Snelle levering en mooie gravering

Armbandje is mooi gegraveerd en snel het geleverd. Nu nog hopen dat het niet verkleurd!

Snelle levering, goeie kwaliteit!

Het was precies zoals ik wou

geweldig

ik heb al vaker besteld en het is altijd zo mooi en zulke goeie producten!! ik blijf hier zeker vaker bestellen

Helemaal super!

Super mooie sieraden! Snelle levering en goede service.

Mooie oorbellen maar levering was wat minder

De oorbellen die ik had besteld zijn super mooi en lijken van goede kwaliteit, alleen ze waren wel echt een aantal dagen te laat geleverd. Het was wel een week voor kerst dat ik ze bestelde, dus waarschijnlijk kwam het door de drukte rondom kerst. Kan gebeuren.

Heel goed!

Eerste keer dat ik hier iets bestel en het is me goed bevallen, dus ik ga zeker vaker hier bestellen! Hele leuke sieraden!

Uitstekend!

Al meerdere malen hier besteld en steeds enorm tevreden! Snelle en correcte levering, sieraden aan zeer schappelijke prijzen, en ook de stainless steel kwaliteit is top! Ik blijf hier zeker bestellen!!

Geen allergie en geen verkleuring

Ik vind de levering altijd top, alles is snel binnen. Ik ben voor deze sieraden niet allergisch en ze verkleuren niet! Mijn eerste armband die ik hier heb gekocht is nu al 3,5 jaar mooi en iedereen die ik sieraden van dit merk heb gegeven zijn er super blij mee!

Prima kwaliteit voor een eerlijke prijs

Vriendin is er reuze blij mee

Prachtig

Mijn dochter was erg blij met haar kerstcadeau. Een prachtig sieraad wat heel mooi bij haar past.

Goede sieraden

Alle sieraden die ik heb ontvangen zijn altijd mooi aangekomen. Ook altijd op tijd geleverd

Super tevreden!

Snelle levering, zelfs met gravering en goede kwaliteit.

Goedkoope prijs met goeie kwaliteit

Mijn vriendin was blij!

Website is duidelijk, ruime assortiment. Goede kwaliteit en betaalbaar. Ik ga zeker nogmaals bestellen. Levering is ook netjes verlopen Aanrader

Snelle levering en goede kwaliteit. Ik bestel regelmatig nieuwe oorbellen.

Ze houden je goed op de hoogte en het is snel binnen

Snelle levering! Goede kwaliteit!

Mooie sieraden voor een leuke prijs

Leuke sieraden die niet verkleuren voor een leuke prijs. Verzendkosten voor kleine pakketjes is ook top!

Snelle service, mooi ingepakt

Goede site, prima product, snel geleverd en mooi en luxe ingepakt!

Snel en mooie producten

Snelle levering, mooie producten

Hele mooie ketting!

Blij met mijn ketting. Helaas wat verstoring door de levering, door verkeerde gegevens van de track & trace, heel erg laat binnen en niet wetende waar het pakketje was.

Leuk

Ik moet het nog cadeau geven, dus ben benieuwd hoe het zich houdt.

Tevreden

Mijn paketje kwam snel aan. De ketting zelf is heel mooi gegraveerd. Voldeed zeker aan mijn verwachtingen. Alleen de verpakking waarin het juweeltje kwam, leek heel goedkoop wat wel jammer is.

Goede prijzen

Waren mooie prijzen en kreeg goede mails en de verzending was ook goed!

Buskesdries 3

6673DP Andelst