Keurige afhandeling met een niet bezorgd pakje

Twee mooie kettingen geleverd gekregen.

Goede prijs / product verhouding

Mooie ketting met hart in zilver kleur. Netjes verpakt en snel verstuurd Goede prijs /product verhouding

Klantvriendelijk en mooi sieraad

Het sieraad is erg mooi en ook goede kwaliteit het enige minpuntje is dat ik de ketting groter had verwacht, maar dat is nie zo heel erg en ook goede prijzen.

De sieraden blijven heel mooi en zijn van goede kwaliteit. Is echt een aanrader. Ik ben van zilver op goud overgestapt en ben echt hee tevreden!!

Super snel en mooi

Mooie collectie super snelle levering gewoon top

top

top

Fantastisch !

Ik ben super blij met mijn ketting met de naam van mijn liefde erop gegraveerd! De levering was super snel, zoals altijd. Ik heb al vaker bij hen besteld en zal dat zeker blijven doen. De kwaliteit is top en het lettertype is echt heel mooi. Echt een aanrader!

Top website

Altijd snelle levering heb al een aantal keer besteld. Nu ook voor vriendinnen cadeautjes besteld en de verpakking zijn erg leuk, geeft met een fijn gevoel weg. Bedankt!

super!

hele mooie ketting en snel geleverd! blij mee!

Zo geweldig dat ik nergens anders meer bestel

Ik heb mijn sieraden besteld en echt 1-2 dagen later was het alweer binnengekomen. Ik opende het pakket en niet alleen is het doosje van de sieraden zo mooi, chic en leuk om te hergebruiken. Ook waren de sieraden van zo’n goeie kwaliteit. Ik deed ze om en ben meteen verliefd geworden. Vanaf nu ga ik in ieder geval nooit meer ergens anders sieraden kopen!

Mooie sieraden, goede kwaliteit, voel me prachtig als ik ze om heb

Ik heb ringen en armbanden gekocht bij finaste. De ringen heb ik nu een jaar en ze zijn nog net zo mooi als in het begin. De armbandjes heb ik nieuw en ik voel me heel mooi wanneer ik deze sieraden om heb.

Het armbandje was de volgende dag al bezorgd, in een goede verpakking waardoor het er mooi uitzag. De kwaliteit is goed voor de goedkope prijs en het zag er precies zo uit als op de foto

Super tevreden van!

Hele mooie juwelen. Kwaliteit is echt top! Ik doe deze juwelen nooit uit. Enige nadeel is als je het wilt terugsturen moet je het zelf doen en op eigen risico.

Snel, netjes, verrassend

Duidelijke communicatie over de bezorging. Bestelling werd ook snel verzonden en geleverd. Netjes verpakt met een verrassend extra papiertje om het pakketje. Heel benieuwd wat mijn dochter van de adventkalender gaat vinden.

Snel geleverd en een leuke verpakking!

Een snelle levering met een leuke verpakking en natuurlijk een mooi sieraad!

Ik vind finaste echt een geweldig bedrijf!

Finaste heeft snelle bezorging, goede kwaliteit, en zeer vriendelijke medewerkers! Echt een top bedrijf.

prima aankoop gedaan

Ik had een herenarmband besteld, Deze werd netjes na 1 week bezorgd en zag er prima uit. Manlief is er blij mee.

Zo snel bezorgd. En wat een super leuke en mooie aan koop. Schoondochter zal het geweldig vinden. Toppie

Topervaring bij eerste bestelling...

tijdige levering, mooi product... gelukkige dochter! 18 jaar om nooit te vergeten dankzij FINASTE...

Super mooi persoonlijk armbandje

Snelle en nette service. Een super mooi armbandje met persoonlijke namen erop. Je krijgt het als een mooi pakketje thuis geleverd. Ik ben er blij mee!

Mooie, hippe, persoonlijke en betaalbare sieraden!

Ik kende Finaste nog niet, maar kwam het tegen op Facebook. De reacties die erbij stonden waren erg goed, dus ik durfde het erop te gokken. En het was precies wat omschreven was. Mooie persoonlijke sieraden en ook nog voor een leuke prijs!

perfect.

heel snel aangekomen. goede kwaliteit sieraden en verkleurt niet! mijn go to sieradenbedrijf!

Fantastische sieraden voor een fantastische prijs!

Twee dochters die stralen door de twinkeling van jullie sieraden!

Super mooi armbandje

Heel mooi en fijn armbandje, kwam erg snel binnen en was heel mooi ingepakt! Echt een aanrader ontzettend blij mee!

Buskesdries 3

6673DP Andelst