Erg leuke collectie, fijn geprijsd en snel verstuurd. Mooie doosjes, zodat het een geweldig cadeautje is om te geven.

goede service en levering

na contact te hebben gehad via chat, goede service en de levering de volgende dag, dus TOP

Geweldig mooi

Ik wou een leuk cadeautje voor een vriendin die zo ontzettend speciaal is en wist echt niet wat. Tot ik dit vond en dit direct geweldig vond. Men vriendin vond het ook zo’n mooi en toch persoonlijk cadeau

Super snel

Super bedrijf, snelle levering. En perongeluk verkeerde ketting besteld, en werd meteen veranderd!!

Snelle aflevering, en al meerdere ringen gekocht. Heel blij mee!

Leuke oorbellen

Heel blij mee!

Ik heb hele mooie ringen ontvangen in mooie doosjes. De site is heel fijn en je hebt het na een dag al binnen.

Super mooi!!

Snel bezorgd en precies zoals op de foto

Top kwaliteit, en snelle levering!

Overdag besteld, volgende dag gelijk al bezorgd. Heel mooi verpakt en goede kwaliteit!

Nog nooit zulke kwaliteitvolle sieraden gekocht!

Heb onlangs een ketting gekocht en hij is prachtig. Alles is net zoals beschreven. Snelle levering aan huis met verzorgde verpakking.

Prachtige sieraden & snelle verzending!

Hele mooie sieraden besteld en de volgende dag al in huis! De kleur van de sieraden zijn mooi en komen overeen met de foto's op hun website. Een hele goede kwaliteit en mooie afwerking.

Heel erg goed

Op dinsdag een paar oorbellen besteld, op woensdag waren ze geleverd! super snelle levering dus en de kwaliteit is echt super goed!

Mooie sieraden en snel geleverd

ziet er mooi uit. Voelt kwalitatief goed aan.

Super mooie juwelen

3 van de 4 ringen zijn prachtig, de ring met de parel ging kapot en is teruggestuurd. Daar kreeg ik mijn geld van terug, wat fijn is.

Perfecte sieraden

De sieraden zijn van goede kwaliteit en het word snel geleverd!

Prachtige armband besteld als cadeau voor mn stiefmoeder. Heel blij mee.

Armband besteld voor mn stiefmoeder met alle initialen van haar kleinkinderen. Er moesten uiteindelijk 7 initialen op het bedeltje. Finaste dacht goed mee om deze er allemaal zo mooi mogelijk op te krijgen. Goede communicatie, goede service. Stiefmoeder is heel blij met de armband.

Het is vreselijk

Nu moet ik heel lang met mijn nieuwe ringen doen omdat ze maar niet verkleuren!!!

Top en mooi☺️

Sieraden super laag geprijsd maar alsnog echt mooie kwaliteit. Ook duidelijke foto’s van de producten! Ben er erg blij mee

Heel goed.

Ik had het besteld via de site, de site was heel overzichtelijk en duidelijk. Toen ik besteld had kreeg ik gelijk een mail over de bestel gegevens en informatie enzo. Het kwam 2 dagen daarna binnen ofzo, de dag dat t binnen kwam had ik van te voren een mail gekregen hoelaat t binnen kwam. Het pakketje was goed verpakt en mooi verpakt ook.

Initialen ketting besteld voor de verjaardag van mijn moeder. Volgende dag was de ketting al binnen!! Heel fijn en mijn moeder is er hartstikke blij mee. Zou zeker nog een keer iets bestellen bij jullie.

Ik ben erg blij!

Nog maar net besteld en het zat al in mijn brievenbus!

Enorm leuk! Nog maar net besteld en het zat al in mijn brievenbus! Stevig verpakt en een leuk kaartje erbij. Enorm schattig kettinkje, verpakt in een stevig doosje!

Heel erg fijn

Het was heel gemakkelijke en de versturing was echt super snel. Veel sneller dan ik had verwacht. Alles kwam netjes in een doosje en zag er goed uit. Ik had ringen besteld en ze passen heel goed en verkleuren niet als er water op komt. Als ik weer sieraden nodig heb bestel ik ze zeker hier!

Echt super leuk!

Ik ben heel blij met mijn aankoop de sieraden zijn heel leuk en van goede kwaliteit.

Nooit meer een ander merk

De sieraden zijn fantastisch! Ik koop nooit meer een ander merk! De kleur blijft super mooi!

Buskesdries 3

6673DP Andelst