Helemaal blij met de sieraden!

De levering van de sieraden was erg snel, daarnaast zijn het onwijs mooie sieraden die ook passen bij de stijl die nu populair is. Ook de prijs ben ik erg over te spreken, goeie prijs voor goede kwaliteit en mooie sieraden.

Een super mooi cadeau

Ik zocht een mooi cadeau voor de kerst voor mijn kinderen en ex we hebben 30 jaar geleden ons dochtertje verloren in de zwangerschap en zo is ze er voor iedereen toch bij.

Mooie sieraden

Fijne site en mooie sieraden

snelle levering, goede kwaliteit.

Product word snel geleverd, en heeft een goede prijs/kwaliteit verhouding.

Leuke sieraden voor een mooie prijs

Ik ben erg tevreden met mijn bestelling. Leuke ketting en een setje oorbellen besteld. Snelle bezorgen in de brievenbus. Bezorgkosten zijn minimaal!

Top product, top service!

Al drie keer heb ik besteld bij Finaste en ik ben zeer tevreden. De kwaliteit van de sieraden is geweldig en de snelle service is heel fijn.

Ketting die ik er gratis bij heb gekregen is zo goed als kapot / beschadigd

Erg tevreden met de mooie sierraden! En een hele nette en snelle levering

Goede kwaliteit sieraden!

Fantastisch bedrijf

Zelf heb ik nu een paar keer samengewerkt met Finaste en zelf besteld. En alle sieraden zijn nog intact. Het is gewoon super materiaal. Ik ben erg tevreden.

Mooie sieraden,veel keus, nette en vlotte verzending

Betaalbare stainless steel sieraden. Veel keus, betaalbaar, vlotte verzending. Een favoriete webwinkel inmiddels!

Super mooi

Je kan ze inhouden voor te slapen niet zwaar en erg mooie gouden kleur

geen slechte opmerkingen over

De site was heel duidelijk, goeie kwaliteit-prijs verhouding en mooie producten

De sieraden zijn van goede kwaliteit rn waren snel bezorgd

De sieraden zien er erg goed uit. Ik reageer snel op slechte kwaliteit oorbellen maar op deze oorbellen helemaal geen reactie. Ookal dat de prijs heel laag was. Dus zeker heel blij ermee. Ook heb ik lang gezocht naar precies de oorbellen die ik wilde maar jullie waren een van de weinige die precies hadden wat ik wilde.

Mooie sieraden voor een goede prijs. Ook leuke aanbiedingen met korting.

Alles zoals het hoort!

Alles is verlopen zoals het hoort! De juwelen zijn erg mooi en de levering was snel en correct!

WAUW factor

Enorm mooie sieraden. Je krijgt echt wat je besteld hebt, hebt een goede service. Goede kwaliteit van de sieraden. Ze verkleuren niet nadat ze in aanraking komen met water. De verschillende kleuren in de sieraden zijn erg mooi en zeer helder van kleur.

Snelle levering en goed verpakt

Goede koop

Snel geleverd en omschreven als vermeld

Prima shop

Ik zag jullie voorbij komen op YouTube waar iemand de adventkalender uitpakte. Ik was positief verrast en besloot een kijkje te nemen op de site. Hier heb ik toen voor mezelf iets gekocht maar ook gelijk kerstcadeautjes voor mijn familie. Heel tevreden tot nu toe! Bedankt! Ik zal zeker nog eens bestellen. Alles kwam optijd en netjes ingepakt binnen. Heel tevreden.

Goede kwaliteit, tegen een betaalbare prijs. Ik koop hier vaak mijn sieraden en ze blijven allemaal mooi, ook als je alles omlaat tijdens het douchen. Geen verkleuring.

Leuk verpakt en snel verzonden!

2 erg leuke kettingen besteld en heel erg blij mee! Echt een aanrader hier te bestellen!

Geweldig!!!

Oorbellen besteld. Snel geleverd. Ik had geen cadeauverpakking gedaan, maar vond dat het alsnog als cadeautje was ingepakt. Prachtige oorbellen, voor een goede prijs. Ik raad dit zeker aan en bestel vaker.

Heel vlot en aangenaam

Het was de eerst keer dat ik op jullie website juwelen bestede en ik was meteen aangenaam verrast! Het contact verliep heel vlot en het pakketje was er ook zeer snel! Ik zal zeker nog eens terug bestellen want ik ben heel tevreden over jullie producten.

Goede service, mindere kwaliteit

Vorige maand heb ik 5 ringen besteld, helaas was ik van 1 ring na ongeveer een week al het steentje kwijt, fijn contact gehad en twee dagen later had ik een nieuwe ring binnen, super! Nu zo'n 2/3 weken later ben ik van een andere ring twee steentjes kwijt, heel jammer dus. De ringen zonder steentjes zijn super qua kwaliteit, alleen die met steentjes dus niet zo, let daar op met bestellen. Verder hele goede service en fijn contact.

Buskesdries 3

6673DP Andelst