Heel vlot en aangenaam

Het was de eerst keer dat ik op jullie website juwelen bestede en ik was meteen aangenaam verrast! Het contact verliep heel vlot en het pakketje was er ook zeer snel! Ik zal zeker nog eens terug bestellen want ik ben heel tevreden over jullie producten.

Goede service, mindere kwaliteit

Vorige maand heb ik 5 ringen besteld, helaas was ik van 1 ring na ongeveer een week al het steentje kwijt, fijn contact gehad en twee dagen later had ik een nieuwe ring binnen, super! Nu zo'n 2/3 weken later ben ik van een andere ring twee steentjes kwijt, heel jammer dus. De ringen zonder steentjes zijn super qua kwaliteit, alleen die met steentjes dus niet zo, let daar op met bestellen. Verder hele goede service en fijn contact.

Mooie sieraden

Veel keuze en mooie sieraden, direct de volgende dag in huis.

super goede service en kwaliteit!

Bij finaste heb ik vaker besteld. Alle sieraden zijn van goede kwaliteit en zien er netjes uit. Ze verkleuren ook niet zelfs niet als ze nat worden. De bestelling wordt ook snel verzonden en bezorgt. Tot nu toe een hele fijne ervaring!

SUPER

Mijn eerste bestelling gedaan ten eerste top snelle levering, helaas kreeg ik de verkeerde letter, gemaild kreeg meteen antwoord terug, de volgende dag kreeg ik nieuwe bestelling ,ja dat vind een een hele dikke 10 waard wat een top service, en zeker niet mijn laatste bestelling ook het product een dikke 10 waard.

GOED!

Snelle levering en ook nog goede kwaliteit voor een kleine prijs

Mooie sieraden voor een leuke prijs. Word snel geleverd!

Uitstekende service

Correcte en snelle service. Ook een mail wordt professioneel en snel beantwoord. Fijne ervaringen met dit bedrijf.

Goede kwaliteit en een mooie uitstraling

Ik vind ze verzending snel. Het product is sterk en mooi. Dus kwaliteit is perfect. Ook vind ik de prijzen van de producten niet te duur maar wel wat ze verdienen.

Fantastisch mooie sieraden en leuke prijzen!

Nu al 2x besteld en ben zeer tevreden over de kwaliteit en en diversiteit. Lekker anders dan anders. Knappe prijzen en ook de verzending is supersnel! Echt een topadres voor mij!

Bestel bij finaste en je zult geen spijt krijgen

Ik heb bij Finaste super mooie oorbellen besteld! Ik had last minute mooie oorbellen nodig. Vandaag besteld, morgen in huis! Top service en vriendelijke medewerkers. Zeker bestellen bij finaste!

Snel geleverd en mooi product

Super mooie sieraden en lekker goedkoop. Het word snel geleverd en is netjes aangekomen.

Super snel geleverd en zoals afgebeeld is ook het product!

Prachtig!

Pas ontdekt en heb 4 armbanden om mijn pols, ik draag ze non stop dus ben heel benieuwd of ze niet verkleuren op den duur. Tot nu toe meer als dik tevreden en wat zijn ze mooi! Ik ga zeker meer bestellen! En snelle verzending mooi ingepakt en geleverd!

Heel erg blij :)

snelle levering, leuke producten en precies zoals het plaatje.

snelle verzending

Leuke sieraden voor een goede prijs en snel in huis!

Ik vind het een zeer positieve ervaring. De sieraden zijn goede kwaliteit zijn ontzettend leuk en ook niet te duur. Mijn bestelling was de volgende dag al in huis!

Mooie artikelen en snelle verzending

Mijn dochter had een paar oorbelletjes in een bekende meidenblad gezien die naar Finaste verwees voor aankoop. De oorbellen en nog enkele andere artikelen besteld. Deze zijn heel snel in een keurige verpakking bezorgd. Artikelen zijn precies zoals beschreven op de site.

Goede kwaliteit en super mooi.

Uitstekend!

Ketting precies zoals het op de foto's is. Mooi gegraveerd op beide kanten. Snelle levering!

Mooie sieraden, snelle levering

Vriendin was heel blij

Ik heb de adventskalender gekocht voor een vriendin en zij was heel enthousiast erover

Mijn zoon zal er blij mee zijn wou een mooi kruis mijn vader zijn geboorte en sterf datum Hij had altijd een kruis om Mooi aandenken

Veel keuze, snelle levering

Overwegend positief: veel keus, originele items, snelle levering. Oké kwaliteit voor oké prijs. Enige nadeel in mijn beleving is dat het goud wel erg geel aandoet.

Super leuke en mooie juwelen

Goede service, snel geleverd en super mooie juwelen.

Buskesdries 3

6673DP Andelst