Pronken voor een prikkie

Erg fijne kwaliteit producten. Blijft mooi na veelvuldig dragen. En een feestje om uit te pakken!

Geweldige sevice

Makkelijk uitzoeken, bestellen en snel ontvangen in mooie verpakking

Heel mooi

Snel binnen gekomen mooi producten

Super snelle levering van een prachtige ketting!

goede service, op tijd binnen, mooi spul

ik heb een ring gekocht voor de verjaardag van mijn beste vriendin. de levering was top, ik werd goed op de hoogte gehouden van hoe en wat en de levertijd was goed. ik weet niet hoe de kwaliteit van de ring is, aangezien ik het cadeau nog niet gegeven heb, maar de ring ziet er in ieder geval heel goed uit! hij is stevig, en ziet er uit alsof hij echt van een goede kwaliteit is. als ik weer een keer inspiratie nodig heb voor leuke cadeautjes o.i.d. zal ik zeker weer even een kijkje nemen op deze site!:)

TOP

Geweldige betrouwbare site. Super mooie diverse sieraden tegen een mooie prijs. Er is voor ieders wat en het word meteen verzonden. Ik hou ervan en raad deze site dus zeker aan :-)

Leuke sieraden snelle levering

Al meerdere malen besteld! Sieraden blijven mooi, verkleuren niet! Altijd snelle levering

Top cadeau of voor jezelf!

Ik heb mijn tweede sierraad bij Finaste besteld en het is weer prachtig. Snelle verzending, mooie cadeauverpakking en mooi gegraveerd. Heel blij mee!

Leuke en goede sieraden

Zijn er net zo uit als op de foto. Goede kwaliteit en erg blij mee!

Een zeer goed bedrijf om aan te bevelen.

Genoeg keus en makkelijk te bestellen op de website. Ook zijn de prijzen voor ieder wat wils. Eén echte aanrader.

Zeer tevreden!

Leuke bestelling gedaan van 2 kettingen en 1 armband en zoals omschreven de volgende dag in huis! Helemaal blij mee!

Snelle verzending en mooi ingepakt!

Goede prijs/kwaliteitverhouding Snelle verzending! Mooi i gepakt als kadootje

Super produits !

J’ai déjà acheté plusieurs bijoux chez finaste et je n’a jamais été déçue. Ce sont vraiment des bijoux de qualité et très agréables à porter.

Geweldige aankoop!

Ik zocht naar een origineel kerstcadeau en kwam zo bij jullie terecht. Super blij ermee heel mooi gemaakt en origineel. We zullen hier nog lang plezier aan hebben! Niet alleen tevreden over de bestelling maar ook over de verzending, snel ontvangen en alles was goed beschermd. Ik raad zeker aan hier te bestellen ik zal dit ook zeker nog eens doen!

Snelle levering, mooi product!

Mijn bestelling was super snel geleverd, en ziet er zeer mooi uit! Grote aanrader!

Snelle levering, top sieraden

Hele mooie sieraden en een snelle levering. Goede kwaliteit prijs verhouding. Echt top!

Altijd tevreden!!

Wauw, weer een mooi gepersonaliseerd item ontvangen. Ik blijf tevreden over de items van Finaste, elke keer weer!

Geweldig!!

De kettingen met vingerafdruk zien er prachtig uit! Heel mooi cadeau om te geven. Gaan ze heel blij mee zijn!

Kon beter

Het pakketje was aan de onderkant al open?? De bezorger heeft het pakketje met moeite door de brievenbus gepropt, dit is niet zoals het hoort en ik verwacht daarom ook een verbetering. Het sieraad was wel mooi.

Goed bedrijf

Goede website, prachtige sieraden en een goeie prijs, goede kwaliteit. Het is ook heel makkelijk om eventueel sieraden te retourneren.

Snelle verzending en top gegraveerd

Goed snelle levering

Handig bestelt en snel geleverd

Pakketje duurde wat langer dan gedacht, maar ik ben heel blij met deze aankoop!

Heel erg goed

Goede sieraden, snelle levering, mooi kerstcadeau

Buskesdries 3

6673DP Andelst