Super snel en de kwaliteit is geweldig

Al meerdere dingen van jullie! Vaak cadeautjes voor mensen echt ideaal. Zelfs ook een ketting gesprek van mijn vriend, die hij had gekocht bij Finaste!! Draag hem elke dag, de hele dag en nogsteeds zo goed en blij mee:)

Snelle levering en sieraden voor een leuke betaalbare prijs maar toch van goede kwaliteit! Een aanrader

Snelle levering, goede kwaliteit

Tevreden!

Perfect!

Mooie en orginele sieraden. Goede kwaliteit en waterproof (verkleurd niet). Ik ben er ontzettend blij mee :)

Ik heb een geweldige gekocht

Ik heb een kado gekocht

Prachtige armbanden, snelle levering

Ik zal zeker opnieuw een bestelling plaatsen

Zo veel mooier dan andere merken

Al jaren fan

Heel goed en snelle levertijd

De site is erg duidelijke en overzichtelijke. Ik heel goed kijken op wat je zoekt. Als je iets besteld dan is het binnen 2 heel misschien 3 dagen binnen en het zit altijd heel leuk verpakt.

Mooie juwelen

Is een prachtige adventskalender, grote fan!

uitstekend

Ik heb twee oorbellen besteld bij Finaste. De oorbellen zijn zo mooi en het is precies hetzelfde als op de website. Levering was ook snel. Ik zal ze zeker aanbevelen aan mijn vrienden en familie.

Fantastisch!!

Ik heb een hele mooi stainlessteel ring gekocht voor maar 5 euro! Hij is zo mooi en de kwaliteit is ook echt top!! Hij kwam de volgende dag gelijk binnen en het was super schattig ingepakt! Heel veel uitroeptekens in deze feedback maar ik ben er heel erg tevreden mee! Dankjewel FINASTE

Top bestelling

Ik had vorige week 2 paar oorbellen gekocht en ze waren echt van top kwaliteit! Ze zijn waterbestendig en ze zien er heel degelijk en mooi uit. Echt een aanrader!

Goede kwaliteit en mooie producten.

Ik ben heel erg blij met mijn sieraden van Finaste. Het kwam heel snel binnen en de kwaliteit is super goed! Ook een super leuk assortiment. Echt een aanrader!

Super mooi, zoveel keuze!

Fijne website, goede categorieen om snel te vinden wat je zoekt. So far mooie kwaliteit na 4 dagen dragen. Snel verzonden en mooi verpakt, ik ben fan!

Prachtige sieraden, super snel bezorgd en goede kwaliteit!

Ongelofelijke prijs kwaliteit verhouding, ik zou zeker opnieuw bestellen bij Finaste!

Ik heb wat items besteld in de sample sale! Enorm blij mee en super kwaliteit. Helemaal naar verwachting. Voor kerst heb ik meerdere dingen bij Finaste op mijn lijstje staan❤️

Super snelle levering!

Zeer snelle en correcte levering. Ik kan niet wachten om de armband cadeau te doen!

Mooie oorbellen

Snelle verzending, goed verpakt en mooie oorbellen. Heel tevreden met deze aankoop!

De juiste bestelling ontvangen en goed afgehandeld

Top bestelling

Ik heb zelf 2 armbanden en een oorbellen set gekocht. Ze zijn super mooi en goed aangekomen netjes allemaal in een zakje. Ook was de levering super snel wat erg fijn is, zit namelijk ook een cadeautje tussen voor mijn vriend super handig. Weet zeker dat ik in de toekomst weer hier mijn sierraden zal bestellen!

Erg leuk!

Ik ben erg blij met mijn bestelling en het is goed en snel geleverd! Goede kwaliteit van de producten

Heel vriendelijk en hele goede sieraden

Mijn ervaring is erg positief, toen er een sieraad ontbrak bij mijn pakketje, wat natuurlijk kan gebeuren had ik contact opgenomen en hadden ze meteen gehandeld en een paar dagen later kreeg ik ze alsnog netjes opgestuurd. Ze zijn heel vriendelijk en begripvol. Daarnaast zijn de sieraden van goede kwaliteit en zijn ze super mooi.

top

Mijn bestelling was heel erg snel binnen. heel leuk verpakt en de oorbellen zijn echt heel kooi en goede kwaliteit voor lage prijs

Prachtig

Prachtige sieraden en snelle levering. Ik ga hier zeker nog eens een bestelling plaatsen!

Uitstekend!

Snelle levering, lage prijzen en goede kwaliteit!

Buskesdries 3

6673DP Andelst