mijn teleurstelling vielen de bedels er al na 2 dagen 1 voor 1 af… dit omdat het ringetjes waar de bedels aan Hangen veelste slap zijn en niet goed tegen elkaar aan gebogen zijn.

Geweldige sieraden! Goede kwaliteit!

De sieraden zijn van super mooie kwaliteit, verkleuren niet en zeer stevig! Had de sieraden een dag later in huis, super snelle service. Ik zal zeker meer sieraden bij jullie kopen!

Prima product (ketting met gravering)

Snelle levering en gemakkelijk contact met klantenservice. Prima product verder.

Goede service, mooie producten

Ik ben blij met de producten van FINASTE

Top winkel!

Prachtige oorbellen en snel geleverd!

Had van pakketje binnen heel nieuwsgierig. Biakken vond ik mijn bestelling heel leuk de sie

Hele mooie sieraden ben er heel blij mee tot de volgende keer

Super!!

Snelle bezorging mooi product goed en mooi ingepakt

Mooie sieraden

Topkwaliteit, beter dan verwacht voor die prijs. De ringen en oorbellen voelen zwaar aan en hebben een mooie kleur goud. Nu nog afwachten of ze goud blijven maar zo lijkt het wel.

Goed bedrijf

Het bestelde enkelbandje was precies zoals op de foto. Mooie kwaliteit en geleverd in juwelendoosje. Erg prettig zijn de duidelijke foto’s die laten zien hoe het product uitziet als het gedragen wordt. Ook de levertijd is zeer snel. Precies zoals beloofd. Dit was de eerste keer dat ik hier besteld heb, maar zeker niet de laatste keer

de sieraden zijn zoals verwacht super mooi

het is goede kwaliteit en ik ben er blij mee voor deze prijs wat ik heb gekocht! ik heb al vaker sieraden gekocht en ik zal het ook zeker doen nog als ik wat nodig heb of als cadeau voor iemand!

Snelle levering, precies volgens wens

Fijn en snelle levering

Paar keer besteld en super enthousiast over

Snel geleverd, leuk ingepakt en goede kwaliteit. Kan niet beter!!

Makkelijk te bestellen en snel geleverd, en nog eens leuk verpakt.

Erg blij met de sieraden, komen netjes verpakt aan, zien er super goed uit en ook kwalitatief zijn het goede sieraden!

Enorm leuke en goede sieraden

Erg betaalbare sieraden die een goede kwaliteit hebben. Genoeg keuze, voor iedereen.

Niet compleet

De producten zijn prachtig, maar de oorbellen die ik gratis zou ontvangen boven een bepaald bedrag zaten er niet bij. Toch jammer

Super tevreden .

Super tevreden over de ketting en een super snelle levering . Ik zal hier zeker vaker gaan bestellen , ik zal zeggen bestel allemaal hier

Super leuke sieraden

Het waren super leuke sieraden op de website en kwam heel snel binnen. Communicatie was top

Echt een top winkel

Ik heb een paar dagen geleden wat sieraden gekocht en het is perfect binnen gekomen. Ik had het na een dag al in huis en in helemaal goede staat. Ook vind ik de prijs niet te hoog wat echt helemaal top is.

Buskesdries 3

6673DP Andelst