super goed

De website is overzichtelijk, super leuke producten met veel keuze. De bestelling ging snel.

Heel blij met mijn bestelling

Ik heb een sample sale product gekocht, wat ik een heel goed concept vindt, dat je sieraden die de collectie uit gaan voor zo’n goede prijs kan kopen. Helaas zat hier normaal geen doosje bij maar ik heb in de opmerkingen gevraagd of dat toch wel kon omdat het een cadeautje was en toen heb ik het toch in een doosje ontvangen. Heel blij mee!

Goede kwaliteit sieraden!

Snelle levering, volgende dag in huis. Erg blij met de oorbellen!

Leuke sieraden voor lage prijzen en snel bezorgd

Twee keer armband besteld beide keren snel bezorgd en de armbandjes waren super Zeker een aanrader

Heel prettig

Ik krijg mijn pakketje super snel binnen. Ik ben erg blij met de sieraden. Het is erg fijn dat ze niet verkleuren. Ben er super blij mee!

Wordt altijd erg snel geleverd en heel schattig ingepakt.

Meestal rond 2 werkdagen bezorgd en de kwaliteit is ook goed. Het is ook altijd heel erg leuk ingepakt. Echt top.

Goed!

Heel goed en snel bezorgd

Het was het de volgende dag alleen de oorbel valt soms uit maar veder super!!

Super blij met mijn mooie sieraden en de snelle levering!

Snelle verzending en fantastische juwelen.

Mijn bestelling was de dag zelf nog Verzonden. De juwelen zijn mooi en heel fijn om te dragen!

Geweldige kwaliteit en snelle bezorging

Ik heb een jaar gelden voor het eerst bij finaste besteld en ben sinds dien vaste klant. Je kan bij finaste altijd rekening op top kwaliteit sieraden ik heb inmiddels al kettingen, oorbellen en ringen hier gehaald en ben van plan dit te blijven doen. Ook is de levering altijd super snel !

Goede kwaliteit!

Snelle levering, fijn dat er een retour label bij in zat.

Super goed

Pas geleden oorbellen besteld die snel binnen waren en er schattig uit zien. Goeie kwaliteit, mooie kleur en mooie prijzen en verkleurd totaal niet en wat ook fijn is dat is dat ik van deze oorbellen geen pijn in mijn oren krijg zoals allergische reactie bv dus daar ben ik heel blij mee. Dit is de tweede keer dat ik hier heb besteld en zou dat ook zeker vaker doen

Snelle levering helemaal top

Ik had nog een vraag deze gesteld en werd gelijk beantwoord uitgezocht. Ik raad het aan om hier iets te bestellen

We hebben 3 verschillende geurtjes besteld, ook voor beide kinderen. De hele auto ruikt zooo lekker, en inmiddels al weken verder,.maar nog steeds is de geur heel goed te ruiken.

Love it

Snel bezorgd en super mooie sierraden!

Geweldig!

Ik had voor mijn verjaardag armbandjes gekregen die helaas niet om mijn pols pasten. Gauw 2 verlengstukjes besteld en nu draag ik de armbandjes met veel plezier! Top kwaliteit!!

Goede ervaring met Finaste

Mooie producten, goede prijs/kwaliteitverhouding en snelle service.

De sieraden zijn van erg goede kwaliteit + het verkleurd niet, ideaal!

Topp

Super mooie ring van goeie kwaliteit

Heel tevreden !

De ring kwam heel snel toe in perfecte staat!

Fantastisch!

Zo goede en snelle levering! Kwaliteit is ook echt super! Onwijs tevreden

Zeer betrouwbaar em snel bezorgd!

Ik had een super een nickle free ketting besteld en hij is nog steeds niet verkleurd! Super goede kwaliteit

Wat een mooie collier’s

Zag er allemaal heel goed uit, zeker een aanrader. Ook waren ze heel netjes verpakt.

Heb nog nooit zo snel na plaatsen bestelling pakje binnen gehad. Heel goed, en leuke armband. Goede prijs/kwaliteitverhouding.

Buskesdries 3

6673DP Andelst