Goed!

Op tijd binnen en mooie oorbellen erg blij mee! Komt in een mooi doosje waar ik het in bewaar! Ik zou d’r zeker nog een keer bestellen! Ook kwa prijs niet heel duur. :)

Super goed!!

Hele snelle levering en sieraden zijn zeer goede prijs en verkleuren ook niet :)

Ik had een probleem met mijn bestelling en dit is heel netjes opgelost, Bedankt voor de service

Helemaal blij met mijn nieuwe ketting en oorbellen! Goede kwaliteit voor n mooie prijs!

Gewoon zoals je het zou willen.

Super mooie sieraden en een snelle levering. Ook nog een leuk ingepakt.

Heel netjes en snel bezorgd

Ik kreeg het meteen de dag nadat ik het had besteld binnen dus heel snel en het was heel leuk en netjes ingepakt

Mooie oorbellen

Ik had oorbellen besteld en ze zijn heel mooi en fijn! 1 keer is er een uit mijn oor gevallen omdat de opening open ging, maar voorderest geen opmerkingen!

Super mooie sieraden en erg snel binnen

Alles was mooi goedkoop en het is goeie kwaliteit. Het was al binnen één dag binnen

Snelle levering, mooie ketting

Super snelle levering, heel mooi product!

Top!!

Mijn vriend is zwaar allergisch voor veel sieraden maar bij jullie heeft hij nergens last van:) zoo fijnnn en snelle levering;)

Super!!

Leuke sieraden, snelle levering. Was top!!

Snelle levering, mooie oorbellen en kwaliteit

Leuke spulletjes, erg leuk

Super!!

Duidelijke omschrijvingen, Snelle levering, goede kwaliteit!

Perfect en heel goedkoop!

Ik heb een keer besteld en mijn moeder ook nadat ze zag wat voor een prachtige ketting ik om had! Alle 2 de producten vlekken loos en heel fijn meteriaal! Roest ook niet. 100% recomendó

Netjes opgelost!

Was niet tevreden over artikel netjes geld terug gekregen!

Mooie ketting van goede kwaliteit

De ketting kwam snel aan en was erg mooi verpakt. De ketting ziet er mooi en stevig uit. Ik zou het zeker aanraden!

POSITIEF

Snelle levering.

Top!!

Mooie sieraden gekocht en t shirt super tevreden! Snelle verzending en goeie kwaliteit

Hele leuke sieraden, snel geleverd en super mooi ingepakt.

Een vriendin van mij is binnenkort jarig en ik wilde iets speciaals voor haar halen. Toen zag ik een super mooie ketting waar je iets kon ingraveren. Ik heb niet lang getwijfeld en het meteen besteld. Heb kwam heel snel binnen en ik ben er heel blij mee. Zeker een aanrader!

duidelijke website, snelle levering en prachtige sieraden die met sporten en douche gewoon mooi blijven!

Ik wacht een beetje lang op mijn bestelling, wel goed en snelle reactie.

Ik heb een track en trace die niet klopt, en nu komt er geen nieuwe bezorgdatum, dat vind ik een beetje vervelend.

De sample sale artikelen zijn van goede kwaliteit. Snelle levering.

Mooi

2 kettinkjes besteld en er 1 gratis bijgekregen. Volgende dag al in huis. Mooie kleur goud.

Goede, snelle service en kwalitatief mooie artikelen! Al met al, top!

Buskesdries 3

6673DP Andelst