Weer helemaal top

Alweer mijn zoveelste bestelling bij Finaste en ik ben er weer erg gelukkig mee! Een paar parels kunnen scoren in de sample sale voor een klein prijsje en hele mooie statement oorbellen gekocht!! Altijd blij als er een bestelling van Finaste binnen komt :)

Heel fijn !

mijn ervaring is heel fijn en het is een hele nette site, aardig snel geleverd en super goeie kwaliteit

Leuke armbandjes maar…..

Ik had een paar kralenarmbanden besteld en gekregen. De gouden, donker roze en groene waren goed. Alleen in de lichtroze kralenarmband zat een soort vouw in. Dat vond ik erg jammer! Ik kan deze armband niet retourneren omdat deze in de sale was Het zijn leuke armbanden, maar erg jammer van de vouw.

Fantastisch!

Ik kende het Finaste nog niet maar na advertenties op insta ben ik eens gaan kijken. Ik werd gelijk enthousiast en heb een bestelling gedaan. De sieraden zijn prachtig en waren in mooie doosjes verpakt en er was ook nog eens een leuke kortingsaktie. De bestelling werd de volgende dag al bezorgd. Ik ben heel blij en zal hier vaker bestellen!

Supersnelle levering van mooie sieraden

Groot assortiment met leuke, betaalbare sieraden die goed omschreven zijn. Snelle levering en netjes verpakt. Bestel regelmatig en ben nog nooit teleurgesteld!

super service, sieraden blijven mooi!

De sieraden blijven altijd super mooi en goed, waardoor je er lang plezier van hebt! Ook is de levering snel.

Supercute jewellery!

Steeds weer geweldige nieuwe items, heel goede kwaliteit, en betaalbaar. Kom hier elke keer weer terug, dat zegt genoeg!

Leuke oorbellen fijn prijsje

Snel binnen

Top winkel

Super leuke sieraden en goede kwaliteit!

Mooie ketting

Prachtige sieraden mooie prijs en erg klantvriendelijk

Er was een pakketje zoek er werd meteen gereageerd opijn mail . En probleem opgelost

Binnen een dag gegraveerd binnen! Super!

Echt meer dan top!

Ik wou voor een vriendinnetje een mooi armbandje hebben vanwege een lange reis, een klavertje 4 met onze letters op van onze vriendinnengroep van 4 meiden. Nergens kon ik dat vinden behalve bij jullie. Had het super snel binnen en het is ook mega mooi zo een mooie betekenis

Heel erg blij met mijn 3 paar nieuwe oorbellen. En ook nog eens mooi mogen ontvangen in doosjes.

Heeeele leuke en van goede kwaliteit sieraden!

Snelle levering, goede kwaliteit en mooi gegraveerd. Ook hele goede prijzen!

Snelle service, mooi verpakt geleverd

Snel geleverd, mooi verpakt in aparte doosjes

Super blij mee.! Mooie ketting voor mijzelf met de initialen van mijn kinderen en een stoere armband voor vaderdag..! (Ssstt ;) )

Mooie sieraden

De sieraden zijn erg mooi en van goede kwaliteit. Ze zien er ook precies uit als op de webshop.

2 armbandjes besteld waarvan 1 graveren. Volgende dag in huis en zeer tevreden met de kwaliteit

Altijd positief verrast!

3 jaar geleden kreeg een een gepersonaliseerd armbandje van mijn vriend. Ik heb deze nu al 3 jaar lang elke dag om en ben er nogsteeds super blij mee!! Echt hele goede kwaliteit en ook super veel leuke sieraden zo heb ik ook heel veel ringetjes van finaste en ook nog een ketting. Echt super tevreden (;

Heel erg mooi. Ziet er hele goede kwaliteit en duur uit. Zelfs vanuit België besteld is het heel snel en goed geleverd. Ook de inpakking was heel mooi.

Vrijdag mijn juwelen besteld en de dag erna al geleverd. Allemaal zorgvuldig verpakt en één voor één superleuke juwelen. Ik kreeg ook een gratis armbandje bij mijn bestelling. De cute kaartjes in de doos zijn ook altijd heel leuk.

Altijd tevreden!

Mijn eerste bestelling is al ongeveer 4 jaar geleden en de armband is nooit geoxideerd of kapot gegaan (ook al werd hij elke dag gedragen). De kwaliteit is echt goed en de prijzen zijn zeker betaalbaar. De beschrijvingen zijn ook altijd oprecht (bvb als oorbellen zwaar aanvoelen). Het is echt een perfecte site voor cadeautjes voor je geliefden of voor juwelen voor jezelf. Zeer tevreden over al mijn aankopen, nog nooit iets moeten terugsturen :)

Snel geleverd en mooie producten

Super webshop! Mooie kwaliteit, prachtige ontwerpen en snelle levering.

Buskesdries 3

6673DP Andelst