Fijn bestelproces

Zelf heb ik een adventkalender met sieraden bestelt, en dat was een fijn bestelproces! Het betalen en bestellen is duidelijk te zien en te gebruiken! Ik had namelijk ingevuld dat ik het graag ingepakt wilde, en dat kon voor een mooie prijs van 1 euro, en toen ik het binnenkreeg was het heel erg mooi gedaan! Een fijne service! Ook was de levertijd precies wat op de site stond, wat ook zeker een pluspunt is!

Mooie sieraden, snelle levering

Ring en ketting gekocht via website. Fijne website, snelle levering. Ziet er mooi uit. Hopelijk blijft het er lang mooi uitzien. Had de sieraden laten inpakken, tegen extra betaling; dat viel tegen, was een simpel zakje. Daar zou ik geen extra geld voor hebben betaald als ik dat wist.

ik heb de adventkalender besteld en de levering was super snel, erg tevreden

Super leuk persoonlijk cadeau

Ik heb zelf een gepersonaliseerd armbandje aan me vriendje gegeven met onze initialen en de datum dat we elkaar hebben ontmoet en hij vond het een heel leuk cadeau. Ook niet me eerste bestelling hier, ik heb al 3 keer een gepersonaliseerd armbandje besteld om cadeau te geven en iedereen was er heel blij mee!

Super snel geleverd

Kreeg deze site doorvan mijn dochter. Wij hebben allebij hele smalle polsen. Deze armbanden passen perfect. En nog een voordeel, het is niet duur en word snel bij jou thuis bezorgd.

Snelle verzending dus dat was erg fijn. De sieraden zien er mooi uit en waren niet al te duur. Wel was het jammer dat er bij sommige sieraden zoals oorbellen geen foto is waarbij een model het draagt, dan had ik beter de maat van het product kunnen inschatten.

Tevreden

Mooie producten en snelle service

Mooie sieraden gekocht met goed kwaliteit.

mooi

snelle levering mooi sieraad

Geweldig, alles verliep soepel en de kwaliteit overtrof mijn verwachtingen.

Ik ben supertevreden over FINASTE! De website is duidelijk, de bestelling werd snel geleverd en de sieraden zaten prachtig verpakt. Alles voelde heel persoonlijk en met zorg gedaan. De kwaliteit van de producten is top, en de kleine details (zoals het doosje en de kaartjes) maken het extra speciaal. Ik zou hier zeker opnieuw bestellen en het iedereen aanraden.

Mijn schoondochter was super blij

Fijne ervaring. Producten zijn niet mega duur maar wel mooi kwaliteit. De levering was snel!

Geweldige webshop!

Overzichtelijke webshop met hele mooie artikelen. Snelle verzending en goede prijs/kwaliteit. Een aanrader

Super mooie kwalitatieve sieraden!

Zo veel mooie sieraden. De kwaliteit is ook erg goed! Ik ben er blij mee

Mooie sieraden, goede kwaliteit en supersnel bezorgd

Helemaal happy met mijn sieraden, ze zijn heel mooi en komen tot nu toe over als een goede kwaliteit. Ze werden ook super snel bezorgd én konden door de brievenbus dus dat was ideaal.

Heel blij met de mooie sieraden!

Ik heb inmiddels al meerdere malen besteld en elke keer ben ik weer blij met de goede kwaliteit en de mooie afwerking. Ik kan niet wachten om de sieraden te gaan dragen wanneer onze baby geboren is!

Het is echt hele mooie kwaliteit, je hoeft niet verder te zoeken voor iets moois.

Helemaal prima!

Super leuke sieraden! Helaas valt de kwaliteit tegenwoordig tegen bij de oorbellen. De klantenservice is ook niet wat het is geweest

Nadat ik de ring heb besteld is het ook erg snel geleverd. Leuk verpakt en de ring zat netjes in een doosje. Top.

Mooie oorbellen

Mooie oorbellen. Al verschillende besteld. Blijven ook mooi ook met douchen. Soms wel lastig van een foto in te schatten hoe groot ze zijn.

kwaliteitsvolle juwelen en snelle levering

De juwelen zien er uit zoals op de website en voelen kwaliteitsvol aan. Stuk voor stuk mooie juwelen. Gevarieerd aanbod op de website en leuke combinaties in juwelen te maken. De volgende dag waren de juwelen al geleverd.

Goede kwaliteit en snelle levering

De sieraden gaan erg lang mee en blijven lang mooi. Mijn pakketje was er ook binnen en dag. Ik zou het zeker aanraden

Fantastic

Super mooie sieraden van goede kwaliteit

Mooie sieraden

Erg blij met de sieraden. Ik was al snel kapot maar ze stuurde heel snel een nieuwe op. Erg blij mee

Goede kwaliteit!

Wanneer ik hier bestel komen de juwelen altijd snel en goed verpakt aan. Ze zijn altijd stevig verpakt en net zoals op de website! Super blij mee elke keer opnieuw!

Buskesdries 3

6673DP Andelst