Netjes geleverd en hele goede kwaliteit voor een fijn prijsje

Netjes geleverd en hele goede kwaliteit voor een fijn prijsje

Super goeie kwaliteit

Super klantvriendelijk en de service is heel goed. De product kwaliteit is ook heel goed!

Mijn man was super blij met de afdruk van zijn vader op de coin! Mooi gedaan en snelle service

Mooie sieraden van goede kwailiteit

Ik heb mooie sieraden ontvangen van een goede kwaliteit. Ze waren snel binnen. Ik ben goed op de hoogte gehouden van hoever mijn bestelling was. Erg tevreden!

Top kwaliteit sierraden

De sierraden zijn van een goede kwaliteit en verkleuren niet. Echter wel 1 armbandje van de sample sale gekocht. Deze helaas wel verkleurd

Precies wat ik wilde en keurig op tijd geleverd

Super Service

Wauuuw wat een gave site Met echt mooie betaalbare sieraden Snelle service Echt een aanrader....

Duidelijke aantrekkelijke site, snel besteld, snel geleverd en echt zo leuk ingepakt met een voucher voor korting erbij

Goede service, mooi product

Product snel en prima ontvangen , mooie kwaliteit

Was gelijk blij toen ik het pakketje openmaakte:)

Blij wanneer ik mijn pakketje de volgende dag al door de brievenbus hoorde vallen. Werd nog blijer toen in de inhoud zag. Nieuwe trouwe klant :)

Prachtige juwelen en zeer rappe verzending!

Ik bestelde ongeveer iets voor 00u00, en de volgende dag werd het al verzonden! De juwelen zijn heel erg leuk verpakt wat aanvoelt als een cadeautje :) ook echt goede kwaliteit! Ga hier zeker nog bestellen!

snelle levering, goede kwaliteit!

ik heb al meerdere dingen besteld en ik ben heel tevreden!

Compleet in style

"De juwelen die ik heb ontvangen waren prachtig verpakt en van buitengewone kwaliteit. De details waren verbluffend en het vakmanschap was niet te onderscheiden van echte juwelen. Dit zou een perfect cadeau zijn voor elke speciale gelegenheid, vooral tijdens de feestdagen zoals Kerst. Een absolute aanrader voor iedereen die op zoek is naar een schitterend geschenk."

Goede en snelle service

Kort en bondig digitaal contact. Met optimaal resultaat

Ruime keus en snelle, nette levering

Er is een ruime keus in het assortiment en de levering was heel snel. Leuk verpakt, zodat het makkelijk als cadeautje te geven is.

Snel en mooi geleverd!

Prachtige verpakking en de ketting is exact zoals aangegeven op de site. Happy girl here!

Heel goed. Blij met mijn sieraden

Ik heb twee oorbellen gekocht bij Finaste. De levering was snel en ze zaten een mooi doosje. Zo voelde het net wat luxer

Prachtige sieraden

Mooie sieraden voor een mooie prijs, erg blij mee!!

Snelle en goede service

Vingerafdruk op een bestelde ketting laten zetten. Het is zeer goed gelukt en de ketting was er de volgende dag.

Super snelle verzending en ben blij met de producten!

Mooie sieraden

De sieraden die ik heb besteld zijn mooi en kunnen goed tegen water.

Erg fijn

Prima levering. Mooie sieraden

Goede kwaliteit en snelle levering

Mijn favoriete site om sieraden te bestellen. Goede prijs-kwaliteitverhouding en snelle levertijden. De pakketjes worden zorgvuldig ingepakt waardoor als je het cadeau geeft, je hier weinig werk aan hebt. Daarnaast is de aangeboden collectie ontzettend leuk. Ik weet zeker dat iedereen hier goed kan scoren

Goed assortiment, snelle levering

Voor mijn zusje oorbellen gekocht bij Finaste. Levering was op tijd, leuk ingepakt en de oorbellen zien eruit zoals op de foto. Aanrader wat mij betreft! Ook de prijs/kwaliteit verhouding vind ik goed.

Snelle service en hele mooie sieraden.

Buskesdries 3

6673DP Andelst