Super mooie sieraden, echt super tevreden mee. Ik doe ervan alles mee en ze verkleuren helemaal niet dus dikke 10. Hier al ik voortaan al mijn sieraden. Heb zelf hier al een cadeautje gegeven aan mij moeder een mooie graverde ketting en ze was er ook super blij mee

Heel erg tevreden met mijn nieuwe sieraden van Finaste

Mooi product en fijne service

Mooie prijs kwaliteit verhouding

Artikelen zijn zoals op de foto en was een snelle levering. Ik zal hier zeker nog meer gaan bestellen.

Mooie sieraden die ook mooi blijven

Goede snelle service en mooie sieraden die ook mooi blijven

Heel blij met mijn bestelling

Ik heb pas geleden voor het eerst een bestelling geplaatst hier en ik weet zeker dat dit hier niet bij blijft. Ik heb 4 ringen besteld en alle 4 zijn deze super mooi. De kwaliteit ziet er heel mooi uit en de kleur goud is ook heel mooi. Ik heb mijn eigen ringmaat besteld en deze zit echt prachtig. Soms is dat bij andere merken niet het geval. Bedankt voor mijn mooie bestelling en tot snel!

In no time bestelling gedaan! En ontvangen!

Zie boven! Je hoeft er niet meer woorden aan te besteden en de ontvanger was superblij! Dus wat wil je nog meer!

Super vlot Heel vriendelijke dienst Goede kwaliteit Precies zoals online

Slecht

Ik heb 2 maanden terug een knop oorbel voor mijn jongste dochter besteld voor haar verjaardag Maar helaas die oorbel is verkleurd hij is gewoon van kleur weg hij ziet nu wat zwart uit Dat vind ik heel erg jammer En mijn dochter is niet blij mee

top!

zeer vlugge levering en artikelen zijn mooi,top

Mooie armband mooi in een doosje verpakt . Mooi brievenbuspakketje . Je

Eindelijk de perfecte sieraden

Ik hou enorm van sieraden maar door mijn smalle polsen zijn vooral armbanden altijd heel lastig te vinden. Bij Finaste heb ik ein de lijk (na jaren) armbanden gevonden die ik én heel mooi vind én perfect passen om mijn dunne polsen. Veel andere geliefde merken zoals My Jewellery heb ik vaak geprobeerd en ben vaak teleurgesteld geworden. Daarom ben ik ontzettend blij met sieraden van Finaste. Inmiddels heb ik al meerdere keren besteld en niet alleen voor armbanden maar prachtige oorbellen en ringen die perfect passen bij mijn stijl. Heel erg blij met Finaste en hun sieraden!

goed, maar ziet er een beetje nep uit

het bestellen ging makkelijk en de bestelling kwam snel aan. het was mooi ingepakt in doosjes maar die zaten niet helemaal goed dicht maar dat maakte niet uit. gemaakt van goed materiaal denk ik

Al mijn sieraden komen bij Finaste vandaan en iedere keer als ik iets bestel is het geweldig. Goede kwaliteit en erg mooie sieraden. Wordt altijd helemaal blij als mn bestelling binnen komt van Finaste. Ik raad al mn vriendinnen Finaste aan als ze vragen waar kan je leuke en kwalitatief goede sieraden kopen.

Super kwaliteit en betaalbaar

Ik heb inmiddels 4 armbandjes besteld, ontzettend tevreden de kwaliteit is goed. Ik kan er mee douchen alles en het verkleurd niet, gewoon top!!!

Tevreden en snel

Met de kerstdagen heb ik als cadeau meerdere ringen gekregen van Finaste. Omdat ik hier zo tevreden over was heb ik gelijk op de site gekeken voor een extra ring. De ring kwam snel en verpakt binnen. Super tevreden!

Hele goed kwaliteit

Mijn bestelling was optijd binnen, en de sieraden zijn super mooi!!

Goede klantenservice en mooi product!

Had een sieraad gekocht. Deze was helaas stuk bij aankomst. Nadat ik hierover een email heb gestuurd was FINASTE heel behulpzaam en heb ik binnen een week een nieuw sieraad toegestuurd gekregen! Perfecte service en een mooi sieraad. Dit sieraad is van goede kwaliteit en leek op de foto van de website.

Ik ben heel blij met mijn 1ste bestelling me item is ook heel leuk

Zeer verrast door de mooie kwaliteit sieraden van FINASTE

Het was mijn eerste winkel ervaring bij FINASTE, en ben verrast door de mooie kwaliteit sieraden, ik zal hier zeer zeker in de toekomst een nieuwe bestelling plaatsen!

Mooie betaalbare sieraden!

Ik was er in eerste instantie niet bekend met Finaste! Maar het is kwalitatief en het zijn zeer mooie sieraden. Ik heb veel sieraden besteld met plezier! Ook voor andere als cadeautje besteld en zal dit in de toekomst meer gaan doen!

Het pakket was binnen de 2 dagen geleverd, en dat tijdens de feestdagen. Dankjewel!

Super goede kwaliteit

Ben mega blij met mijn bestelling! Net zo mooi als op de foto’s en verkleurd niet. Aanrader!

Finaste is de winkel die ik gebruik voor sieraden voor mijzelf of voor vriendinnen. De sieraden blijven mooi en het word altijd mooi in een doosje geleverd! Het voelt elke keer als cadeautje opmaken.

Mooie oorbellen, goede service

Oorbel sprongen snel open tijdens het dragen. Na het plaatsen van een revieuw nam finaste hee snel contact met mij op. Na enkele dagen kreeg ik een nieuwe oorbel opgestuurd. Service is top en heel snel!

Buskesdries 3

6673DP Andelst