Mooie sieraden, oorbellen doen pijn.

De sieraden zijn super leuk en mooi, maar als je de oorbellen te lang achter elkaar in doet, gaat het pijn doen. Uiteindelijk krijg je een ontsteking erdoor. Maar als je het 1 of 2 dagen in doet is het prima. Verder mooie sieraden. Je krijgt geen groene vingers van de ringen.

Uitstekend!

Fijne, snelle service en erg mooie producten. Kan niet wachten om het te dragen!

Superservice!!!

Snelle levering Mooie kwaliteit van juwelen Prijs kwaliteit Ik ben een super gelukkig mens nu met men mooie armbandjes en ketting! Ik ga zeker nog bestellen bij jullie! Groetjes Sofia xxx

Goede kwaliteit en leuk verpakking

Prijs-kwaliteit TOP!

Super leuk product mogen ontvangen. Zeer goede kwaliteit en super mooi! Zeker een aanrader.

Super tevreden

De ketting met mijn naam erop is zo mooi het is niet heel groot en niet klein. Het verkleurd niet en iedereen vraagt van waar ik het heb gehaald. Ik zou het zeker aanraden om het te halen.

Heel snel binnen

Hele mooie armband heel subtiel. Was eerste bestelling bij jullie ga zeker vaker bestellen.

Super, sieraden verkleuren niet

Ik heb nu al vaker besteld bij finaste. De sieraden zijn ten eerst heel mooi en daarnaast verkleuren de sieraden niet. Ik zwem, douche en slaap ermee en ze zien er nog hetzelfde als als toen ik ze kocht. Zeker een aanrader :)

Fijne sieraden

Geen opmerkingen erover

Snel bezorgd, mooi gepresenteerd

Adventkalender besteld, snel bezorgd in mooie presentatiedoos!

Heel goed.

Hele fijne en goede ervaring, snelle levering alles ziet er goed en netjes uit. De sieraden zijn mooi aangekomen ik ben heel tevreden.

Makkelijk bestellen en erg snelle levering!

Ik heb de ketting heel makkelijk kunnen bestellen en de levering was snel!

De sieraden is snel geleverd. Ook is de sieraden van goede kwaliteit en heeft ook een mooie prijs.

Aangenaam verrast!

De advent kalender besteld en was aangenaam verrast door de mooie sieraden die erin zaten. En dat voor nog geen 50 euro. Ben er dan ook super blij mee.

Mooi product en snel geleverd

Mooie site goed alles gevonden mooie producten en snel verzonden ook in de combinatie met het gewenste graveren.

1 ring draag ik al meer dan een jaar iedere dag. Ik douche en zwem ermee en alsnog blijft het super mooi! Heb de advent kalender besteld en ben heel benieuwd!

Super tevreden, mooie sieraden!

Ik had de advent kalender besteld, helemaal tevreden. Super mooie sieraden, verkleurd niet en echt hartstikke leuk! Super blij mee, kon niet wachten om er elke dag een open te maken dus allemaal maar in één keer open gemaakt.

Mooie oorbellen

Al vaak oorbellen hier besteld. Regelmatig kun je al voor 5 euro oorbellen kopen

Ik vond het een fijne en gemakkelijke wedsite met snelle verzending en goeie kwaliteit producten

Ik was zeer tevreden! Snelle levering, goeie kwaliteit producten en een fijne website!

een topervaring!

Veel keuze, snelle levering, waar voor je geld!

Goeie ervaring

Fijne website, en het was er ook erg snel! Wel vond ik het even onduidelijk wanneer hij nou binnen ging komen. Maar uiteindelijk kwam er vlak erna een mailtje binnen!

Kwaliteit en klantvriendelijk: top!!

snelle levering, goede kwaliteit en erg klantvriendelijk! Aanrader!

Mooie sieraden en snelle levering, ik ben erg blij met mijn bestelling!

Goeie snelle service

Goeie snelle service, leuke sieraden.

Goede levering en producten

Buskesdries 3