Nice Jewellery

I like all of the jewellery, except one of the Rings, because it is too Sharp.

Mooie oorbelletjes, leuk verpakt

Snelle levering en de oorbelletjes zijn erg mooi. Zijn ook leuk ingepakt waardoor je ze cadeau kunt geven.

Geweldig!

Super mooie sieraden en mooi gegraveerd

Super kwaliteit sieraden en snelle levering!

Nu al paar keer besteld bij Finaste en alle keren enorm tevreden! Sieraden zijn van super kwaliteit en ze verkleuren ook niet! Super snelle goede levering. Zelfs rond de drukke feestdagen mijn pakket al volgende dag in huis! Ik bestel zeker nog vaker!

Snelle levering zoals beloofd ondanks de kerst voor de boeg

Met nog een dag te gaan voor de kerst heb ik toch mijn bestelling binnen gekregen via brievenbus binnen 24 uur. Was er erg blij mee!

Kapot

Een van de kettingen nog niet eens een volle dag gedragen en hij is al kapot. Heel erg jammer want vond hem echt prachtig!

Perfect, goede kwaliteit en beste uitstraling na jaren nog!

Ik heb al vaker van Finaste gekocht en ik ben er altijd al super blij mee geweest! Het is zulke goede kwaliteit, verkleurt niet en straalt altijd!

Super mooie sieraden!

Nu al meerdere keren hier besteld. Super tevreden met de sieraden en de kwaliteit. Na 2 jaar nog steeds niet verkleurd.

Mooie producten en snelle levering

Al meerdere producten voor mijn dochter besteld. Altijd mooi en zoals foto laat zien. En snel geleverd. Goede informatie omtrent verzending.

Goed, sieraden kwamen in een leuk doosje en snel!

Het was makkelijk omdat het een brievenbuspakket was, het kwam snel aan en niet beschadigd. De sieraden zaten beide in een apart doosje en heel leuk om zo cadeau te geven! De kwaliteit is ook uitstekend en mooi afgewerkt.

Snelle levering en sieraden zijn zoals je op de foto ziet

De sieraden worden altijd snel geleverd ze gaan ook lang mee. Ik heb bijvoorbeeld een paar oorbellen al zo’n 5 jaar en nog steeds in de kleur niet vervaagd en de sluitingen werken nog steeds perfect.

super

Hun juwelen zijn van top kwaliteit. Ik doe mijn armbandje nooit uit.

Me kids hadden oorbellen en een keting besteld maar de verkeerde maand . Een mail gestuurd ik Kan netjes alles retour doen en ze sturen nu de goede maand (kleur steen op ) dus echt top service

Snelle bezorging, en super leuke sieraden!

Er was een super snelle levering, ondanks de kerstdagen eraan kwamen. Heel erg tevreden!

Super tevreden

Juweeltjes zijn echt top!

Tevreden

De armband was mooi en de persoon voor wie het was was heel blij

Top, mooie producten en snelle levering

Mijn vriendinnen, familie en mezelf blij gemaakt met de sieraden van Finaste. De gepersonaliseerde zijn by far favoriet. Kleine prijs, goeie kwaliteit en mooi aanbod.

Uitstekend!

Snelle levering ondanks de feestdagen, mooie sieraden, goede communicatie en echt een top prijs- kwaliteitverhouding!

Chique sieraad dat niet verkleurd!

Ik ben heel blij met mijn aankoop! Het zit lekker, verkleurd niet en het ziet er heel leuk uit. Ik ga hier zeker vaker mijn sieraden halen.

Snelle levering, goede communicatie via email

Super snelle bezorging en mooi sieraad

Had een armband gekocht was de volgende dag al binnen armbandje was precies als op de foto ben zeer tevreden

Mooiste sieraden met uitstekende kwaliteit

Al mijn sieraden komen bij Finaste vandaan. Oorbellen, ringen, armbanden en kettingen ik draag het allemaal van Finaste. En niet voor niets. Finaste heeft een uitgebreidde collectie. De sieraden blijven superlang mooi. Levering is snel en het contact met hen is super fijn. Eén keer iets verkeerds ontvangen. Na één telefoontje kreeg ik gelijk iets nieuws opgestuurd. Heel fijn. Voor mij is er geen betere website om sieraden te bestellen en ik raad deze site dan ook vaak aan bij mijn vriendinnen.

Perfect!

Al meermaals mooie sieraden besteld, van armbandjes en kettingen tot oorbellen en laatst ook een ring. Alles van hele goede kwaliteit en blijft ook met dagelijks dag en nacht dragen heel mooi!

Zeer tevreden!

Ik ben heel blij met mijn ketting met een hanger waarop de vingerafdrukken van mijn ops en oma zijn afgebeeld. Zeer tevreden over de service, doordat er contact werd opgenomen dat de foto van de vingerafdruk van mijn opa niet duidelijk genoeg was. Vervolgens heb ik een nieuwe ingestuurd en u dus heel blij met het resultaat!

Degelijke sieraden die tegen (zout)water kunnen voor een mooie prijs.

Ik draag sommige juwelen dag en nacht en ik ondervind nog niets van schade aan het kleur.

Buskesdries 3

6673DP Andelst