Perfecte kwaliteit

Ik heb nu nog maar 2 keer besteld bij Finaste. Ik vind het goeie kwaliteit. De sieraden verkleuren niet. Ook word het snel geleverd en is voor een betaalbare prijs. Top producten

Superleuke sieraden van een goede kwaliteit.

Heel veel keuze in eigentijdse en klassieke sieraden voor een betaalbare prijs. De sieraden zijn van goede kwaliteit het blijft er mooi uit zien. Sieraden worden geleverd in een mooie verpakking. Een overzichtelijke site en snelle levering. Recentelijk Advent Kalender gekocht. Inhoud is nog een verrassing ……………

Mooie sieraden en supersnelle levering

Mooi oorbellen gescoord. Netjes verpakt en supersnel geleverd. Aanrader!!

Ik heb een advent kalender gekocht en ik ben er zo blij mee

Ik heb er nul spijt van, alles is leuk en krijg er veel complimenten over.

Superleuke betaalbare adventskalender

De adventskalender ziet er mooi uit en was sneller bezorgd dan verwacht. Ik ben heel erg benieuwd naar de sieraden :)

Prachtig

Super mooi

Heel gemakkelijk site met prachtige juwelen! :)

Ik heb een advent kalender gekocht als eerste aankoop van finaste. Ik was meteen overtuigd toen ik het online zag. Het is heel leuk om telkens één van de mooie doosjes open te doen en te zien welk juweel erin zit :) Ze zijn allemaal heel mooi! Vervolgens heb ik nog heel wat ringen van finaste, één voor één heel uniek en mooi! De kleuren blijven lang goed en de verstelbare ringen kan je op de vinger zetten die je zelf maar wilt, super handig!

Mooie sieraden

Goede kwaliteit en leuke en mooie sieraden. Sieraden blijven mooi. Na een jaar dragen niet verkleurd! Dag en nacht gedragen zelfs met douchen!

Super & leuke sieraden en snel bezorgd!!

Super leuke sieraden die rvs is dus je kan er lang mee doen zonder dat het verkleurd. Ik ga hier vaker bestellen!!!

Schoonheid in een klein doosje

Ik vind het echt een top cadeau om te geven. Ik geef het omdat ik 2 jaar een relatie. Het is erg fijn materiaal wat het mooi maakt

Fantastisch!

Heel snelle levering en behulpzaam bij problemen!

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Erg mooie kwalitatieve sieraden!

Mooie sieraden, goede kwaliteit voor een klein prijsje. Draag al meerdere sieraden, langer dan een jaar maar nog steeds erg mooi. Elke dag sieraden van Finaste om!

Alles vlot verlopen! Kwaliteitsvol!

Levering juist ingeschat, mooie prijs!

Mijn kleindochter is er heel blij mee was voor haar verjaardag

Super goede kwaliteit en mooi

Geweldig De sieraden kleuren nietaf aan me huid . Normaal heb ik altijd een groene nek. Maar jullie sieraden niet zo blij mee .

Mooie sieraden, leuke adventbox met mooie sieraden en vlotte levering.

Een mooie webwinkel met prachtige sieraden, en voor een billijke prijs. Sieraden zitten in een handig doosje .

Mooie en betaalbare sieraden

Snelle levering en heb je een vraag dan wordt deze zsm beantwoord!

Ik heb de adventskalender besteld. Die kwam snel binnen en is echt heel leuk. D’r zit voor iedereen wat wils in en ben blij met alle artikelen

Kwalitatieve sieraden & snelle levering

Ik heb al een aantal keer besteld bij finaste voor mijzelf maar ook voor een ander. Snelle levering en goede kwaliteit sieraden! Zeker een aanrader.

toppy

2 adventskalenders besteld en zijn prachtig de dames hier gaan blij worden met kerst. goed verpakt en goede communicatie.

Hele mooie sieraden van goede kwaliteit

Beste advent die ik al gekocht heb

Echt alle juweeltjes in de adventkalender zijn mijn ding, heel subtiel en goede kwaliteit! Gewoonweg WAUW!

Prachtig!

Hele mooie sieraden, van goede kwaliteit. Snelle levering en mooie verpakkingen. De sieraden worden niet groen en lijken op écht goud. Ik ben fan!

Is goed

Goede ervaring. Doen wat ze zeggen

Super mooie sieraden precies zoals omschreven en heel snel geleverd

Buskesdries 3

6673DP Andelst