Precies waar ik op zoek naar was, goede kwaliteit en originele producten

Goede kwaliteit sieraden, verkleuren niet en zijn precies zoals op de site. Verder ook Duidelijke omschrijvingen bij de sample sale producten. Super tevreden !

Spullen blijven lang mooi!

Leuke sieraden voor leuke prijzen. Sieraden blijven lang mooi en in tegenstelling tot andere sieraden krijg ik hier geen allergische reactie op. Heel blij mee!!

Snel geleverd en mooie oorbellen

Ik heb een goede ervaring. De oorbellen zijn mooi verpakt! De oorbelletjes zien er mooi uit, ik had het steentjes ietsje groter verwacht. Dat zal waarschijnlijk komen omdat de oorbellen van dichtbij gefotografeerd zijn. Leveren de oorbelletjes op afgesproken dag.

Leuke ketting

Mooie ketting! goede kwaliteit! En snel bezorgd

Mooie producten en duidelijke website.

Ik ben erg tevreden over de producten van FINASTE. De sieraden zijn van goede kwaliteiten ook erg mooi. Ik zou hier graag vaker bestellen.

Komt altijd binnen na een vrij korte tijd

Komt altijd binnen na een korte tijd

De sieraden zijn modern, esthetisch,kwalitatief goed en betaalbaar

Heel erg goed. Ik ben een terugkerende klant. Ook mijn familie is fan!

Mooie sieraden en snel bezorgd!

Mooie sieraden, niet al te duur en via brievenbus post snel bezorgd!

Super mooie producten en snelle levering. Een aantal gegraveerde sieraden besteld, helemaal gelukkig mee!

Heel snel geleverd en zier er goed uit, nog niet gegeven dus niet gedragen..

Fijne webshop en ruim assortiment.

Een fijne webshop met veel afbeeldingen van de producten. Dit zorgt er voor dat je een goed beeld hebt van het product. De grootte, kleur en hoe het staat. Er is een heel ruim assortiment en vooral de gepersonaliseerde sieraden zijn erg mooi! Ook een snelle levering.

Mijn kleindochter mocht voor de kerst uitzoeken want we waren niet zeker hoelang het duurde. Nou we zijn erg tevreden want binnen een week ontvangen, top hoor .

Was mijn eerste bestelling. Snelle levering, goed en leuk verpakt! Zeker aan te bevelen!

Geweldig!

Mooie producten en super snelle levering! Ik ben fan!

Gewoonweg top!

Gisteren besteld en vandaag ontvangen, hele snelle service! Het armbandje verkleurt niet en is van goede kwaliteit. Verzorgd verpakt! Ik ga hier meer bestellen!

Heel erg tevreden

Snelle levering, armbandje blijft mooi ondanks dat ie nat wordt. Goede service. Zou hier zeker vaker bestellen.

Mooie sieraden. Snel geleverd.

Snelle levertijd en een goed product

Levertijd was erg snel en het product zag er erg goed uut

Heel blij met de aankoop en het verloop van de levering

Adventskalender gekocht en was zijn geld zeker waard.

Goede sieraden en snelle levering

Verkleurd niet lieverd snel en goede sample sale met goede kortingen

Goede prijs en kwaliteit verhouding

Mooie producten van goede kwaliteit en zeer leuk ingepakt

Geweldige sieraden!

Snelle verzending, goede kwaliteit, mooie prijzen, echt een aanrader om iets te bestellen, ik ben er super blij mee!!

Fijne website en veel keus

Sinds dit jaar deze website ontdekt. En bestel hier nu met regelmaat. Goeie kwaliteit sieraden voor een mooie prijs. Sieraden blijven mooi en verkleuren niet met douchen. Ook hou ik ze dag en nacht om en blijft echt mooi. Een aanrader voor iedereen. Ik zal zeker blijven terug komen.

Prachtige hoog kwaliteit sieraden!

Prachtige hoge kwaliteit en snel verzonden. Heel blij mee, inmiddels vaker besteld via Finaste en het stelt nooit teleur.

Prima snelle levering, mooie spullen.

Mooie fijne webwinkel.

Buskesdries 3