Mooi produkt

Mijn ketting is precies zoals ik had verwacht! Snelle levering en keurig verpakt!

Levering op tijd

Echt top!

Ik heb een aantal keer dingen besteld op finaste, ik heb er zoveel plezier van en ze gaan echt niet kapot en blijven echt prachtig! Echt een top kwaliteit dus! Voorderest is het ook perfect qua levering en service enz. Echt perfect!

Mooie sieraden en snelle levering!

Leuk bedrijf!

Mooie sieraden, goede prijs

Ik heb voor Moederdag een ketting gekocht met gravering. Het is een erg mooie ketting! Alleen het sieraden doosje is een beetje slechte kwaliteit vergeleken met de rest, maar dat maakt niet uit. Ook een goede prijs! Volgens mij is ze er heel blij mee!

Helemaal top

Snel bezorgd en goede producten

Hele mooie sieraden die mooi blijven en snelle verzending. Zeer tevreden. Al een aantal keer besteld en zou het iedereen aanraden. Zal er zeker nog vaker sieraden bestellen.

Geweldige levering en kwaliteit! Echt prachtig! Ben er heel blij mee!

Pakketje kwam al snel aan, heel leuk ingepakt! Geweldig armbandje ben er heel blij mee!!

Ik vond dat het heel snel binnen was met goede kwaliteit.

De ketting die ik bestelde had ik snel binnen en kwam goed verpakt binnen.

Erg tevreden

Makkelijke site, snelle levering en leuke items.

Ervaring met finaste is uitstekend

Een hele fijne manier van werken heeft finaste. Verzending is heel snel en dat is super fijn!! Finaste is een top site voor

Super ervaring en snelle levering

Erg goede sieraden die niet verkleuren en lang mooi blijven voor een goede prijs.

Prachtige en stevige juwelen voor een mooie prijs.

Super blij mee

Alles netjes verpakt, goede kwaliteit en wat ik had verwacht.

fantastisch

het was een cadeau aan onze mentor. iets te laat besteld maar kwam gelukkig wel optijd binnen!! ze was er heel blij mee.

Perfect snelle levering en mooi product

Duidelijke website, snelle levering en perfect product

Mooi en vlug op mijn adress aangekomen. Bedankt.

Mijn kleinkinderen waren zo blij met de armbandjes. Zooooo lief. Bedankt Vera

Super mooi

De sieraden zijn van hele goede kwaliteit! Service van finaste is ook super. Ik ben altijd erg tevreden

Altijd goed!

Aantal keer sieraden gekocht. De sieraden zijn snel geleverd en de kwaliteit voldoet aan mijn eisen. Door leuke aanbiedingen is de kwaliteit-prijs verhouding goed.

Ik had last minute een Moederdagcadeautje nodig en ik had Finaste al vaker voorbij zien komen op TikTok. Het sieraad dat ik heb besteld komt precies overeen met de foto’s op de website, en dat vind ik zelf heel belangrijk. Ik heb namelijk vaker meegemaakt dat producten in het echt tegenvallen, maar dat was hier totaal niet het geval. De kwaliteit en uitstraling waren super mooi. Ik ga hier zeker vaker bestellen, vooral als ik op zoek ben naar een leuk sieraad voor mezelf of als cadeautje!

Leuke ervaring

Super leuke items en alles wordt optijd verstuurd Probleem , emailtje en je probleem wordt opgelost. Erg tevreden met de sieraden en de service

Snelle levering!

Mooie en overzichtelijke website! Snelle levering en heel blij met de mooie Moederdag armbandjes! Bedankt!

Altijd goede en mooie sieraden

Ik bestel hier heel vaak mijn sieraden. Verkleuren niet (zilver) en gaan lang mee. Super blij met de snelle service en het makkelijke bestellen. Raad het zeker aan!

Heel fijn en makkelijk

Het was heel makkelijk om ge bestellen en het was ook gwn geen gezeik ofz

Mooie producten, snelle levering

Diverse oorbellen, kettingen en ringen besteld. Zeer mooie producten, hele snelle levering.

Buskesdries 3

6673DP Andelst