Goede kwaliteit en had alles snel ontvangen.

Grootste fan

Al jaren vaste klant en zo happy

Goede service en mooie producten !!!

Een fijne ervaring, snelle levering en mooie producten. Echt een cadeautje om te ontvangen!!!

Zeer goede service en prachtig juwelen

Ik heb hier al een aantal keer besteld en ik ga hier zeker nog vaker bestellen! Super mooie juwelen met snelle levering. Ook bij een klein foutje, werd ik super snel en professioneel geholpen.

Mooie juwelen, snelle levering, goede klantenservice. Super!

Mooie juwelen, net zoals op de foto's. Daarnaast werden ze snel geleverd en werd ik snel geholpen door de klantenservice bij vragen. Dit alles (in combinatie met de scherpe prijzen) zorgt er voor dat ik Finaste kan aanbevelen!

Hele mooie sieraden

Helemaal top!!

Tevreden ✨

De statement oorbellen waren precies zo als beschreven. Ook al zijn ze groot zijn ze totaal niet zwaar of lastig om te dragen.

Geweldig!

Super leuk ingepakt en echt hele goede kwaliteit het gepersonaliseerde sieraad kwam binnen een paar dagen super snel!

Ik voel me eindelijk weer vrouw na het dragen van jullie sieraden!

Na veel ups en vooral downs in de afgelopen periode, dacht ik toch even bij jullie sieraden bestellen! Het voelt goed! Ik ben en blijf een vaste klant.

Super snelle levering en heel mooi ingepakt!

Product is zoals op de site weergegeven. Het was een feestje om het pakketje in ontvangst te nemen. Ondanks dat ik alleen een verlengingketting had besteld, was er veel zorg aanbesteed om het mooi in te pakken van het artikel. Dankjewel Finaste! Ik kom zeker terug.

Snel en Top

Het is een top product, ziet er mooi uit en was heel snel geleverd

Goede service, snelle levering.

Snelle levering, leuk ingepakt, en mooie sieraden voor ieder wat wilds.

Helemaal mijn smaak.

Bestelde ketting is helemaal wat ik zocht. De service en communicatie is goed.

Prachtige waterproef accessoires

Prachtige merkje, en vlugge verzending + extra punten ze waterproef zen. Voor iedereen iets wils

Mooie sieraden van goede kwaliteit

Dit was de eerste keer dat ik iets besteld had bij Finaste, maar daar zal het zeker niet bij blijven:) De oorbellen zijn van goede kwaliteit, zijn van stainless steel gemaakt en waren niet duur. Daarnaast was de levering ook snel. Super blij mee. Finaste is zeker een aanrader!

Over algemeen tevreden, behalve vingerafdrukring

Ik heb een aantal keer iets besteld bij jullie, en over het algemeen ben ik heel erg tevreden. Helaas ben ik minder tevreden met mijn meest recente aankoop, de vingerafdrukring. Op de plaatjes lijkt het alsof je nog goed goud kleur door de vingerafdruk heen ziet, maar in werkelijkheid lijkt het wel een groot grijs vlak. Dit zou kunnen komen doordat de vingerafdruk op de foto’s zijwaarts geplaatst is, maar bij mij recht op. Als het aan de klant is om dit van tevoren te moeten aanpassen, door bijvoorbeeld De vingerafdrukfoto te draaien, dan vind ik dat dat beter vermeld moet worden op de site. Echter weet ik niet of het hier aan ligt of dat het dan alsnog een groot grijs vlakje zou lijken. Echter ben ik nog steeds tevreden over de oorbellen en kettingen die ik bij jullie heb besteld, daarom belde ik misschien wel een beetje extra, omdat mijn verwachtingen hoge lagen.

PRACHTIG

Ik heb 3 INITIAL NECKLACE MINI GOLDPLATED gekocht. Heel subtiel en mooi. Moet wel zeggen dat de letter I niet echt zichtbaar is maar dat had ik kunnen weten. Echt een aanrader voor als je van kleine/dunne kettingen houdt.

De pakketjes waren super snel in huis met een hele schattige verpakking!

Top service!

Mijn bestelling kwam snel binnen, is mooi verpakt en ziet er waanzinnig uit!

Super makkelijk te bestellen, goede prijzen en snelle verzending! Een tip: je zou ipv plastic zakjes iets luxere verpakkingen kunnen doen voor de uitstraling, verder top!

Alles helemaal goed

Het werd snel geleverd. Netjes ingepakt. De prijs is ook prima aangezien de kwaliteit heel goed is en niet verkleurd.

Leuke site met mooie sieraden

Erg tevreden over de snelheid van leveren en hoe het verpakt was. Netjes per stuk verpakt in een sieradendoosje, ook handig als je het weg wilt geven. Sieraden zien er mooi uit, weet alleen nog niet hoe dit blijft op langere termijn, maar ben zeer tevreden.

Hele mooie sieraden van mooie kwaliteit!

De sieraden zijn leuk ingepakt, van goede kwaliteit en zien er heel mooi uit! Ook de site is super overzichtelijk en ziet er verzorgd uit. <3

Super mooie armbandjes van top kwaliteit! Ik ben er heel erg blij mee!

Top kwaliteit sieraden en top service!

Had niet verwacht

Dit is mijn tweede bestelling en allebei bestelling kado gegeven en ze zijn tevreden daar voor en ben ook heel erg blij mee ze verkleuren niet en blijf prachtig ik raad hier iedreen gaan bestellen ❤️

Buskesdries 3

6673DP Andelst