Echt super leuk!

Ik ben heel blij met mijn aankoop de sieraden zijn heel leuk en van goede kwaliteit.

Nooit meer een ander merk

De sieraden zijn fantastisch! Ik koop nooit meer een ander merk! De kleur blijft super mooi!

Weer super

Ik heb al een aantal sieraden van Finaste (gekocht en gekregen) en ik ben altijd echt super tevreden over de kwaliteit!! Deze bestelling werd ook weer super snel verzonden door Finaste, alleen PostNL deed er iets langer over dan verwacht, maar daar is niets aan te doen :) Helemaal weer blij met mijn mooie sieraden!!

Super mooi

1e bestelling super goed verlopen. Mooie kwaliteit en snel geleverd. Zeker meer bestellingen in de toekomst!

Heel blij mee!

Heel blij met de oorbellen! Niks mis mee, precies zoals omschreven. Levering was ook erg snel.

Prima produkt

Produkten voldoen aan mijn verwachting. Snelle bezorging

De juwelen van finaste zijn super mooi. Ze veranderen niet van kleur. Ik ben altijd zeer tevreden over de juwelen die ik bestel bij finaste. Heel content met mijn aankoop.

Super snel geleverd

Mooie sieraden,mooi en snel geleverd . In doosjes en zakje heel verzorgd!

Snelle levering, zeer tevreden van mijn bestelling. Een aanrader

fantastisch

snelle verzending heel fijn, goede kwaliteit en oorbellen heel licht wat fijn is als je pas net gaatjes hebt. en prijs heel betaalbaar

Supermooie sieraden! Goede snelle levering

Supermooie sieraden! Goede snelle levering

Mooie kwaliteit en levering binnen 24 u!

Heel goed!

De levering was snel en goed ingepakt. Sieraad is ook mooi!

Helemaal top!

Kwaliteit van de sieraden is goed en de bestellingen worden snel geleverd. Helemaal tevreden over Finaste, al meerdere bestellingen hier gedaan!

Fintastisch!

Super ervaring! Elke keer weer. Van oorbellen tot kettingen. Erg goede kwaliteit , nooit verkleurd. Ook super snelle levering en goede service. Ooit keer iets verkeerds besteld, en word meteen geholpen om het recht te zetten! Echt top!

Mooie sieraden, snelle levering, leuk verpakt, goede prijzen, kortom Top!

Super goede service

Ik vind de pakketjes altijd super leuk ingepakt en ben super tevreden over de kwaliteit!

Het was snel binnen, want we hadden nog een last minut cadeautje nodig en de kwaliteit is ook top

Geweldig!!

Super snelle verzending en hele mooie sieraden! Zelfs de sieraden die gegraveerd worden, worden de zelfde dag verzonden. Bij mij zelfs binnen een halfuur verzonden, dus de volgende middag al in huis! Sieraden verkleuren ook niet.

love itt

supergoede sieraden! ook heel mooi verpakt, en supersnel bezorgd! echt top!!!

Snelle levering, mooi product. Precies zoals omschreven

Prima webshop snel en correct

Fantastische kwaliteit

Snelle levering en een goede kwaliteit en het zit mooi in een doosje

Gewoon goed

De oorbellen zoals ze op het plaatje staan, mooie oorbellen die mooi staan. De service was ook prima. Fijn dat de bestelling door de brievenbus pastte en je er dus niet voor thuis hoeft te blijven.

top

top ervaring! snelle levering en mooi gegraveerd :)

Buskesdries 3

6673DP Andelst