Prachtige producten mogen ontvangen. De sieradendoosjes maken het echt af! De sieraden die ik voor mezelf heb zijn sinds het ontvangen niet meer uit gegaan, en ze blijven echt heel erg mooi! Ik ben zo blij om eindelijk goudkleurige sierraden te kunnen dragen waar ik niet groen van word en die ook echt goudkleurig blijven! Er komen in de toekomst zeker nog veel meer sieraden van jullie bij! Bedankt!

Mooie oorbellen, goeie kwaliteit en snel geleverd

Heel blij de aankoop

Verschillende sieraden gekocht voor mijn dochter. Ik heb als sinterklaas kado een advent kalender gemaakt met 6 vakjes en dus ook 6 sieraden en ze was er heel blij mee. Het enige jammer is dat ik een gratis ring zou krijgen maar op het moment van aankoop werd het een stoffen tas. Dat vindt ik niet echt een vergelijkbaar product en dat vindt ik wel heel jammer. helaas.

Mooie juwelen, ruime keuze en snelle levering

Leuke sieraden en snelle levering

Super leuke sieraden en ze blijven mooi

Was makkelijk om te bestellen en de levering was snel

Goede kwaliteit en snelle levering

2 kettingen besteld en deze waren super snel binnen. Top kwaliteit!!!

Super goede kwaliteit en snelle verzending

Het is een hele goede kwaliteit en het wordt heel snel verzonden. Een hele goede website en leuke artikelen.

Snelle en verzorgde levering

De volgende dag al in huis. Sieraden zaten netjes verzorgd ingepakt.

De mooiste juweeltjes van de beste kwaliteit!

De mooie juweeltjes van Finaste hebben een zeer goede kwaliteit, ze gaan lang mee en ze hebben ook nog eens een degelijke prijs. Je vindt bij Finaste juweeltjes in alle vormen, maten en kleuren. Er is dus zeker voor ieder wat wils. Zelf zou ik dan ook nog een gepersonaliseerd juweeltje kopen. Zeker een aanrader!

goede bezorging en geweldige producten!

ik vond het persoonlijk een goede bezorging het duurde niet lang voordat het binnen was. de inhoud is goed van kwaliteit en mooi ingepakt!

Ik heb er nu meerdere keren iets besteld. Altijd zeer tevreden. De sieraden verkleuren niet en blijven erg mooi. Ook worden de bestellingen heel erg snel verzonden!! Heel tevreden!

SUUUUUUPER

Altijd tevreden, hele goede kwaliteit en snelle en vlotte levering! Super blij!

Prachtige sieraden

Ik vind de sieraden echt heel mooi en super handig dat je ze om kan laten tijdens het douchen. Top

Super mooi

Armband die ik als cadeau heb besteld vonden mijn vriendinnen prachtig en ik ook natuurlijk.

Snelle levering en goede kwaliteit!

De juweeltjes waren snel geleverd en conform aan de foto’s en beschrijving. Voor elke gelegenheid kan je op Finaste iets vinden! Ik ga nog bestellen.

Super fijne website.

De website was erg fijn! de levering van mijn pakketje is soepel verlopen en super snel binnen! website en sieraden om aan te raden dus!

Goede kwaliteit

Mijn bestelde kettinkje werd super snel geleverd en de kwaliteit is boven verwachting!

Snel en vlotte levering. Goede kwaliteit

Zeer tevreden over mijn bestelling. Snel geleverd en de kwaliteit is goed.

super goed en snel geleverd!!

goede website en leuke oorbellen op besteld. het pakketje was snel geleverd en mooi ingepakt. leuk kaartje erbij. helemaal blij mee!!

Niet zo goed

Het gedraaide zilverkleurige armbandje is na 1 keer dragen al stuk.

Goede kwaliteit sieraden en snelle levering, top!

Ik koop mijn sieraden altijd bij Finaste, er is veel keuze en de kwaliteit is top! Ook is de levering erg snel. Super tevreden!

GEWELDIG!!

Mooie sieraden die ook echt mooi blijven. Oorbellen, ketting en armbanden, ik doe ze nooit af en ze blijven mooi. Bestelling altijd de volgende dag in huis. ❤️❤️❤️❤️❤️

Buskesdries 3

6673DP Andelst