Mooie kwaliteit, prachtig sieraad, klein prijsje!

Heel blij met mijn armbandje en oorbellen!

Hele goeie ervaring

Mooi verpakt, erg blij met mijn oorbellen

Blij mee!

Super mooi, fijn kettinkje met subtiele letter. Erg blij mee!

Geweldige ervaring

Super snelle levering, sieraden van goede en hoge kwaliteit. Heel erg tevreden mee!

Goede kwaliteit, snelle levering

Goede kwaliteit, snelle levering

Heel voor cadeau voor vriendin

Ik heb een ketting gekocht met 2 voorletters van mij en mijn vriendin ze was er erg blij mee en ik ook.

Aanrader!!

Super snelle levering waardoor het de volgende dag al in huis is. Leuke en originele designs en veel om uit te kiezen. Ik heb al een paar keer bij Finaste besteld en heb het ook aangeraden aan vriendinnen. Enigste nadeel was dat ik laatst oorbellen had besteld waarvan eentje niet goed wou sluiten, dit was uiteindelijk makkelijk op te lossen met een pincet. Erg aan te raden!!

Meeste was héél mooi!!

Ik heb er al vaker besteld en hou van hun juwelen, ze kunnen tegen water en gaan niet af! ik draag ze dagelijks. laatste keer had ik wel een paar oorbellen waarvan 1 niet goed sloot maar voor de rest nog nooit problemen gehad!

top!

snelle verzending en mooie sieraden! enorm blij mee en ga zeker vaker bestellen <3

Hele mooie sieraden gekocht voor een goede prijs.

Niet te klagen. Topservice, topkwaliteit.

Super snelle en goede service!

Al jaren kocht ik fijne sieraden bij Finaste. Nu kan het wel eens gebeuren dat iets kapot gaat. Dit overkwam mij nu pas voor het eerst. Contact met de klantenservice. Ten eerste heel snel reactie, super vriendelijk en dan ook nog eens top opgelost. Ik blijf hier zeker bestellen. Mooie sieraden waar je lang plezier van hebt.

Hele mooie sieraden

Altijd heel erg blij met mij sieraden van Finaste! de sieraden zijn van super goeie kwaliteit en super veel keus op de site. Zeker een aanrader dus!

Prachtig

Zeer mooi vervaardigd. Prijs kwaliteit is zeker ok. Eenvoudig te bestellen en vlotte levering. Dank jullie voor de sevice

Mooie sieraden en snel in de brievenbus!

Ik zocht een kerstkadoo voor mijn vriend… In een week tijd heeft heel de familie nu een sieraad van Finaste. Volgende dag geleverd en goede kwaliteit! Hele mooie, persoonlijke sieraden waar je echt iemand een plezier mee doet. Ik heb al mijn vriendinnen al een linkje van de site gestuurd ; ).

Fantastisch!

Heel mooie kwaliteitsvolle sieraden! Snelle levering in een mooi verzorgd pakketje! Ook de doosjes kan je mooi bewaren in de doosjes die Finaste mee opstuurt. Zelf al sieraden gekocht en ook voor mijn vriendinnen, die ze heel mooi vinden!

Goede service en product

Een leuk product! Snel geleverd en na een misverstand vanuit mijn kant snel contact opgenomen door Finaste. Goede service en goed product.

Super geweldig!

Goedddd

Snelle levering en mooie verpakking!

Laatst voor de eerste keer besteld voor mijn moeder. Werd snel geleverd en zat erg netjes verpakt!

Snelle levering en goede kwaliteit sieraden!

Ik heb hier tot nu toe 2 keer sieraden besteld en ze worden snel verzonden! De sieraden hebben een goede prijs voor de kwaliteit van het sieraad. Ik draag ze bijna elke dag en ze zijn totaal niet verkleurd!

Mooie, kwailiteitsvolle juwelen gepaard met een super service!

Ik ben zeer tevreden van de juwelen van Finaste. Sinds ik deze ontdekt heb, kan ik haast niet stoppen met bestellen. Mijn eerste aankoop was de adventkalender waar ik meerdere super mooie juwelen aan mezelf cadeau heb kunnen doen. Al snel volgde er meerdere bestellingen, oeps... Prijs/kwaliteit is prima en ook de service is top! De dag na mijn bestelling al in huis. Blij klantje hier :)

Super leuke oorbellen

Snel ontvangen, mooi verpakt en precies zoals op de foto en goede kwaliteit! Ga zeker nog een keer bestellen!

Alles zag er precies uit als op de foto top kwaliteit

Heel mooi subtiel armbandje besteld, netjes ingepakt en snel verzonden.

Ik vind het fantastisch.

Ik kreeg telkens een mail als het pakketje toekwam of opgestuurd was. Het pakketje werd ook op de juiste datum geleverd zoals er stond. Het pakketjes vond ik prachtig want het zag er uitbetaald het eruit moest zien. Het is ook van super goede kwaliteit. Een echte aanrader!

Goed materiaal

Snelle verzending en het zijn mooie sieraden zoals op de afbeeldingen te zien zijn

Buskesdries 3

6673DP Andelst