Hele mooie sieraden!

Al een paar keer besteld bij Finaste en de sieraden zijn FANtasTISCH! Oorbellen, ketting en armbanden allemaal goede kwaliteit. Momenteel ook de adventkalender dagelijks aan het openen elke dag feest! Mijn nieuwe website voor al mijn sieraden! Ook de socials super leuk om te zien!

Mooie assortiment juweeltjes❤

Mooie website, met mooie artikelen en vlotte verzorgde levering en mooie verpakking van het gekozen juweeltje, in ons geval oorringetjes met pareltjes. Top.

Fijne site, met veel keuze.

Moeilijke keuze maken omdat er zoveel leuks is, site is verder goed.

Snelle levering en mooi!

Het pakketje kwam snel aan, en het was heel mooi ingepakt! Verder zag het kettinkje er heeel schattig en schoon uit, en je kan hem goed verstellen!

Snelle service prachtig sieraad

Snelle levering en een prachtig sieraad. Begin dit jaar een gepersonaliseerde armband voor de verjaardag van mijn moeder gekocht. De namen van alle 4 haar kinderen op een vierkant blokje/bedel laten graveren. Onlangs is mama haar armband kwijtgeraakt dus hebben we hem opnieuw besteld.

Top service!

Al een aantal keren, super mooie sierraden besteld en ja, ze zijn het zeker waard.. Tot nu toe geen verkleuringen gehad en snel geleverd zoals verwacht.

Alles prima in orde snel geleverd

Producten komen overeen met hetgeen op de site te zien is. Snelle levering. Zeker aan te bevelen

Nog nooit een slechte ervaring gehad!

Ik heb nu 2 keer bij Finaste besteld, elke keer is de bestelling snel geleverd en zijn die sieraden mooi. De sieraden gaan niet snel kapot en zijn goed betaalbaar.

Fijne ervaring

Fijn verpakt, mooi ingepakt als cadeau. En snelle verzending. Producten blijven ook altijd super mooi!

de ring was niet kloppend aan de maat

andere ringen die ik in maat 18 heb zijn gewoon een goede maat dit valt als een maat 20 ofzo dus ik pas hem niet …

Goed bevallen, voor het eerst besteld.

2 paar oorbellen besteld. Eén paar moet helaas terug, het ringetje vind ik te klein en sluit daardoor niet makkelijk. Klein hangertje aan oorringetje. Het andere paar is super leuk! 3 hangende harten

Toppers! ✨

Super blij met mijn bestelling. Binnen een dag ontvangen, GEWELDIG! Klantenservice is ook top, reageren erg snel. Bedankt voor alles, zeker een aanrader.

Super!!

Ik ben altijd heel blij met de sieraden. Ze worden snel geleverd in een leuke verpakking en vaak voor een leuke prijs!

Het is altijd een feestje om het pakketje van Finaste te krijgen en te openen

Hele mooie sieraden en goede klantenservice!!!

De sieraden zijn mega mooi, ik ben echt heel blij mee! Snelle levering en mooi ingepakt.

Heel te vreden over de bestelling

Mijn bestelling was goed aangekomen, mooi ingepakt. Ook waren alle 2 de ringen netjes in een doosje verpakt. Heel netjes werk!

Snelle verzending en product zoals omschreven

Finaste heeft fijne prijzen, goede klanten service en snelle verzending.

Ik heb met de blackfriday sale een leuk armbandje besteld, het was helemaal niet duur! Toch is de kwaliteit erg goed en ben ik er super blij mee. Het was erg snelle verzending en ook kwam het netjes verpakt binnen. Erg tevreden :)

Perfect!

Prima levering, schappelijke prijs.

Absolute aanrader!

Nu al 2 x besteld bij Finaste, zowel de ketting met het geboortesteentje als een gepersonaliseerde muntketting. Beide geweldige kwaliteit, de kettingen blijven mooi, kan er zelfs mee douchen. Zelfs de gepersonaliseerde ketting was er binnen 2 werkdagen. Goede service, snelle verzending, een absolute aanrader!

Mooi

Het is een mooie ketting, maar op mijn werk was ik hem al snel kwijt omdat het slotje was los gegaan. Gelukkig vond ik hem terug, maar ik ben nu op zoek naar een veiligheidsslotje.

Mooi sieraden !

Goeie behandeling en sieraden

De levering was heel snel. De dag na bestelling al geleverd. De sieraden zijn prachtig. Precies zoals op de site getoond!! Super tevreden!

Top levering en product.

Ik had mijn bestelling heel snel binnen! En heel leuk design voor een hele goeie prijs. Super blij mee!

Buskesdries 3

6673DP Andelst