Heel blij!

Dankjewel voor het prachtige sieraad. Snelle verzending en goede communicatie.

Niet wat ik had verwacht

Goede levering, de armbandjes waren roder van goudkleur dan verwacht.

Super mooie sieraden en vandaag besteld morgen in huis echt geweldig. Ik ben een vaste klant! Groetjes Osha

Goede kwaliteit heel blij mee!

Heb paar weken geleden een x aantal sieraden besteld, deze draag ik nu bijna elke dag. De sieraden zijn van goede kwaliteit en verkleuren helemaal niet. Ook was mijn bestelling binnen 2 dagen al bezorgd. Heel blij mee en zeker een aanrader!

Super snelle levering en goeie sieraden

Hetzelfde als hierboven

Snelle levering goede kwalit

Betaalbare en mooie sierade

Ik heb mijn bruidsjuwelen hier besteld, super blij en tevreden. En absoluut betaalbaar

Leukste kettinkje wat ik heb gekocht!

Ik zag het kettinkje op insta voorbij komen en wilde het meteen bestellen. Nu heb ik er heel blij mee!!!

Perfect in orde

Ik heb al meerdere keren iets bij Finaste gekocht, en ben steeds tevreden met mijn ervaring. De producten zijn prachtig en de verzending gebeurt zeer snel.

Mooie ketting. Wel jammer dat ik lang hebben moeten wachten op mijn bestelling. Maar wel leuk en mooi ingepakt.

Heel gemakkelijk en snel

Ik vind het een hele fijne website om van te bestellen omdat het snel word geleverd en gewoon makkelijk is om te bestellen

TOP!

Ik bestelde een paar gouden oorbellen. Mijn bestelling kwam na 2 dagen aan en ziet er top uit. De oorbellen zijn van goede kwaliteit en zeer mooi afgewerkt!!

Ik heb mijn nieuwe sieraden merk gevonden!

Ik ben heel blij met de sieraden van FINASTE. Het ziet er allemaal goed uit. De kleur goud is ook perfect. (Niet te geel) En ook de service is TOP! Ik had net een kleine tegenvaller met een ring en had daarover gemaild. Ik kreeg binnen no time reactie en ze lossen het op! Echt een aanrader om hier te shoppen! Mijn volgende sieraden bestelling is zeker weer bij FINASTE ♡

Leuke aanbiedingen en prima service!

Leuke aanbiedingen en prima service!

Oorbellen besteld. Volgende dag al geleverd. Mooi verpakt in vloeipapier. Oorbellen waren precies zoals afgebeeld. Ben er super blij mee. Goede service en mooie oorbellen. Dus neem ik aan dat andere producten precies dezelfde kwaliteit zijn. Zeker aan te raden !!!

Helemaal top!

Prachtige sieraden die mooi blijven van kleur, zelfs waterbestendig. Goede prijs en ook nog eens de volgende dag in huis, en dat terwijl de website erg druk was. 100% tevreden!

Heel hebberig word je van deze website. Er is zoveel leuks en de kwaliteit is uitstekend.

Snelle levering, mooie producten

Overzichtelijke website, snelle levering en mooie producten! Erg blij mee!

Prachtige, kwalitatieve sieraden

De sieraden van Finaste zijn kwalitatief altijd erg goed. Daarnaast zijn ze tijdloos en erg mooi. Snelle levering en een goede klantenservice. Ik zou finaste zeker aanbevelen!

Mooie sieraden. Snelle levering.

Sieraden besteld. Dag erna gelijk in huis. Heel erg blij ermee. Zien er goed uit!

Fantastisch, goede kwaliteit voor een goede prijs!

Ik vind de sieraden erg mooi en ze gaan lang mee! En dat voor een goede prijs, want er zijn vaak kortingen! Verzending is snel en het is mooi verpakt. Altijd leuk voor jezelf of als cadeautje!

Hele snelle verzending en bezorging, en super mooie sieraden, dik tevreden!

Hele fijne ervaring. Super snelle levering en mooi en goed verpakt als een cadeautje. Ik heb de sieraden altijd om en ze blijven mooi en zitten fijn. Echt top, zeker om vaker te bestellen!

Werk naar behoren ben er zeer te vrede mee. Ook de verzending. Was zeer snel.

TOP!

Snelle levering en goede kwaliteit!

Buskesdries 3

6673DP Andelst