Super toffe en unieke sieraden

Ik draag normaal altijd zilveren sieraden, maar soms vind ik het leuk om ze af te wisselen met goud. Met deze adventkalender had ik super veel leuke nieuwe gouden items, voor een lage prijs. Ze passen super mooi bij elkaar en ik krijg er veel complimenten over! Mijn beste vriendin heeft er ook gelijk een gekocht:)

Eerlijk en snel

Ten eerste is de prijs-kwaliteitsverhouding zeer goed, ook stond op de site dat voor een bepaalde tijd besteld, morgen in huis en dit was dan ook echt zo!

Fijne website met voorbeelden om een inschatting te kunnen maken, leuke prijzen! Berzorging ging goed en de uitstraling en kwaliteit online is net zo goed als in het echt

Vlugge levering

Armband met gravering was zeer vlug geleverd, tekst was wel heel klein.

Super goed!

Super goede en snelle Service. Sieraden zijn precies als op de foto!

Mooie sieraden in een heel mooi doosje voor een betaalbare prijs!

Snelle verzending, netjes verpakt en het sieraad ziet er mooi uit!

Heel blij met het sieraad, snelle verzending en het zit netjes verpakt en in een mooi en handig bewaardoosje. Helemaal blij.

Fantastische service

Fijne ervaring en mooie sieraden en hele mooie verpakking Heel blij met deze voor mij nieuw uitgevonden site Finaste

Beetje matig

Een oorbel kwam kapot aan de andere wel heel mooi gelukkig is het snel verholpen

Heel blij mee

Ik heb de adventskalender gekocht en de sieraden zijn onwijs mooi. Heel blij mee.

Mooie adventskalender

Hele mooie en verschillende sieraden in de adventskalender! Voor een goede prijs.

Supersnelle levering

Vlotte bestelling, supersnelle verzorgde levering.

Snelle levering, mooi verpakt!

Ik heb bij Finaste een paar oorbellen besteld voor de verjaardag van een vriendin van mij. Ze is er erg blij mee!

Zeer mooie armband

Hele mooie armbandjes zet van drie. Goede kwaliteit heel leuk. Snelle levering keurig verpakt echt een aanrader.

Blij met de oorbellen!

Super snelle service en wat een leuke bedels. Blij so far! Ze gaan mee naar Azië, dus ben benieuwd hoe ze er over een half jaar uit zien. :)

Fantastische organisatie!

goed product! verkleurd niet en kwam snel binnen!

Goede producten. Er zitten hele leuke opties tussen! Verder wordt het snel verstuurd, zodat je het snel in huis hebt. De producten die ik heb zijn allemaal niet verkleurd!

Bezorging en het pakketje zelf waren uitstekend

Pakketje was binnen 1 dag binnen en de adventkalender was super mooi. Ook erg leuk verpakt!

Goed voor weinig

Ik heb de adventskalender gekocht, en stiekem al even gespiekt. Waren echt mooie items en ook mooie kwaliteit. Raad hem zeer zeker aan vooral voor het geld.

Overzichtelijk aanbod, gemak bij het selecteren en bestellen en een vlotte en adequate bezorging.

Overzichtelijk aanbod, gemak bij het selecteren en bestellen en een vlotte en adequate levering en bezorging.

Goede kwaliteit!

Ik was aangenaam verrast door de mooie juweeltjes! Heel tevreden van! Ga zeker nog eens bestellen bij jullie. Groetjes Evy Vander Mierde

Mooie sieraden!

Alle sieraden die ik heb besteld zien er erg netjes uit en waren precies wat ik verwachtte. De ringen voelen wel wat goedkoop aan, maar zijn wel stainlessteel!

Mn pakket kwam als afgesproken. Ik bestel hier altijd mijn sieraden. Ik vind de prijzen zeer goed en ook is alles kwalitatief. Heb tot nu toe niks negatiefs meegemaakt.

De perfecte aanvulling voor mijn huwelijk !

Goed op de hoogte gehouden van de bestelling, snel ontvangen, super tevreden 5⭐

Buskesdries 3