Gewoon goed

De oorbellen zoals ze op het plaatje staan, mooie oorbellen die mooi staan. De service was ook prima. Fijn dat de bestelling door de brievenbus pastte en je er dus niet voor thuis hoeft te blijven.

top

top ervaring! snelle levering en mooi gegraveerd :)

Prima…super tevreden

Ben blij dat ik te Temu ontdekt heb…spaar geld uit…..goede service…en ben heel tevreden…

mega enthousiast

ik ben zeer tevreden, het komt super snel binnen, ik heb 2 kettingen laten graveren en de sieraden zien er altijd prachtig uit!! echt een aanrader.

Hele goede service

Weer een mooie armband besteld met vingerafdruk van ons dierbare. Na het sturen van de foto netjes een mail ontvangen dat de foto niet scherp genoeg was, foto's via de mail opnieuw toegestuurd en werd gelijk opgepakt, volgende dag hadden wij ons mooie armband thuis. Nemen de bestelling serieus en je ziet de liefde in hun vak. Wij zijn helemaal weer blij ermee!

Blij ei

Mooie stainless steel armbanden en kettingen Ben er super blij mee.

fantastisch

Ik had dit als cadeau gegeven aan een goede vriendin van me, zij vond dit onwijs leuk en draagt hem met plezier!

Helemaal perfect

De sieraden werden super snel verzonden en ik had ze de volgende dag al binnen. Ook vind ik het leuk dat er een kortingscode bij zat en de sieraden zijn van top kwaliteit. Ik kan er gewoon mee douchen en de sluiting gaan bijna nooit van zichzelf open. Ook zijn de sieraden vrij licht dus het trekt mijn oor niet naar beneden.

Super snelle levering!

Heel erg tevreden over de kwaliteit van de ring die ik heb besteld. Daarbij ook nog een hele snelle levering!!

Stijlvol, betaalbaar en trendy

Méga blij met al mijn sieraden van Finaste. In een week tijd 3 bestellingen gedaan. Super betaalbaar en echt net even anders dan anders. De combinatie foto's inspireerden mij enorm! Ik heb direct al vriendinnen getipt om ook eens te kijken! Super blij mee!

Snel, fijn, en betrouwbaar.

Als fervent sieradenliefhebber kan ik met alle oprechtheid zeggen dat dit bedrijf een absoluut pareltje is in de wereld van accessoires. Vanaf het moment dat ik hun website bezocht, werd ik betoverd door de prachtige collecties die ze aanbieden. De kwaliteit van hun sieraden is ongeëvenaard, met zorgvuldig vakmanschap en oog voor detail. Maar wat hen echt onderscheidt, is hun uitstekende klantenservice. Het team staat altijd klaar om vragen te beantwoorden en advies te geven, waardoor het winkelen bij hen een plezierige ervaring is. Ik kan dit bedrijf ten zeerste aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar hoogwaardige sieraden met een uitstekende klantenservice.

Heel positief

Ik heb hier sieraden gekocht en ben er zeer tevreden over goeie kwaliteit en mooie designs

Super tevreden!

Snelle levering en mooie juweeltjes voor een mooi prijsje! Heb het direct aanbevolen aan een vriendin.

Love it!!

Hele leuke originele sieraden, voor ieder wat wils. Ook nog eens voor een leuk prijsje! Ik ben erg tevreden met mijn sieraden. Ze verkleuren niet en blijven mooi!

Snelle levering, netjes verpakt. Vooral mooie sieraden. Ik ga zeker vaker bestellen. Top

Zeker tevreden

Leuke sieraden! Weet nog niet of ze de goude kleur lang behouden maar tot nu toe zeker tevreden. Overigens kreeg ik al mijn 5 producten in verschillende plastic bewaar doosjes, ziet er leuk uit maar had niet gehoeven. Misschien dit in de toekomst als optie geven?

Nog niks wacht af want heb net product gekocht

Tot nu mooi,maar weet niet of de kleur mooi blijft van de ketting.

Prachtige sieraden

Ik bestel al jaren bij finaste, de sieraden blijven mooi, met oa. zwemmen, douche etc. Je bestelling wordt snel bezorgd. Ik ben helemaal verslaafd aan finaste!!!

Na de bestelling word je goed op de hoogte gehouden wanneer de levering is. Het word meestal de volgende dag al afgeleverd.

Fave sieradenshop

Super mooie sieraden & een hele fijne klantenservice.

Snelle levering en mooie website

Hele fijne en snelle levering! Mooie en verzorgde website.

Ik heb de juwelen om 17:00 bestelt op vrijdag en heb ze zaterdag voormiddag al gekregen terwijl ik in België woon en zei in Nederland liggen. Bovendien heb ik ook nog een zeer mooie gratis ketting gekregen van goede kwaliteit en heb ik voor mijn 4 ringen er maar 3 betaalt. De ringen waren precies zoals ik ze bestelt had en ze paste perfect. Hun maat gids was ook zeer behulp vol. De armbanden die ik heb besteld passen perfect en zijn makkelijk aan te doen. Ik zou Finaste zeker aan iedereen aanraden !!!

Hele leuke sieraden! Perfect

Fijne site plus erg goede service.

Heel fijn.

Altijd super snelle verzending en mooie kwaliteit!

Kwaliteit sieraden

Al meerdere sieraden hier gekocht en alles blijft heel mooi! Zeker ook de gouden sieraden dat is bij een hoop andere webwinkels wel anders, zeker omdat ik 3 keer per week zwem en nog is het mooi!

Buskesdries 3

6673DP Andelst