Geweldig!

Mooie sieraden en een goede service. Snel bezorgd en netjes en leuk ingepakt.

Blije klant

Mijn bestelling was snel verzonden en binnen. Mooi ingepakt en de sieraden zitten Fijn.

snelle bezorging en product zoals beschreven!

perfect! Chille prijzen en ik kreeg ook in mijn pakketje en bon van 20% korting op mijn volgende bestelling wat ik ook gelijk heb kunnen gebruiken. Ik kan douchen met mijn sieraden en krijg er complimenten over ;)

Fantastisch!

Mega mooie sieraden + super snel geleverd. Ik ben super enthousiast

Mooie site

Mooie site makkelijk te bestellen en super snel geleverd.. product zoals omschreven!

super goed!

het pakket was erg snel binnen en goede kwaliteit

Meer dan tevreden

Ik had armbandjes besteld als cadeau voor een bruid. Een armbandje laten graveren en deze was zo mooi. Tijdens het bestellen twijfelde ik eerst hoe het armbandje er uit zou gaan zien, toen het binnenkwam was ik zo blij en wilde ik het eigenlijk zelf hebben. Daarnaast is het verpakkingsmateriaal van de sieraden stevig en ziet het er ook nog eens leuk uit. Zoals de titel al zegt ben ik erg tevreden!

Snelle bezorging, mooi ingepakt, goede kwaliteit sieraden!

Top online winkel

Snelle en goede service. Met mooie artikelen.

Klantvriendelijk en mooi

Mooie producten, goede prijs-kwaliteit. Een van de armbandjes had een fout en brak in drie stukken. Na contact met de klantenservice was dit vlug en vriendelijk opgelost. Blij met mijn sieraden!

Snel geleverd en super leuke items!

Ik heb al vaker bij finaste besteld. Ik heb twee jaar geleden ook meerdere ringen gekocht. Deze heb ik met het douchen ook omgehouden. Na 2 jaar waren deze wel een beetje verkleurd, maar dat is niet gek. Voor deze prijs koop ik graag nieuwe ringen.

perfect!

hier zeker bestellen! de prijs was erg goed, ik heb een armband gekocht als cadeau en diegene voor wie ik het had gekocht was er erg blij mee! ik vond de prijs ook erg meevallen ne voor 0,75 euro kon het ingepakt worden, dat heb ik gedaan en het zag er erg mooi uit! de bezorging was ook erg snel, het duurde nog niet eens 24 uur! ik zou dit zeker aanraden!

Snel, mooi en te betalen

Of het mooi blijft weet ik nog niet . Maar het zijn mooie sieraden. Netjes verpakt en snel verzonden. Retourneren is niet gratis. Dit ter info.

Super leuke keuze altijd bij jullie! 1e bestelling, maar ben erg tevreden. Was echt heel leuk verpakt en de sieraden zelf zaten netjes in een doosje of zakje! Erg blij mee, en dan voor die prijs!!

Altijd goede kwaliteit voor een leuke prijs!

Ik vind het altijd een hele makkelijke en duidelijke site. Het zijn goede sieraden voor een hele leuke prijs namelijk niet te duur voor goede kwaliteitssieraden. Ik heb hier al vaker dingen gekocht en het stelt me nooit teleur. Ik raad finaste ook altijd aan bij vriendinnen, omdat ik heel erg blij ben dat ik deze leuke sieraden heb ontdekt!

Snel verstuurd, snel aangekomen, goed verpakt en goede kwaliteit

Sieraden zijn geweldig en goede prijzen!

De prijzen zijn zo goedkoop en je krijgt goede kwaliteit, levering was uitstekend binnen 48 uur was het binnen!

Goede, snelle service. Mooi product.

De oorringen waren een geschenk. De ontvanger is er heel blij mee. Ik koos voor de cadeauverpakking. Deze was heel mooi. Hartelijk dank!

Super leuke sieraden!

Heel veel plezier van mijn nieuwe armbandje en ketting.

Super snelle levering voor mooie sieraden.

Leuke betaalbare sieraden en super snelle verzending. Hier ga ik zeker vaker bestellen.

Heel fijn, mooie producten en snelle levering

Heel fijn, mooie producten en snelle levering.

Mooi

Mooie kwaliteit ketting!

heel goed

Ik vond het wel vervelend dat ik mijn pakketje te laat heb ontvangen. Maar de juwelen zijn van zo een goede kwaliteit en zo betaalbaar! Mijn ear cuffs van andere bedrijven vielen altijd direct uit. Maar niet die van jullie.

Super goede en fijne producten!

Alles verliep zoals gezegd werd. Pakketje in 1 dag binnen en de producten zagen er goed uit. Ik had veel sieraden uit de sample sale en ik ben helemaal blij! De sieraden verkleuren niet en zijn gewoon erg mooi. (Ook een hele leuke verjaardags tip).

Snel bezorgd en mooie armband

Het bestellen ging gemakkelijk, kreeg de armband snel bezorgd en hij is heel mooi!!

Buskesdries 3

6673DP Andelst