Heel erg goed

Pakketje heel leuk verpakt aangetroffen, zoals besteld. Heel mooie kwaliteit en ben zeer tevreden!

Ten eerste,mooie kwaliteit voor wei ig geld,mijn ringen draag ik dag en nacht,douche,poetsen en ze blijven mooi! Ten 2de,snelle service,ook als je een vraag hebt via mail wordt he direct beantwoord! Klasse En hoe je je mooie bestelling binnen komt,ja het is net alsof ik diamant heb besteld,zo mooi ingepakt, iedere ring in doosje,echt supermooi! Complimenten!

Fijne ervaring

Fijne ervaring makelijk te bestellen snelle levering en mooie sieraden en goede kwaliteit en niet te duur ik zou het zeker aanraaden

Goed, was binnen enkele dagen afgeleverd. Het pakketje was mooi en goed ingepakt en de sieraden waren zoals ze op de foto's er uit zagen(zoals ik ze verwachten)

Top service en goede producten

Het kettinkje ging helaas stuk bij de eerste keer om doen. Eén mailtje en het werd direct opgelost. Top!

Precies wat ik verwachtte

Ketting besteld en het was precies zo als op het plaatje. Snelle levering ook.

super

super, bij iedere bestelling snelle levering, mooie juwelen

Goede kwaliteit sieraden en een goede klantenservice!

Ik had een ketting gekocht uit de sample sale. De prijzen uit deze sample sale zijn al erg laag, maar de kwaliteit van de ketting viel mij zeker niet tegen. Toen ik het pakketje binnen kreeg, zag ik wel dat ik een andere ketting uit de sample sale binnen had gekregen, dan de ketting die ik besteld had. Ik heb toen gelijk een mail gestuurd naar Finaste. Hier kreeg ik binnen 10 minuten al reactie op. De klantenservice was fantastisch! Ze hebben zich netjes verontschuldigd en gelijk actie ondernomen door mij het juiste sieraad op te sturen. De andere ketting mocht ik houden voor het ongemak. Zo hebben ze dit super netjes opgelost. De juiste ketting is inmiddels ook binnen en ik ben super tevreden met de kwaliteit! Top gewoon!

Ik ben heel blij met wat ik heb besteld, ziet er super leuk uit en mooi verpakt. Ook de snelle levering is geweldig.

Mooie ring en prachtig verpakt.

Mijn zoon wilde n ringetjes kopen voor de verjaardag van zijn zus. Samen gezocht ..... en gevonden!! Mooie product en super verpakt. Zeker een aanrader!

Leuke sieraden

Op donderdag besteld de volgende dag al in huis en leuk verpakt

Mooie en kwaliteitsvolle juwelen

Hartstikke leuke trendy sieraden voor een zachte prijs!

Ik heb tot nu toe alleen nog maar goede ervaringen gehad met finaste. Meerdere keren in de sample sale gekocht omdat ik kort was op geld :) maar nogsteeds hele leuke sieraden kunnen ontvangen! Hartstikke bedankt finaste!

Prachtige fijne sieraden

Ik ben heel blij met mijn bestelling!

Alles naar behoren

Snelle verzending en de sieraden zijn exact als op de foto's, eigenlijk nog mooier in het echt. In het verleden hier een gouden ketting van cadeau gekregen. Is na intensief dragen nog steeds mooi!

Hele fijne ervaring.

Het is goed van kwaliteit en komt heel snel binnen.

3 mooie kettingen gekocht! Allemaal cadeautjes, ze hebben veel complimentjes gekregen!

Mooiste Juwelen en top service

Altijd leuke acties om te profiteren. Ook wanneer je heb aanspreekt via mail krijg je meteen duiding.

Na dat ik het pakketje had besteld kreeg ik gelijk een mail. Niet veel later al een mail dat het pakketje onderweg was! Dit was erg prettig. Het pakketje was snel bezorgd, de volgende dag al.

Super goede kwaliteit

elke keer opnieuw top kwaliteit en de juwelen zien er excact hetzelfde uit als op de foto! Ben zeer tevreden.

Geweldig!

Goeie kwaliteit sieraden en goede service! Zeer tevreden!

Leuke en goede sierraden en snelle bezorging

Goede kwaliteit en snel bezorg

Mijn pakketje was na 2 werkdagen binnengekomen sneller dan dat het verwacht was. En de kwaliteit is helemaal top! Mijn ketting roest niet ook al douch en zwem ik ermee

Ik zag een goede advertentie, ging naar de website en het bleek allemaal te kloppen. Supermooie sieraden voor 5euro. Snelle levering en ook nog het pakketje heel leuk ingepakt. Een toppertje dus.

Goede kwaliteit en snelle levering

Buskesdries 3

6673DP Andelst