Mooie kwaliteit

Zal het aanraden aan familieleden en vrienden

Goed!!

De bestelling was mooi ingepakt in een doosje. Veel keus op de website

Prijs kwaliteit top

Snelle levering en betaalbare mooie dingen

HELEMAAL TEVREDEN!

Zo blij met de ketting die ik besteld heb en laten graveren, super snelle service en snel binnen. ik kan niet anders zeggen als dat ik SUPER TEVREDEN ben. ik wens jullie alle mooie fijne en liefdevolle feestdagen toe. Liefs,

De juwelen zijn van zeer goede kwaliteit voor een kleine prijs. Het is ook zeer handig dat ze niet verkleuren, ik draag ze dagelijks.

PAKKET NIET ONTVANGEN

IK heb de Finaste-bestelling NIET ONTVANGEN, terwijl ik aan het begin van de week al bericht heb ontvangen van verwerking order. Kreeg meermaals bericht van Postnl dat de bezorging de daarop volgende dagen niet lukte. De bezorging werd steeds een dag verder uitgesteld. Een bezorgbericht gehad van Postnl dat het op donderdag tegen 15 uur bezorgd zou zijn in de brievenbus, maar dat was beslist niet het geval. Heb nog afgewacht toen of het de dagen erna bezorgd zou worden, zoals doorgaans wordt aangeraden bij postnl. Nu heb ik nog steeds niet ontvangen, terwijl ik het dit weekend nodig had en het cadeau wilde geven aan mijn dochter (latere Sinterklaasviering), Ik dacht dat ik het toch zeker op tijd besteld had en verwerking liep vlot, maar bezorging bleef toch achterwege! ik hoop dat u het pakket kunt achterhalen. Met vriendelijke groet, Sophie

SUPER MEGA GOED

Ik heb in 1 week tijd 4 keer besteld jij jullie!! Levering altijd super vlot, echt een hele goede kwaliteit van juwelen. Ik hou ervan, ik heb mijn nieuwe favo juwelenshop gevonden :) Echte aanrader, niet duur maar wel een super kwaliteit, wat wil je nog meer?

Mooie producten

Alles was makkelijk te vinden Erg overzichtelijke website Mooie producten en snel geleverd

Prachtige kwaliteit

Supersnelle service en goede kwaliteit sieraden, echt een aanrader, heel blij mee.

Mooie sieraden en snelle bezorging

De sieraden zijn van goede kwaliteit en er is een ruim aanbod, voor ieder wat wils. Ook is de bezorging snel, dat is altijd erg fijn

Mooi en degelijk voor zachte prijs

Mijn dochter zocht al een tijdje naar oorbellen met een leuke twist. Toen ze vroeg of ik deze voor haar wilde bestellen, was ik een beetje argwanend owv de lage prijs in vergelijking met andere juwelensites. Maar ze zijn echt top! Mooi zoals op de foto en echt degelijk van kwaliteit. Mijn dochter straalt! Wij zullen nog bij jullie bestellen.

Snel geleverd en echt geweldig gegraveerd net zoals de vorige kettinkjes. Zelf in een winkel hier in Oss kon het niet zo snel geleverd worden. Dus echt. Helemaal geweldig zowel voor service als de kwaliteit

Hele mooie sieraden, goeie prijs en snel binnen! Echt top

Superrr

Mooie site .duidelijk erg tevreden ❤️

Snelle levering en keurig ingepakt!

Ik had verjaardagscadeau besteld en ze waren mooi ingepakt. De ring die ik voor mezelf had besteld was mooi en past goed door de verstelbaarheid. Goed kwaliteit sieraden

Prachtige kwalitatieve sieraden

Ik heb een ketting met initialen besteld als kerstcadeau. Het kwam enorm snel binnen en ziet er prachtig uit! Het voelt erg degelijk en al helemaal voor de prijs. De prijs kwaliteit verhouding is bizar goed! Ik zou dit iedereen aanbevelen en zeker nu als je opzoek bent naar een leuk kerstcadeau. Je kunt het zo persoonlijk maken als je wilt!

Snel in huis 'mooi verpakt .

Al onze wensen en veel meer als dat!

Alle wensen en zelfs nog een beetje meer, finaste heeft het allemaal waargemaakt voor ons! Een sieraad met een voor altijd blijvende herinnering, dat was het doel van onze bestelling en finaste heeft ervoor gezorgd dat wij een prachtig aandenken hebben aan de meest bijzondere tijd in ons leven. Wij hebben een ketting besteld met de vingerafdruk van onze pasgeboren zoon, de vingerafdruk is identiek aan wat wij hebben toegestuurd! Een prachtige afdruk die zelfs op de ketting nog heel duidelijk te zien is. Op de achterzijde hebben wij zijn initialen laten graveren met een hartje, ook dit is prachtig geworden. Ik ben finaste ontzettend dankbaar voor deze prachtige ketting en de blijvende herinnering die het met zich mee brengt.

Finaste is zeker een aanrader. De producten zijn leuk, mooi en komen heel snel aan! Heb nu al meerdere keren hier iets besteld en het stelt me niet teleur :) #loveit

Heel mooie sieraden en perfect afgewerkt heeft vinger afdruk laten zetten ben er zeer tevreden over raad het iedereen aan

Fantastisch, goede kwaliteit!

Ik ben heel blij met m'n nieuwe kettingen, super mooi en goede kwaliteit. De verzending en levering is ook echt heel snel gegaan. Top!

Hele fijne webshop met leuke en betaalbare dingen. Ik ben er super blij mee!

Topservice en mooie kwaliteit

Zeer snelle levering en mooie juwelen die er exact uitzien zoals op de site.

Netjes geleverd en hele goede kwaliteit voor een fijn prijsje

Netjes geleverd en hele goede kwaliteit voor een fijn prijsje