Mooi product en snel geleverd!

Uitstekend!

Duidelijke website en bestelling kwam goed op tijd. De oorbellen zaten in een mooi doosje verpakt in goudkleurig inpakpapier. De oorbellen zijn zoals we ons hadden voorgesteld, mooi en verfijnd. Ze staan prachtig!

Via het linkje van mijn vrouw was het snel besteld en werd de volgende dag al geleverd

Een keer verkoop

Te laat geleverd

Het betrof een cadeautje dat 3 dagrn later werd geleverd dan bij de bestelling vermeld. Hiermee was het te laat voor de verjaardag van mijn dochter.

Heel mooie artikels

Ik had de geboortesteen armband gekocht als kerstcadeau voor mijn zus en mezelf, ze was enorm ontroerd!

Snel en mooi!

Altijd super snel in huis en de mogelijkheid en opties zijn enorm! Altijd mij favoriet

Heel blij mee!

Voor mijn moeder voor kerst een gepersonaliseerde ketting besteld. Was binnen 2 dagen binnen!

Mooie sieraden voor een hele mooie prijs

Ik vind Finaste een hele overzichtelijke site met mooie duidelijke afbeeldingen. De prijzen zijn heel mooi, zeker voor de uitstekende kwaliteit van de sieraden. Ik draag mij sieraden dag en nacht en er is geen krasje of verkleuring te zien. Ook zijn er vaak leuke acties, dat maakt het winkelen bij Finaste nog beter!

Snelle levering en mooie gravering

Armbandje is mooi gegraveerd en snel het geleverd. Nu nog hopen dat het niet verkleurd!

Snelle levering, goeie kwaliteit!

Het was precies zoals ik wou

geweldig

ik heb al vaker besteld en het is altijd zo mooi en zulke goeie producten!! ik blijf hier zeker vaker bestellen

Helemaal super!

Super mooie sieraden! Snelle levering en goede service.

Mooie oorbellen maar levering was wat minder

De oorbellen die ik had besteld zijn super mooi en lijken van goede kwaliteit, alleen ze waren wel echt een aantal dagen te laat geleverd. Het was wel een week voor kerst dat ik ze bestelde, dus waarschijnlijk kwam het door de drukte rondom kerst. Kan gebeuren.

Heel goed!

Eerste keer dat ik hier iets bestel en het is me goed bevallen, dus ik ga zeker vaker hier bestellen! Hele leuke sieraden!

Uitstekend!

Al meerdere malen hier besteld en steeds enorm tevreden! Snelle en correcte levering, sieraden aan zeer schappelijke prijzen, en ook de stainless steel kwaliteit is top! Ik blijf hier zeker bestellen!!

Geen allergie en geen verkleuring

Ik vind de levering altijd top, alles is snel binnen. Ik ben voor deze sieraden niet allergisch en ze verkleuren niet! Mijn eerste armband die ik hier heb gekocht is nu al 3,5 jaar mooi en iedereen die ik sieraden van dit merk heb gegeven zijn er super blij mee!

Prima kwaliteit voor een eerlijke prijs

Vriendin is er reuze blij mee

Prachtig

Mijn dochter was erg blij met haar kerstcadeau. Een prachtig sieraad wat heel mooi bij haar past.

Goede sieraden

Alle sieraden die ik heb ontvangen zijn altijd mooi aangekomen. Ook altijd op tijd geleverd

Super tevreden!

Snelle levering, zelfs met gravering en goede kwaliteit.

Goedkoope prijs met goeie kwaliteit

Mijn vriendin was blij!

Website is duidelijk, ruime assortiment. Goede kwaliteit en betaalbaar. Ik ga zeker nogmaals bestellen. Levering is ook netjes verlopen Aanrader

Snelle levering en goede kwaliteit. Ik bestel regelmatig nieuwe oorbellen.

Buskesdries 3

6673DP Andelst