Snel verzonden, goeie levering en een mooie gravering van zowel de voor als achterkant

Mooi!

De sieraden die ik heb ontvangen zijn mooi en van goede kwaliteit. De levering was snel en het zat goed verpakt! Zeker een aanrader. Hele leuke sieraden. Ik ga zeker nog eens bestellen!!

Snelle levering en mooie sieraden

Had sieraden besteld voor de kerst, 4 dagen voor kerst besteld mooi optijd geleverd. De kwaliteit van de sieraden zijn uitstekend. Ga zeker nog een keer iets bestellen bij FINASTE

Mooi product en erg fijn dat het tegen water kan!

Mijn vriendin was er erg blij mee, het product is leuk verpakt en het product is classy en tijdloos! Ik raad Finaste zeker aan!

Heel leuk

Leuke sieraden voor een leuke prijs. Alles was in orde. Heel tevreden.

Goeie verzending, mooi verpakt en mooie producten! Topservice!!

Goede site, je kan makkelijk bestellen, het is snel binnen en je krijgt het ook heel leuk binnen!

Ik ben zeer tevreden zowel over het product als over de levering. Dikke pluim voor jullie. Bedankt.

Mooi product & super snel verzonden!

De armband die ik besteld heb met gravering is super mooi geworden en het was ook nog eens na ongeveer een uur dat ik het besteld had meteen verzonden. De volgende dag was het in huis, heerlijk zo met de feestdagen. Dankjulliewel Finaste!

Uitstekende resultaten

Ik had een cadeautje voor mijn moeder gekocht en werd goed geholpen - goede service - goede kwaliteit - goede en snelle levering De levering kwam in een stevig doosje met een paar schattige confetti sliertjes ik ben ontzettend tevreden en heb al opnieuw besteld.

Blij!

Waarschijnlijk een van mijn beste webshops waar je sieraden kan kopen die niet verkleuren!

Hele snelle levering en goeie kwaliteit!

Heel fijn

Super snelle verzending en mega goede kwaliteit

De dag na dat ik had besteld meteen verzonden! Toppe service!

Snelle levering.

Artikel is zoals op de foto. Ik ben heel tevreden. En de snelle levering. Top service.

Goed en snel

Goede materialen snelle levering(en dat tijdens de feestdagen) . Goede prijzen. Hier kom ik zeker terug!

Mooi!

Snelle levering goede kwaliteit!

super

meerdere keren wat besteld via de site en volgende dag in huis plus het was leuk ingepakt! Gegraveerde armbandjes gegeven aan familie en vrienden en ze waren er heel blij mee!

Mooie sieraden voor een mooie prijs!

Fijne website, snelle levering!

Super snelle levering en mooi artikel

Heb een ketting besteld voor mijn vriendin. Des was zelfs in de week voor kerst meteen de volgende dag verzonden en dus ruim op tijd binnen. Het was mooi verpakt, en zat ik een keurig doosje. Helemaal tevreden van begin tot eind!

Snelle en leuke service. Mooie en kwalitatief goede producten . Aanrader

Super leuke, mooie en betaalbare sieraden

Ik heb zowel een ketting als een armbandje besteld. Ik vind het leuke,mooie sieraden voor een leuke prijs. Ook super om cadeau te geven.

Super mooie kwaliteit

De kettingen zijn echt super mooi van kwaliteit. Ben er zo blij mee!

snelle verzending!

Ik had mooie gouden oorbellen gehaald voor kerst. waren binnen een mum van tijd binnen, daar was ik heel erg blij mee. De bestelling kwam in een mooi doosje waar je ze daarna ook weer in kunt opbergen. Ik zou hier zeker vakeer bestellen!

Goed en leuk

De sieraden zijn erg leuk, en heel mooi. Soms voelen sommige sieraden wat goedkoper dan de andere maar over het algemeen echt mooie spullen

Top, mooie ketting, op tijd geleverd

Buskesdries 3

6673DP Andelst