Snelle levering & mooie juwelen!

Juwelen werden de dag nadien geleverd in mooie doosjes, ben er heel blij mee!

Geweldige snelle service

Geweldig zo snel en netjes afgehandeld met mijn bestelling. Ik ben zeer tevreden.

Top service....ben zo blij met mijn creolen

Goede, snelle service

Ik heb 2 armbandjes besteld, super fijne site en hele snelle levering. Waren er de dag erna. Ga zeker nog eens bestellen!!

Erg goed

Ben heel erg tevreden

hele goed!!

Hele goede kwaliteit, super leuk, snelle service ik ben er echt super blij mee en ik ga zeker nog een keer bestellen!

Product besteld volgende dag binnen en netjes verpakt en de jarige was er super blij mee

Duidelijk website, snelle levering

Duidelijk website, snelle levering

Snel en mooie sieraden

Mooie sieraden, licht en snel binnen!

Suuuuuper mooie juweeltjes!!!

Ik heb hier al zo vaak geshopt en ben telkens super blij met de juweeltjes. Ik heb ook al redelijk wat juwelen laten personaliseren en deze draag ik elke dag. En de juwelen zijn ook nog eens mooi als cadeautje. Ze zijn er in elk budget en telkens in no-time geleverd.

Verkeerde bestelling geleverd

Helaas kreeg ik de verkeerde ketting geleverd. Ik had zilver besteld, maar kreeg goud. Gelukkig was de levering van de nieuwe ketting wel snel. Kwaliteit is verder in orde.

Fijne winkel

Bestelling snel ontvangen en vriendelijke service. Helaas is er wel al na een aantal dagen een ringetje open gegaan waardoor er een deel van de ketting af is gevallen.

Hele mooie ketting

Super snelle levering en erg mooi!

Goeddddd

Goeie kwaliteit en in 1 dat geleverd

2 keer sieraden besteld. Ringen en kettingen. Goede kwaliteit. Blijft mooi van kleur.

Uitstekende klantenservice

Pakketje was niet de dag na bestelling binnen, al was het volgens track& trace wel bezorgd. E-mail gestuurd - kreeg snel en vriendelijk antwoord. Toen ik een vraag had over retourneren ook weer snel en vriendelijk antwoord. Daarnaast mooie producten en toch wel echt snelle levering.

Echt geweldig!

In de avond besteld en lag de volgende ochtend al op de stoep. Echt top oorbellen zijn mega mooi!

Niet nikkelvrij, irriteren ontzettend in m’n oren

Alle nikkelvrije oorbellen kan ik goed dragen. Deze heb ik in gehad en begonnen direct te irriteren. Heb ze een paar dagen in gehouden om ze de kans te geven maar werd helaas alleen maar erger.

Super goed!!

Ik ben super blij met mijn producten, ik heb meerdere sieraden van Finaste en ze verkleuren niet. Ook doe ik er heel lang mee en gaan ze niet kapot. Ik heb nu net nieuwe goude hoops ze zijn heel tof. De ringen vind ik ook heel mooi .Ik raad het iedereen aan :))

Snelle levering, goede kwaliteit

De levering is altijd super snel bij Finaste. Ik koop vaak uit de sample sale en deze sieraden zijn van hele goede kwaliteit en draag ik dagelijks.

SUPER

Heel erg blij met mijn ring!!!

Perfecte kado!

Super schattige armbandje met hart en daarin de naam gegraveerd. Ik heb dit kado gegeven aan mijn nichtje. Al haar vriendinnen willen er nu ook eentje. Ik zeg top! Vandaag besteld is morgen in huis, hoe fijn is dat!

Snelle service, mooie sieraden

Mooi setje armbanden besteld plus nog leuk armbandje er cadeau bij gekregen. Snelle service, mooie sieraden. Blijven mooi ondanks douchen enz. Ga zeker vaker bij jullie bestellen!

Goede kwaliteit!

Snel verzonden, goede kwaliteit en leuke verpakking!

Een uitstekende kwaliteit van de producten.

Geweldig!

Buskesdries 3