Prachtige waardevolle ketting in no-time thuis, precies wat ik ervan verwachtte

Blij verrast door de s elle levertijd. De ketting was precies wat ik gehoopt had. Zeker een aanrader. Mooie kwaliteit voor een leuke prijs. Dikke 10!

Hele snelle levering en mooie sieraden

Ik had niet verwacht dat het zulke mooie sieraden zouden zijn. Ze hebben hier veel keus en voor ieder dus wat. Zelf heb ik daarom een heel leuk armbandje gevonden die ik niemand nog heb zien dragen.

Top precies wat ik er van verwacht had!

Sieraden zijn erg mooi. Ze verkleuren niet. Ik vind het een mooie prijs kwaliteit verhouding!

Snelle levering, en goeie kwaliteit

Ik heb laats een bestelling geplaatst bij Finaste. ( wou dit al heel lang doen, omdat de site er ook altijd super mooi en goed professioneel uit ziet). Ben echt super tevreden over mijn product. De levering is ook nog is super snel, dus als je last minute nog een cadeau nodig hebt is dit ook perfect! Het is een cadeau voor mijn vriend, kan het niet wachten om hem te geven:)) Bedankt!

Geweldig!

Snel in huis, goede kwaliteit en top service!

Prima sieraden

Mooie sieraden, snelle verzending en mooi ingepakt

Snelle levering en prijs/kwaliteit is top!

We hadden last minute een cadeautje besteld en deze kwam keurig de volgende dag aan, netjes verpakt. De producten zijn zoals op de foto en prijs/kwaliteit dik in orde. Echt waar voor je geld. Onze verwachtingen overtroffen.

*Snelle levering *Goed en netjes verpakt *Goede stevige sierraden *Er zat een mooi gratis kettinkje bij

hele kwalitatieve sieraden

Toen ik de sieraden binnen kreeg was ik geschokt over de kwaliteit van mijn armbandjes. alles was heel minimalistisch en fijn materiaal. het voelt niet te zwaar om je arm en blijft na contact met water nog steeds mooi.

Snelle levering en goede service!

Snelle levering, de service is goed. En de sieraden zien er goed uit en zeker voor de prijs die je ervoor betaald!

Fijne online shop ervaring

Product goed weergeven op de site, prima prijs kwaliteits verhouding en super snelle bezorging

Geweldige mooie en op en top prijs kwaliteit verhouding!

Elke keer koop ik hier mijn cadeautjes, introduceer ik weer iemand aan jullie merk !

Kwaliteit

Super leuke ringen en van goede kwaliteit!

super, meerdere keren hier besteld en altijd tevreden geweest.

Finaste is de eerste webshop die ik opzoek als ik sieraden wilt bestellen, voor mijzelf of voor iemand anders als cadeau. ik ben altijd super tevreden en ik vind het leuk dat je de sieraden persoonlijker kan maken door bepaalde letters erin te graveren. altijd goed.

Sieraad was in een verkeerde kleur opgestuurd. Na gebeld te hebben met de klantenservice werd dit gelijk opgelost. Goed geholpen!

Makkelijk en snel

Fijne website en snel en op tijd Wat wil je nog meer in deze tijd

Heel netjes

Mijn bestelling kwam snel en netjes binnen, goede kwaliteit sieraden.

Super service en snelle verzending, erg tevreden! Zal hier nog eens bestellen!!

Snelle levering & mooie kwaliteit

Erg blij met de sieraden!

Super goede sieraden, betaalbaar en snelle levering

Goede ervaring, zal hier zeker meerdere sieraden gaan bestellen

Mooie juwelen die hun schoonheid behouden na veel gebruik!

Ik heb al 2 keer iets gekocht bij Finaste. Ik ben enorm fan van de juwelen. Ik heb gouden kettinkjes en oorbellen en ze blijven mooi van kleur. Ik houd de oorbellen vaak aan tijdens het slapen en kan ze wel eens vergeten uit doen bij het douchen, ma desondanks blijft het een mooie gouden kleur behouden. Fan!

Leuk assortiment, snelle levering en goede communicatie hier over. Echt een aanrader!

Kwam snel aan en super goede kwaliteit

Mijn pakketje kwam heel snel aan en de sieraden zijn super goede kwaliteit en verkleuren niet!

Het is goede kwaliteit en ziet er mooi uit voor een lage prijs!

Mijn bestelling was snel aangekomen, het was in de sale en het ziet er leuk uit!

Blij

Fijne online service, snelle levering en mijn sieraden die ik kreeg waren zoals verwacht! Bedankt!!

Buskesdries 3

6673DP Andelst