Goede kwaliteit

Ik heb last dat mijn sieraden altijd te groot zijn omdat ik hele dunne polsen en vingers heb maar deze sieraden kan je zo veel verstellen dat het ECHT IEDEREEN past

Snelle levering, duidelijke foto's en leuke sieraden.

Dit was mijn eerste bestelling bij Finaste, maar ik weet zeker dat ik hier vaker ga bestellen. De kwaliteit is top. Ook vind ik het fijn dat er een snelle levering is, want als ik iets vestel wil ik natuurlijk graag dat het zo snel mogelijk binnen komt. De foto's van de sieraden zijn ook erg duidelijk en lijken precies op het sieraad zelf. Hierdoor weet je precies wat je besteld. Super leuke verpakking in een doosje. Dit maakt het ook erg leuk om cadeau te geven of om het in te bewaren als je het niet draagt. Dit vind ik dus superfijn, dankjewel daarvoor!

Sneller levering, mooi eind product.

Ik durfde eigenlijk niet nog eens te bestellen aangezien mijn vorige pakketje niet mooi was. Met deze ben ik echt heel erg tevreden!

Perfect!

Alle sieraden die ik bestel zijn precies zoals ze eruit zien op de site, zitten goed, niet te lang niet te kort, gewoon perfect

Snelle service en mooie ketting

Bestelling heel snel en mooi ingepakt binnen gekomen. Ketting met hanger+gravering zagen er heel mooi uit.

FAN-TAS-TISCH!!

Zó ontzettend blij dat ik Finaste ontdekt heb. Al vele sieraden besteld, zó onwijs mooie sieraden! In een mooi doosje, kadoverpakking ik vind het geweldig!

Gewoon een goede zaak

Gewoon een goede nononses zaak ,doen gewoon wat ze moeten doen,kunnen vele een voorbeeld aan nemen .

Top service,prijs en kwaliteit!

Alles is van goeie kwaliteit, mooi prijsje dat iedereen het wel kan betalen, wordt mooi voor je ingepakt als een cadeautje!! . Een feeste om bij jullie te bestellen!

Heel vlotte en vriendelijke klantendienst

Had een vraagje over het gewicht van een paar oorbellen en kreeg snel een antwoord van de klantendienst. Altijd zeer behulpzaam. Uiteindelijk oorbellen aangekocht en zeer tevreden van zoals altijd.

Hele goede kwaliteit en snelle bezorging

Mijn ervaring is echt heel goed. De kwaliteit ziet er tot nu toe zeer goed uit. De bestelling was de volgende dag al binnen en was mooi ingepakt!

Heel blij mee

Goeie kwaliteit, watervast en super mooi

Heeel nice!

Ik heb een ketting bij finaste besteld, omdat ik las dat deze gouden sieraden niet verkleuren en aangezien ik van goud hou maar mijn portemonnee wat minder dacht ik, nou ik probeer het gewoon! De ketting is echt super mooie en voelt heel degelijk. Ben er echt heel blij mee en ik denk zomaar dat ik binnenkort terug kom om meer te shoppen! <3

Geweldige sieraden!

Snelle levering en mooie gepersonaliseerde sieraden, enorm blij mee!

Prima geregeld

Sierraadjes voor kleindochters supersnel geleverd. Leuk ingepakt voor €0,75. Ben zeer tevreden

Snelle levering en goede service

Binnen twee dagen in huis, top !!

Top!!

Super snel geleverd en heel mooi!

Veel gekocht uit de sample sale, kost wat tijd maar dan wel leuke setjes te maken. Prijs kwaliteit is dan prima, maar volle mep zou ik er niet voor betalen. De speciale kerst doos is wel aardig, maar houdt niet over, viel me een beetje tegen eerlijk gezegd, ook qua presentatie.

Echt mega blij mee!

Ik heb een armbandje laten maken voor mijn moeder die bijna jarig is en omdat ze een zware tijd heeft gehad. Op het armbandje stonden de namen van mijn vader en van mijn broertjes en mij. Het ziet er echt prachtig uit!

Prachtige sieraden goeie prijs en kwaliteit verhouding

Ik ben van plan in de toekomst meer te bestellen. Ik heb onder andere de influencers ring en ben er heel erg blij mee hij glanst zo mooi in het licht!

Snelle levering, mooie sieraden en goed verpakt

Telkens opnieuw uitstekende ervaring

De juweeltjes zijn telkens wat ik ervan verwacht! Snelle levering en altijd netjes verpakt.

Leuke sieraden, goede service

Leuke sieraden, ook de service is fijn. Bij één van mijn bestelde sieraden deed de oorbel niet goed sluiten. Hierover heb ik contact opgenomen en de volgende dag had ik meteen een nieuwe - goed werkende - oorbel in mijn brievenbus. Top!

Super en snel

Ben super blij met mijn bestelling en het was ook nog eens optijd binnen.

Prachtig

Prachtige sieraden, snel levering

Mooie sieraden en snelle levering

Ik had Finaste onder andere 2 armbandjes met gravering besteld. Deze gravering ziet er erg mooi uit en is precies wat ik had verwacht! Verder zien de sieraden er op het oog ook mooi uit!

Buskesdries 3

6673DP Andelst