Goede service en kwaliteit

Ik heb hier nu al twee jaar op rij de adventkalender besteld en ben er erg tevreden mee iedere keer. Daarnaast haal ik hier vaak sieren als ik iets nieuws/leuks zoek voor bijvoorbeeld een feest. Hier shoppen blijft een aanrader!

Mooi en betaalbaar

Na het zien van de Adventkalender op YouTube heb ik hem gelijk in het goud besteld voor mijn dochter. Daarnaast heb ik zilveren sieraden erbij besteld, zodat ik zelf een Adventkalender van 24 kadootjes kan maken. De bestelling was mooi verpakt en alle sieraden zien er mooi uit. Ik weet zeker dat mijn dochter er erg blij zal zijn met haar gouden en zilveren sieraden.

Fijne communicatie

Ik draag al een tijd sierraden van Finaste en ik kan dus met zekerheid zeggen dat de kwaliteit goed is! Zelfs tijdens vakanties met zwemmen in de zee of zwembaden slaan de sierraden niet uit. Ook met deze bestelling was ik wederom super blij. Helaas miste er een product, maar dit werd super snel opgepakt en nagestuurd.

Dit is perfect!

Ik hou van subtiele sieraden. Ook draag ik zilver en geen goud! Heel fijn dat ik daaruit kon kiezen bij mijn adventkalender

Hele goede ervaring

Ik heb besteld en de volgende dag kreeg ik de bestelling meteen binnen. Goed verpakt!

goed, snelle verzending en prima kwaliteit.

brede sieraden collectie zowel zilver als goud, dat zie je niet altijd. snelle verzending en prima kwaliteit.

Geweldig! Snel verstuurt en heel leuk verpakt!

Ik heb vrijdag besteld en het was er zaterdag al! Heel erg leuk verpakt en hele leuke producten! Helemaal top dus!

Kwalitatief

Kei fijne en mooie juwelen! Ik draag ze kei graag en ze blijven ook heel mooi bij het slapen of douchen! Goedkoop en kwalitatief kei goed! Je hebt het binnen de 1-2 ook in huis! Top top top

Snelle service goede kwaliteit

Ik ben altijd blij met de sieraden! Goede kwaliteit voor deze prijs En hele snelle levering.

Super leuke originele sieraden

Hele snelle service en lieve werknemers die bereid zijn om je te helpen. Sieraden zijn heel leuk en origineel en ook nog voor een lagere prijs. Ik ga er zeker vaker bestellen!

Prachtige sieraden.

Snelle levering van sieraden ook als je ze graveert wil hebben. Voelen stevig en goed aan. Direct om gedaan en ook mee gedoucht en slapen. Blijven gewoon netjes. Zeer blij mee! Zeker waard om meer te kopen bij Finaste.

Super leuke sieraden voor een leuke prijs, kwalitatief ook zeer goed

Heel goed ! Leuke acties

Hele leuke site met heel veel keus

Ik zag op Instagram de adventskalender voorbij komen. Nog niet eerder van jullie gehoord. Diverse oorbellen, ketting en ring besteld. Levering was echt supersnel. Zeer tevreden.

de ketting ging snel op de post en zou de volgende dag binnnen moeten zijn en dat stond ook op de app maar hij was niet geleverd waarschijnlijk is dit een fout geweest van post nl. de ketting was precies zoals op de foto en was erg mooi!

Beter dan verwacht

Ik heb de adventskalender gekocht en de sieraden waren beter dan verwacht. Het waren allemaal super leuke sieraden en er viel niet tegen

Super mooie maar ook een schattig hartjes ring. Ik ben er erg blij mee dank jullie wel!!

Super snel een gepersonaliseerd kado

Voor mijn partner een armband besteld met de namen van de kinderen en mijzelf zodat hij deze bij zich kan dragen. Hij had ooit eens de opmerking gemaakt dat zo iets hem wel leuk leek. Draagt normaal geen sieraden maar nu draagt hij deze bijna dagelijks.

Snelle levering!

Snelle en correcte levering

Goede kwaliteit

Het zijn hele fijne oorbellen. Ze gaat alleen lastig open en dicht. Snelle service

Voor het eerst besteld bij Finaste. Blijft niet bij één maal! Super tevreden!

Mijn bestelling had ik tevens laten inpakken voor kerst en ik vind dat het super leuk is gedaan. Ik zal zeker ook een ander jullie aanbevelen!

Levering snel, voorwaarden omruiling adventskalender waardeloos

Ik vind het uiterst vervelend dat ik mijn adventskalender zilver niet kon omruilen voor de goudkleurige aangezien ik per abuis de onjuiste had besteld. Er staat bij het artikel omruilen mogelijk binnen 14 dagen en onderaan in een klein zinnetje, omruiling niet mogelijk. Beetje tegenstrijdig en nog nooit mee gemaakt dat ik een sieraad niet kon omruilen. Uiteindelijk heeft finaste contact gezocht en het inmiddels netjes opgelost.

Heel heel goed

Heel te vreden over,snelle levering

Helemaal top!

Ik had op donderdag bestelt en zaterdagmiddag was t al bezorgd, hele mooie sieraden voor een goede prijs! Heel erg blij mee

Prima maar goedkoop

Goedkope, plastic sieraden. Mooi maar slechte kwaliteit

Super sieraden

Hele mooie kwaliteit, super mooi gegraveerd helemaal blij mee

Buskesdries 3

6673DP Andelst